Mad EagLe
Üye
Turkcell Bıktırdı Artık !
Avea'mı, vodafone'mu ? Bi tavsiye verirmisiniz ne gibi avantajları var. Türkcell 2 gündür soğuttu kendinden. Ayın 6'sında mesaj geldi 20 ve üzeri yükleme de hediye 20 tl ile internet konuşma mesaj falan diye geçen ay olmuştu kullanmıştım zaten. 4 gün önce mesaj geldi 5 yüklemede olacak demişti geçen ayda zaten yükledim ama bu ay gelmedi 2 gün önce 30 tl yükledim. Yok gelmedi dün mesaj geldi aynı mesaj 20 ve üzeri yükleyin gelecek diye. Aradım ya dedim zaten ben dün yükledim aynı mesaj yine geldi ertesi gün ama kontör gelmedi dedim. Mesaj geldikten sonra 24 saat sonra biz bilgi alıyoruz falan filan bir sürü saçmaladı olmazsa yarın tekrar arayın talepte bulunun dedi. Aradım neymiş gençtarifeli için geçerli değilmiş dün niye söylemediniz o zaman ve madem öyle neden o mesajı atıp duruyorsun. Mesajda belirt o zaman gençtarifeliler kullanamaz diye ayrıca geçen ay gelmişti bu ay iptal olmuş gençtarifeliye ne garezleri varsa neyse bu varan 1.
Geçen ay yaptığım ben yaptım paketinden aldığım 500 mb paketten 350 mb falan kalmıştı 30 yüklediğim de 100 mb internet geldi ve nedense kullanım önceliği bu pakete geçti ayın 14'ünde o paket yanacak 100 mb bi dahaki ay bitecek 1 aylık. Yani 350'yi kullanamadığım için 100 mb'den gidecek ayın 14'üne kadar zaten o biter. önce 350'yi kullansa daha sonra 100'üde kullanacam ama öncelik değişmiyormuş o kadar arattılar kendilerini her aramada kontör gitti ama hiçbirşeyi düzeltemediler. Resmen para tuzağı olmuş artık.
Geçen ay yaptığım ben yaptım paketinden aldığım 500 mb paketten 350 mb falan kalmıştı 30 yüklediğim de 100 mb internet geldi ve nedense kullanım önceliği bu pakete geçti ayın 14'ünde o paket yanacak 100 mb bi dahaki ay bitecek 1 aylık. Yani 350'yi kullanamadığım için 100 mb'den gidecek ayın 14'üne kadar zaten o biter. önce 350'yi kullansa daha sonra 100'üde kullanacam ama öncelik değişmiyormuş o kadar arattılar kendilerini her aramada kontör gitti ama hiçbirşeyi düzeltemediler. Resmen para tuzağı olmuş artık.