Türkcell Mesaj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell Mesaj Sorunu
Arkadaşlar öncelikle merhaba acil yardım lazım . Konuya geçiyorum.
Şimdi benim Tl -8 de . Mesaj hakkımda yok . Bugun kuzenime boş mesaj attım , Gitmedi haliyle sonra giden kutusundan tekrar yolla dedim . bu işlemi 20 30 kez tekrarladım . Tekrar yollamayı dene tıkladım tıkladım mesaj gitti . Ama tl hala -8 ve sms im yok . Sonra inanmadım tekrar denedim . Bu sefer birşeyler yazıp yolladım yine gitti . İşin özü şuan mesajlaşıyorum biraz geç gidiyor ama bazen 10. denememde yolluyor mesajı . Tl yükleyince tl gidermi acaba . Sonuçta benim suçum degil Tl yokken gitmemesi lazım degilmi ama . Bilgisi olan söylermi . Bedava mesaj buldum şaka maka . Ve Şuan arkadaşımla mesajlaşıyorum :) Bi yardım.

marist

marist

Üye
Alla alla nasıl olur. :o

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
    Konu Sahibi
ya sorma . 2 hafta önce 1 haftalık sms yptım :D o gün bu gündür -8 tl de :D mesaj atıorum .d sabah kız arkadaşma günaydın mesajı bile attım .

marist

marist

Üye
Sonra senden almasınlar. :ehe

Mert045

Mert045

Üye
.Böyle şeyleri buraya yazma boşver kullan hiçbirşey olmaz.

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
    Konu Sahibi
Bende ondan korkuyorum işte :D İnş. almazlar . Zaten kullanıyorum :D Sadece merak ettim o bakmdan yazdm

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
    Konu Sahibi
Evet olmadı ararım . Ben sms im bitmedi sandım filan derim :D Neyse yardım için teşekkürler .

marist

marist

Üye
:ehe aynen öle yaparSın. Birazda sesini yükseltirSin tmmdır. :sirit:
:rica:

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Faturasız hatlarda herhangi bir abonelik olayı gerçekleşmemiş ise sonradan ücret alma söz konusu olamaz.
rahat rahat kullan :oke:

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tekrar teşekkürler :D Kime söylediysem üstün çabamdan dolayı tebrik ettiler :D Kimin aklına gelirki 20 30 defa tekrar gönder demek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt