Bende de sınırsız internet var ama verdi 10GBÖnüne gelene 10gb veren Turkcell bana 100dk verdikesin sınısız internet abonesiyim diye vermemiştir...

Aynen bende deBende de sınırsız internet var ama verdi 10GB
Bir sonrakinde TV+ verse bari

Demek ki bende şans yokmuş,haftaya İNŞALLAH 10 gb çıkar banadaBende de sınırsız internet var ama verdi 10GB
Bir sonrakinde TV+ verse bari

Geçen hafta 10 gb cikanlara bu hafta sms vermiş 4 5 kişi söylemişti sms çıktı diye1000 sms verdi![]()
turkcell'liler ile 10.000 DK nedir yaa![]()
![]()
Aynen öyleTam Benlikmiş Aylıkmı Kaptan?

usta sende android bi cihazdan girip salla vardır etrafında illakiBen o kadar salladım bir şey gelmedi :...((
( Wp de Türkcell uygulaması olmayınca ne kadar sallarsan salla .... )
Mutlaka vardır da Türkiye' de de sonuçta Windows kullanan Türkcelli vardır.usta sende android bi cihazdan girip salla vardır etrafında illaki
Vodafone nin yanımda uygulamasın da bedava internet veriyordu turkcell den önce vodafone bananevar kampanyasınıda yaptı yani vodafone zaten kampanya yaptı turkcell den önceVodafone nin altta kalmaması lazım karşılık bekliyoruz
Bedava internet verirken turkcelldim simdi veriyor ama aylik :SSVodafone nin yanımda uygulamasın da bedava internet veriyordu turkcell den önce vodafone bananevar kampanyasınıda yaptı yani vodafone zaten kampanya yaptı turkcell den önce