Türkcelin yandaşlarımı var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
Türkcelin yandaşlarımı var ?
  • <LI style="FILTER: true">:@:bilmem:Kampanya 29 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında geçerlidir. <LI style="FILTER: true">Kampanyadan bireysel yeni faturasız hat sahipleri yararlanabilecektir. <LI style="FILTER: true">Kampanyaya katılabilmek için yeni bireysel faturasız hattın kullanıma açılmasından itibaren en fazla 3 ay geçmiş olmalıdır. <LI style="FILTER: true">Kampanyaya katılım ilk 50,000 kişi ile sınırlıdır. <LI style="FILTER: true">Kampanyaya katılmak için EVET yazıp 2378&#8217;e ücretsiz kısa mesaj gönderilmesi gereklidir. <LI style="FILTER: true">Katılan ilk 50,000 kişi, kampanyaya katılımın tamamlandığına dair gelecek bilgilendirme SMS&#8217;inin ardından 12 Eylül 2008 tarihine kadar tek seferde en az 100 kontör yüklemeleri halinde tüm Turkcell&#8217;lilerle konuşurken kullanabilecekleri 1 ay geçerli 1000 kontör hediye kazanacaklardır. <LI style="FILTER: true">Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir. <LI style="FILTER: true">1 ay içinde kullanılmayan hediye kontörler silinecektir.
  • önemli not
Turkcell, kampanyalarının tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
EWET YİNE YAPTI BU SABAH SİTEYE VERDİ KAMPANYAYA GİRMEDEN HOOP KATILIK DOLDU DEDİ.NE ZAMAN DOLDU ANLIYAMADIM YANDAŞLARMI DOLDURDU NE İŞ RAMAZANIN BEREKETİ OLSA GEREK HOOP BUGUN SİTEYİ AC DAHA ACAR ACMAZ STOKLAR BİTTİ VAY BİZİM HALİMİZ VAYYY :(:(
 


anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Katılıyorum... Tonla Kazan servisinde de aynı şey olmuştu... Turkcell in tek yakalayabildiğim kampanyası 3 Kere Kazan oldu 6 senedir :)
 

cool_eagle

Üye
milyonlarca abonesi olan bi operatörün katılımı tabiki yüksek olur
 

termal

Üye
siteye verilir verilmez ben gordum ama coktan bitmisti turkcell burda hile yapiyor...
 
Lion Heart

Lion Heart

Üye
bence bu kampanyaları düzenleyenlerin akrabaları veya yakınları bundan böyle yararlanıyor. bunun başka bir açıklaması olamaz.
 
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
:sukur:veya bu kampanyalar yapılmıyorda yapılıyormu gösteriliyor yani aklımıza bir cok fikir geliyor müşteri hizmetlerine e-mail attım arıştırıyoruz en kısa zamanda size dönecegiz diyor hadi bakalım hayırlısı.ama önemli not........
<LI style="FILTER: true">Turkcell, kampanyalarının tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ..:allalla:
 

visavisa

Üye
Abone asiri fazla artik internet kullanan ve kampanyalari takip eden cok kisi var.Millet artik kampanyalari birakmiyor 1000 knt az degil
 
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
müşteri hizmetlerin halen cevap gelmedi e-mail geldi en yakın zamanda araştırma yapılıp size dönülenecektir.5 gün oldu. beklemedeyiz.
 

cool_eagle

Üye
ben turkcelle çok kez mail attım çoğunda 2 gün içerisinde beni aradılar. dikkatinizi çekerim maille cevap vermediler aradılar...
 
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
ben turkcelle çok kez mail attım çoğunda 2 gün içerisinde beni aradılar. dikkatinizi çekerim maille cevap vermediler aradılar... :):) ewet bende önce aradım amma oradaki müşteri hizmetlerindeki asistanlar veya stajerler hepsini kasıt etmiyorum e-mail atın daha iyi olur diyor bende hem e-mail hem sözle belirtmemi acıklayıcı bilginin tarafıma verilmesini istedim.cıkacak sonuç menfi olcagı kanaatinde değilim ama işlerini daha dikkatli ve adil olmalarının yolunu acarım niyeti ile bu çalışmalarım yoksa bu kampanyanın iptali veya yenileneceği olasagı olacagını tahmin etmiyorum.ama ilerleyen günlerde tabiiki olacaktır.REKABET KIZIŞIYOR. SAYGILARIMLA.
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
paylasım ıcın sool
 
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
:sn:arayan soran yok 1 hafta oldu .müşteri memnuniyeti dedikleri bu olsa gerek.......saygılarımla.:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt