Distum çevirisinu isteduğuniz uygulamanın APK linkuni vermelisin-ki en azından buna göre çevirmeye çalışırız..Meipai uygulamasini turkcelestirebilecek varmiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyrun hocamDistum çevirisinu isteduğuniz uygulamanın APK linkuni vermelisin-ki en azından buna göre çevirmeye çalışırız..
Çeviri isteğiniz alındı, bittiğinde bilgilendirileceksiniz..Buyrun hocamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet bende araştırdım ama karakter düzeltme ile ilgili uygulama yok, sende bakmıştırsın ama hex düzenleme ilgili uygulamalar var hep. Birde @noss_bar a sor istersenArkadaşlar bana çok acil hex ve karakter düzenleme uygulaması lazım ben biraz araştırdım sadece hex düzenleme uygulaması bulabildim hem hex hemde karakter düzenleme uygulaması varsa bana yazarmisınız çok çok ivedi android için...
kardes command conquer red alert 2 yuris revengeyi turkce yapabilir misin ?
Pc strateji oyunu. Birde france ulkesinin adini turkiye yapip bayraginida turk bayragi yaparsan oyun cok havali olur![]()

Symbian' ın gözünü seveyim herşey vardı android daha tam gelişmemiş anlaşilanEvet bende araştırdım ama karakter düzeltme ile ilgili uygulama yok, sende bakmıştırsın ama hex düzenleme ilgili uygulamalar var hep. Birde @noss_bar a sor istersen
ha yani pc yi beceremiyorsunuz![]()

Arkadaşım maalesef çeviriden sonra yükleyememe hatası veriyor, üç kere farklı yerlerden farklı sürümünü denememe rağmen aynı hatayı sürekli veriyor. Bu uygulama için yapabileceğim birşey yok ama istediğiniz başka bir video editor uygulaması varsa çevirmeye çalışırız..Buyrun hocamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız