hacım son durum nedir?Çeviri isteğin alındı, çeviri bittiğinde bilgilendirileceksiniz..
%90 bitti, kontroller sağlaması yapıldıktan sonra paylaşıma açılacaktır..hacım son durum nedir?
Apk sürümünü belirtirsen, buluruz enazından. Bende tam tamamlanmış sürümü var, senin istediğinse paylaşılır..Onun nasil verildiğini bilmediğim için link verdim sonuçda ücretsiz. Yapsanda yapmasa da Canin saolsun.
Sürüm 1.3.4176%90 bitti, kontroller sağlaması yapıldıktan sonra paylaşıma açılacaktır.. sürüm 1.3.4176
Apk sürümünü belirtirsen, buluruz enazından. Bende tam tamamlanmış sürümü var, senin istediğinse paylaşılır..
O zaman bunu çevir sana zahmet.FlashScores'u çevirmeyi bıraktım, isteyen çevirsin
O zaman bunu çevir sana zahmet.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
usta, FlashScore TR v1.3.1 sürümü google playda zaten mevcut.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayrıca burdan isteyen indirebilir:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
apk dosyasını paylaşırsanız, çevirisine ben bakıp ilgilenirim.
Google playdeki Türkçe değil
FlashScore Livescore isimli şu adrestekini diyorsan :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamam bu türkçe değil.
Ama aynı yazılım sahibi türkçe sürümünü de yayınlamış. yukarda verdiğim google play linkinden indirip Zipyshare sitesine attım. ordan indirebilirsin. bir dene arada bir fark göremedim.
forumda yoksa paylaş bunuMerhaba saygı değer maxicep ailesi benim telefonda kullanmak istediğim bir saat uygulaması var bunu Türkçeye cevirmenizi rica ediyorum
Sürüm numarasi = 1.8.2
Simdiden çok teşekkür ederim...
Çeviri isteğini aldım. Bittiği zaman foruma eklenip bilginiz olacaktır.
Merhaba saygı değer maxicep ailesi benim telefonda kullanmak istediğim bir saat uygulaması var bunu Türkçeye cevirmenizi rica ediyorum
Sürüm numarasi = 1.8.2
Simdiden çok teşekkür ederim...
Çeviri isteğini aldım. Bittiği zaman foruma eklenip bilginiz olacaktır.
@renkli1905 çevirebilirim fakat aşırı uzun sürer. Tam 283 sayfa çevirmem gerekiyor en az.Arkadaşlar rica ediyorum lütfen bunu çevirin banaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uzun sürsün önemli değil yeterkı çevrilsin şimdiden teşekkur ederim
@>Lips Of AngeL<
@Bab-ı Umut , hocam çeviri isteğini almışsınız fakat ben yine de az önce boş bir anıma denk geldi ve uygulamayı çevirdim. Kusura bakmayın. Eskiden Symbianda çok çevirim olmasına rağmen androidde bu işe bulaşmamıştım ama olayın nasıl işlediğini anlamak için de yaptım bir nevi. İlk çevirim olduğu için eksikler olacaktır.
Minimal Clock (Mini Saat) v1.8.2 Türkçe - Maxicep
@renkli1905 çevirebilirim fakat aşırı uzun sürer. Tam 283 sayfa çevirmem gerekiyor en az.
Çeviriye başladım, 283 sayfadan 7.sayfaya geldim bile.Ben size bıraktım ister çevirin ister çevirmeyin çünkü zor durumda bırakmak istemem. İlginiz için teşekkür ederim.