Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

eymen110

eymen110

Üye
ismini belirt dedidin icin verdim olinki markette bulamadim sorun cozuldu ilgilendigin icin tsk ederim ingilizcesini buldum

yunusemre168

yunusemre168

Üye
Meipai uygulamasini turkcelestirebilecek varmi

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Meipai uygulamasini turkcelestirebilecek varmi
Distum çevirisinu isteduğuniz uygulamanın APK linkuni vermelisin-ki en azından buna göre çevirmeye çalışırız..

Son düzenleme:
yunusemre168

yunusemre168

Üye
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Arkadaşlar bana çok acil hex ve karakter düzenleme uygulaması lazım ben biraz araştırdım sadece hex düzenleme uygulaması bulabildim hem hex hemde karakter düzenleme uygulaması varsa bana yazarmisınız çok çok ivedi android için...

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Arkadaşlar bana çok acil hex ve karakter düzenleme uygulaması lazım ben biraz araştırdım sadece hex düzenleme uygulaması bulabildim hem hex hemde karakter düzenleme uygulaması varsa bana yazarmisınız çok çok ivedi android için...
Evet bende araştırdım ama karakter düzeltme ile ilgili uygulama yok, sende bakmıştırsın ama hex düzenleme ilgili uygulamalar var hep. Birde @noss_bar a sor istersen

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Çeviri isteği alabilirim

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Ama oyun olsun

SHS

SHS

Üye
Paylaş çevirdiğin bir oyunu :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
general4242

general4242

Üye
kardes command conquer red alert 2 yuris revengeyi turkce yapabilir misin ?
Pc strateji oyunu. Birde france ulkesinin adini turkiye yapip bayraginida turk bayragi yaparsan oyun cok havali olur :)

SHS

SHS

Üye
kardes command conquer red alert 2 yuris revengeyi turkce yapabilir misin ?
Pc strateji oyunu. Birde france ulkesinin adini turkiye yapip bayraginida turk bayragi yaparsan oyun cok havali olur :)

bura android için :D

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Evet bende araştırdım ama karakter düzeltme ile ilgili uygulama yok, sende bakmıştırsın ama hex düzenleme ilgili uygulamalar var hep. Birde @noss_bar a sor istersen
Symbian' ın gözünü seveyim herşey vardı android daha tam gelişmemiş anlaşilan

general4242

general4242

Üye
ha yani pc yi beceremiyorsunuz :)

general4242

general4242

Üye
Bunun pc si olan warmi kaynak atsanizdaordan istek yapsam?

SHS

SHS

Üye
google amcaya sor red alert 2 türkçe yama diye

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Buyrun hocam
Arkadaşım maalesef çeviriden sonra yükleyememe hatası veriyor, üç kere farklı yerlerden farklı sürümünü denememe rağmen aynı hatayı sürekli veriyor. Bu uygulama için yapabileceğim birşey yok ama istediğiniz başka bir video editor uygulaması varsa çevirmeye çalışırız..

genc1977

Üye
Next lockscreen 1.1.5203 türkçeNext Lock screen 1.1.5203 türkçeye çevirebilecekti var mi

Üst Alt