Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
@>Lips Of AngeL<
@Bab-ı Umut , hocam çeviri isteğini almışsınız fakat ben yine de az önce boş bir anıma denk geldi ve uygulamayı çevirdim. Kusura bakmayın. Eskiden Symbianda çok çevirim olmasına rağmen androidde bu işe bulaşmamıştım ama olayın nasıl işlediğini anlamak için de yaptım bir nevi. İlk çevirim olduğu için eksikler olacaktır.

Minimal Clock (Mini Saat) v1.8.2 Türkçe - Maxicep

@renkli1905 çevirebilirim fakat aşırı uzun sürer. Tam 283 sayfa çevirmem gerekiyor en az.
Ekibimize hoşgeldin. :) :anlas:@BlackCurse01 ekibimizdesin. :)@Rahmi06 ekibimize katılmak ister misin?

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Bu programı reklamlarından arındırabilir misiniz? Aynısı forumda var ama güncel değil.

Son düzenleme:
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Krdesim cevirdim ama cevirdiim kelimeleri kabul etmiyor turkce diyorum hala ingilizce gözüküyor
Keşke bana bi sorsaydın be arkadaşım uc browseri 4 yıl türkçeleştirdim şimdi 9.9.5 i bekliyorum türkçeleştirmek için...

• Beğen
Tepkiler: AKDELİKAN
b3k1rr03

b3k1rr03

Üye
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Bu programı reklamlarından arındırabilir misiniz? Aynısı forumda var ama güncel değil.

deneme amacıyla yükledim. dr.web anında uyarı verip sildi.
bu uygulamanın kullanılmasını Şahsen tavsiye etmem. riskli bir uygulamaya benziyor.

renkli1905

Üye
Arkadaşlar Dropbox'ı çeviren var mı

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Cok tesekkur ederim eline saglik
Rica ederim, sayende bende kullanır oldum :) Telefonun güç tuşunu sürekli aşındırmaktaydım çimdi ''çek'' dedimmi ekran fotosu klikleniyor, elimle hafif titrettimmi telefonu ''şak'' diyor (h)

• Beğen
Tepkiler: keops31
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mürteza16
eymen110

eymen110

Üye
Bu uygulamayida turkce yapabilirmisiniz.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
burdan indiriyorsun .
Buradan indiriyorsun demek kolay, çevrilmesini istediğiniz uygulamanın APKsini, Google Play linkini ve ne işe yaradığını vermelisin.
Yoksa oradan ''SEN'' indir koy linkini buraya..
Ayrıca uştte bir lin verilmiş, onu incele..

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve BlackCurse01

Üst Alt