renkli1905
Üye
Çeviriye başladım, 283 sayfadan 7.sayfaya geldim bile.![]()
Tekrar çok teşekkür ederim.
Çeviriye başladım, 283 sayfadan 7.sayfaya geldim bile.![]()
Ekibimize hoşgeldin.@>Lips Of AngeL<
@Bab-ı Umut , hocam çeviri isteğini almışsınız fakat ben yine de az önce boş bir anıma denk geldi ve uygulamayı çevirdim. Kusura bakmayın. Eskiden Symbianda çok çevirim olmasına rağmen androidde bu işe bulaşmamıştım ama olayın nasıl işlediğini anlamak için de yaptım bir nevi. İlk çevirim olduğu için eksikler olacaktır.
Minimal Clock (Mini Saat) v1.8.2 Türkçe - Maxicep
@renkli1905 çevirebilirim fakat aşırı uzun sürer. Tam 283 sayfa çevirmem gerekiyor en az.
@BlackCurse01 ekibimizdesin.
@Rahmi06 ekibimize katılmak ister misin?Keşke bana bi sorsaydın be arkadaşım uc browseri 4 yıl türkçeleştirdim şimdi 9.9.5 i bekliyorum türkçeleştirmek için...Krdesim cevirdim ama cevirdiim kelimeleri kabul etmiyor turkce diyorum hala ingilizce gözüküyor
reklamlar kaldırıldı ve doğal olarak türkçe test et bakalımBu programı reklamlarından arındırabilir misiniz? Aynısı forumda var ama güncel değil.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Reklamlar cıkıyor hala kardeş.reklamlar kaldırıldı ve doğal olarak türkçe test et bakalım
Forumda son sürüm reklamsızı var zaten, arkadaş yeni sürüm diye tahmin yürütmüş arkadaşları uğraştırmak için.Reklamlar cıkıyor hala kardeş.
bir ekran görüntüsü at bakayim nerde o reklamlar çıkıyorReklamlar cıkıyor hala kardeş.
açtıktan sonra 2.3 saniye sonra bir oyun videosu açıldı bende kaldırıp kendi kullandığım proyu yükledimbir ekran görüntüsü at bakayim nerde o reklamlar çıkıyor
Bu programı reklamlarından arındırabilir misiniz? Aynısı forumda var ama güncel değil.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çeviri isteğine Buradan>> Screenshot Ultimate Pro_2.8.14-TÜRKÇE - MaxiCep ulaşabilirsin..hacım son durum nedir?
Cok tesekkur ederim eline saglikÇeviri isteğine Buradan>> Screenshot Ultimate Pro_2.8.14-TÜRKÇE - MaxiCep ulaşabilirsin..
Rica ederim, sayende bende kullanır oldumCok tesekkur ederim eline saglik
Telefonun güç tuşunu sürekli aşındırmaktaydım çimdi ''çek'' dedimmi ekran fotosu klikleniyor, elimle hafif titrettimmi telefonu ''şak'' diyor 
Yıllar önce de ekipteydim. Yabancısı sayılmam yani.Ekibimize hoşgeldin.![]()
@BlackCurse01 ekibimizdesin.
@Rahmi06 ekibimize katılmak ister misin?
Hoş buldum teşekkür ederim.Uygulamanın ismini belirt ve market linki verBu uygulamayida turkce yapabilirmisiniz.
Türkçeleştirmişti bir arkadaş onu.Bu mu acaba?Bu uygulamayida turkce yapabilirmisiniz.
Uygulamanın ismini belirt ve market linki ver
Buradan indiriyorsun demek kolay, çevrilmesini istediğiniz uygulamanın APKsini, Google Play linkini ve ne işe yaradığını vermelisin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indiriyorsun .