Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: renkli1905

renkli1905

Üye
Arkadaşlar rica ediyorum lütfen bunu çevirin bana
Arkadaşlar rica ediyorum lütfen bunu çevirin bana
Başladım çeviriye sorunsuz devam ediyor, ama tamamını çevirmek uzun sürecek :oke:
Uzun sürsün önemli değil yeterkı çevrilsin şimdiden teşekkur ederim

SHS

SHS

Üye
Karar ver hangisiKarar ver hangisi

renkli1905

Üye
Karar ver hangisiKarar ver hangisi
Vallaha ıkısıde olsa makbule geçer ama yinede sana kalmış seni zor durumda bırakmak istemem. Gerçi ilkine başlamışsın ilk başkadığın olsunArkadaşlar bunu size artik çevirin diyemiyorum o kadar çok istek de bulundum ki artık yüzüm tutmuyor. Saolun hepsinide çevirdiniz. Peki ben kendim telefondan en kolay nasil çevire bilirim bu programı..

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Vallaha ıkısıde olsa makbule geçer ama yinede sana kalmış seni zor durumda bırakmak istemem. Gerçi ilkine başlamışsın ilk başkadığın olsunArkadaşlar bunu size artik çevirin diyemiyorum o kadar çok istek de bulundum ki artık yüzüm tutmuyor. Saolun hepsinide çevirdiniz. Peki ben kendim telefondan en kolay nasil çevire bilirim bu programı..
BURDAN Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Telefon ile) - MaxiCep yapabilirsin.

SHS

SHS

Üye
Ya o değilde crowdin'e kendimiz yükleyebilir miyiz yapımcı değiliz ama çevirmeniz :gul:

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Ya o değilde crowdin'e kendimiz yükleyebilir miyiz yapımcı değiliz ama çevirmeniz :gul:
Crowdin bi tablo açıyor ve o tabloya göre çeviriyi yapıp/onaylayıp kaydediliyor. Ama öncelikle crowdin'e üye olmak lazım ve çeviri de kontrolde bekler bir süre.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Google kullanın çok iyi strings.xml dosyasını yüklüyorsunuz dosyayı bozmadan çeviriyor bayağıda yaklaşıyor tabi son bir toparlamak ister

• Beğen
Tepkiler: SHS ve mürteza16
Respect60

Respect60

Üye
Amigo Music Player
Gionee'nin cihazlarında bulunan müzik çalar uygulamasıdır.Hoş bir görünümü vardır.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
freestore adlı uygulama yi türkçelestirebilecek varmi?

renkli1905

Üye
Arkadaşlar dodol launcher çevirebilir misiniz

SHS

SHS

Üye
Google kullanın çok iyi strings.xml dosyasını yüklüyorsunuz dosyayı bozmadan çeviriyor bayağıda yaklaşıyor tabi son bir toparlamak ister

buna tsf shell'i yükledim sonra indirdim iki saat düzenledim tümünü, ama toplayamadım :(

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
hangi hatayı verdi hata satirina bakıp bulabilirsin sorunu

SHS

SHS

Üye
Ben başka program kullanıyorum onda kaydın içi boş oluyo, multitoolsla parçalayamadım project klasöründe apk klasörü yok diyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
apk yi gönder bakalım nasıl parçalanmızor ama en erken Yarın akşam bakabilirim

SHS

SHS

Üye
Ben bi kontrol edeyim abi belki kod silmişimdir

renkli1905

Üye
İyi ama o son sürüm değil

mürteza16