SHS
Üye
Arkadaşlar bu uygulamayı çevirireniz sevinirim..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başladım çeviriye sorunsuz devam ediyor, ama tamamını çevirmek uzun sürecek

Arkadaşlar bu uygulamayı çevirireniz sevinirim..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Arkadaşlar rica ediyorum lütfen bunu çevirin banaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uzun sürsün önemli değil yeterkı çevrilsin şimdiden teşekkur ederimBaşladım çeviriye sorunsuz devam ediyor, ama tamamını çevirmek uzun sürecek![]()
Vallaha ıkısıde olsa makbule geçer ama yinede sana kalmış seni zor durumda bırakmak istemem. Gerçi ilkine başlamışsın ilk başkadığın olsunArkadaşlar bunu size artik çevirin diyemiyorum o kadar çok istek de bulundum ki artık yüzüm tutmuyor. Saolun hepsinide çevirdiniz. Peki ben kendim telefondan en kolay nasil çevire bilirim bu programı..Karar ver hangisiKarar ver hangisi
BURDAN Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Telefon ile) - MaxiCep yapabilirsin.Vallaha ıkısıde olsa makbule geçer ama yinede sana kalmış seni zor durumda bırakmak istemem. Gerçi ilkine başlamışsın ilk başkadığın olsunArkadaşlar bunu size artik çevirin diyemiyorum o kadar çok istek de bulundum ki artık yüzüm tutmuyor. Saolun hepsinide çevirdiniz. Peki ben kendim telefondan en kolay nasil çevire bilirim bu programı..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Crowdin bi tablo açıyor ve o tabloya göre çeviriyi yapıp/onaylayıp kaydediliyor. Ama öncelikle crowdin'e üye olmak lazım ve çeviri de kontrolde bekler bir süre.Ya o değilde crowdin'e kendimiz yükleyebilir miyiz yapımcı değiliz ama çevirmeniz![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkullanın çok iyi strings.xml dosyasını yüklüyorsunuz dosyayı bozmadan çeviriyor bayağıda yaklaşıyor tabi son bir toparlamak ister

Arkadaş çevirmiş zaten, buradan> Dodol Launcher v1.2.3468 Türkçe - MaxiCep ulaşabilirsin..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızArkadaşlar bunu cevire bilirmisiniz acaba.
Evet birini hatırlıyorum...freestore adlı uygulama yi türkçelestirebilecek varmi?