Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

007wolverine

007wolverine

Üye
uygulamanın adı ne

SHS

SHS

Üye
yaptığın düzenlemelerle ilgili o, dokunmaman gereken yerler var

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Krdesim apk editorle bazi turkcelestirmeler yapiorum programi sorunlu hale gelio yok cokertio yukluo programi acmio yada paket ayristirma hatasi verio kullandigin baska program varmı turkce yaparken
Proğramı doğru kullandığından eminmisin?
Apk Editör ile pek çok çeviri yaptım çok az sorunla karşılaştım, onlar da uygulamanın çeviriye karşı bazı korumaları olmasından kaynaklanmaktadır. Sanırım sen çevrilmemesi gereken yerleri de çevirmeye kalkıyorsun ki Apk Editör sorun yaratıyor demektesin.
Gönder çevirmeye çalıştığın uygulamaları inceleyelim bi?
Soruna karşı herzaman bir çözüm vardır, yeter ki çözümü aramasını bilmeli..

• Beğen
Tepkiler: kavr
007wolverine

007wolverine

Üye
Aynen belki de yanlış yeri çevirmeye calısıyorsundur

007wolverine

007wolverine

Üye
Classes.dex i dene bir de

SHS

SHS

Üye
İstekleri alalım :)

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Şimdi sen bunun çevirisinimi yaptın??
Resources.arsc baktığımda halen ingilizce (zaten normalde Türkçe değilmiydi bu) son satırlara bakamadım çünki 2233 sayfa var :)
Classes.dex dosyası ise imkanı yok açılamaz (nedeni ise dosya boyutunun çok büyük olmasından kaynaklanıyor)

TRSweet

TRSweet

Üye
Şimdi sen bunun çevirisinimi yaptın??
Resources.arsc baktığımda halen ingilizce (zaten normalde Türkçe değilmiydi bu)
Classes.dex dosyası ise imkanı yok açılamaz (nedeni ise dosya boyutunun çok büyük olmasından kaynaklanıyor)
Bu cevirisiz sen ceviriliyimi istemistin ?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Bu cevirisiz sen ceviriliyimi istemistin ?
Sen (Krdesim apk editorle bazi turkcelestirmeler yapiorum programi sorunlu hale gelio yok cokertio yukluo programi acmio yada paket ayristirma hatasi verio kullandigin baska program varmı turkce yaparken) demişsin ya bende nerde sorun var, ''gönder bakayım bi'' demişim-ki çeviride sorun göremedim resources.arsc içinden çeviri yapılıyor, sadece dosyanın boyutu çok büyük olduğundan imzalama/kayıt işleminde bekletiyor (bende 2.53dk bekletti-benim telefonun işlemcisi az olduğu için ama işlemcisi güçlü olan bir telefon/tablette bu süre kısalır), 15-20MBlik bir dosya içinde bu normal yani.

Üst Alt