BlackCurse01
Üye
timed toggle isimli bir uygulama var. bir çok uygulamayı zamanlayabiliyoruz. bu uygulamanın Türkçe çevirisini yapmanız mümkün mü acaba ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda >> Camera 2 V.3.1.1 HG Türkçe [Apk] - MaxiCep zaten çevirisi yapılmışÇok teşekkür ederim ama Son sürün Camera 2 3.1.1 rica etsem onu çevir misiniz..
Arkadaşım 1 haftadır buffin ile uğraşıyorum da imzada sıkıntı çıkarıyor testkey ile imzalayınca ''uygulama korsan lütfen orjinalini indirin'' diyor, Lucky Patcher bile etki etmedi, netten farklı patclerini indirdim/ denedim yine imzada sorun veriyor yaw bunun için yapabileceğim birşey kalmadıPuffın fu ll surum turkçe yaparmısınız
Burda >> Camera 2 V.3.1.1 HG Türkçe [Apk] - MaxiCep zaten çevirisi yapılmış
Arkadaşım 1 haftadır buffin ile uğraşıyorum da imzada sıkıntı çıkarıyor testkey ile imzalayınca ''uygulama korsan lütfen orjinalini indirin'' diyor, Lucky Patcher bile etki etmedi, netten farklı patclerini indirdim/ denedim yine imzada sorun veriyor yaw bunun için yapabileceğim birşey kalmadı
İsterseniz, çeviri yaptığımı göndereyim size, belki sizde hata vermez.
Başk çeviri isteğiniz olursa da belirtin, çevirisini yaparım...
Apk Linki atar mısın?Expense manager uygulamasını Türkçeye çevirebilirmisiniz arkadaşlar yapımcı marcus hinterstainer olan
Nasıl atacağımApk Linki atar mısın?
Taskeri isteriz.Yeni istekleri alayim
Size zahmet android için geri dönüşüm kutusu olan şu programı Türkçe ye çevirebilir misiniz?Yeni istekleri alayim
Sürüm numarası belli değil, nette var ama full değil, rusların çevirisini Türkçeye çevirmeye çalışacağım en son 0.99.r3 olması lazım..Size zahmet android için geri dönüşüm kutusu olan şu programı Türkçe ye çevirebilir misiniz?
Teşekkür ederim.
Google Play de ücretsiz sürümü mevcut.Sürüm numarası belli değil, nette var ama fu ll değil, rusların çevirisini Türkçeye çevirmeye çalışacağım en son 0.99.r3 olması lazım..
Ama ordaki reklam barındırıyor, istermisiniz reklemlı olmasını?Google Play de ücretsiz sürümü mevcut.
Tabiki istemem. Reklamsızı varsa daha iyi olur. Size zahmet.Ama ordaki reklam barındırıyor, istermisiniz reklemlı olmasını?
Buyur kardeş >> Puffin Web Browser v3.7.1.504-TRGonderın cevırı yaptıgınızı ankaraya gıttıgımde tablete yuklerım
Çeviri isteğinize buradan >> https://www.maxicep.com/forum/konu/dumpster_cop-kutusu_0-999r3-turkce.911786/ ulaşabilirsiniz..Google Play de ücretsiz sürümü mevcut.
Linkini verde başlayayimTaskeri isteriz.
Bu arada seni burada görmek güzel.
Tabiki istemem. Reklamsızı varsa daha iyi olur. Size zahmet.
Teşekkür ederim.
Ellerine sağlık. Çok teşekkür ederim.Çevirisi yapıldı reklamları kaldırıldı iki sürüm yaptım biri orjinal simgeli biri başka simgeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?