TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
hayır :angry: eğer bir türksen,türkçe konuş diyor.925 cevaplık yeni kelime sistemini devreye soktum.sunucuda.lütfen çamur atmayalım.uygulama sıfırdan yazılmıştır.bu kelimelerden bazıları daha komik olsun diye farklı dillerde ve küfürlüdür.
HİÇBİR YABANCIDAN HİÇBİRŞEY EDİTLEMEDİM.2 AYLIK 0DAN GELİŞTİRME SÜRECİ HALA DEVAM ETMEKTEDİR.BULUN İNTERNETTE YABANCILARDAN ALDIYSAM,DİĞER DİLLERİNİ ???

@hackless,yakın zamanda telefona romlama yapmış olabilir misin?Çünkü bende cm9 modlaması yaptım.ilk açıldığında google sesli arama yüklü değil bu nedenle speech to text çalışmaz.google playden yükleyin.böyle bir hata almazsınız.

evet devamlı rom yüklüyorum şuanda cm9 yüklü ve googlenin mikrofon özelliği çalışmıyor şıp diye bildiniz bravo :D Bi deniyecem bakalım ne olacak. Bu arada eclipse mi kullanıyorsunuz ?

burakd41

Üye
komedi ya :) gecenin bu vakti çenem ağrıdı gülmekten :D:D

themaster33

Üye
emeklerinize sağlık

sincerelym

sincerelym

Üye
güzel olmuş vesselam. daha insansı konuşsa daha da iyi olur bence :) eline sağlık...

mert32

Üye
    Konu Sahibi
dahili konuşma sistemleri üzerinde çalışıyorum.ama bakalım.şu an benim svox programım romlamalardan dolayı çalışmıyor.onun yerine google translate speech api üzerinde çalışıyorum.ama türkçe karakterleri okuyamıyor.daha doğrusu kullandığım sdk bunu halledemiyor..

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamanın ana ekranındaki aşırı çökme sorunundan dolayı server tekrar düzenlenmekte ve ana ekran önemli ölçüde modifiye edilmektedir.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı buluttan detaylar geliyor...
Senkronizasyon sistemi yapılıyor.Artık idris sizin adınızı ve istek bilgilerinizi bilecek ve şifreleyerek saklayacak.bu sayede yeni sürümlerde,olası silmelerde,formatlarda,telefon değişimlerinde idrisin size ot gibi bakmasına engel olacak bu sistem.bu sayede size özel bilgilerle giriş yapıp aynı iCloud daki gibi ayarlarınızı tekrar senkronize edebileceksiniz.
Bununla bitmiyor yenilikler.Artık idris sizi tanımakla kalmayacak,size seçtiğiniz alanlarda ilk açıldığında direkt olarak güncel bilgileri verecek.Böylece bir nevi flipboard görevi görecek.Sosyal Ağlarınızıda daha kolay takip etme olanağı sağlayacak.

cukuleaks

Üye
Akıllı buluttan detaylar geliyor...
Senkronizasyon sistemi yapılıyor.Artık idris sizin adınızı ve istek bilgilerinizi bilecek ve şifreleyerek saklayacak.bu sayede yeni sürümlerde,olası silmelerde,formatlarda,telefon değişimlerinde idrisin size ot gibi bakmasına engel olacak bu sistem.bu sayede size özel bilgilerle giriş yapıp aynı iCloud daki gibi ayarlarınızı tekrar senkronize edebileceksiniz.
Bununla bitmiyor yenilikler.Artık idris sizi tanımakla kalmayacak,size seçtiğiniz alanlarda ilk açıldığında direkt olarak güncel bilgileri verecek.Böylece bir nevi flipboard görevi görecek.Sosyal Ağlarınızıda daha kolay takip etme olanağı sağlayacak.

valla hocam başarılar. Bende sizin gibi bu işlerden anlamak istiyorum. Nerden eğitim aldınız veya bende nasıl böyle olaibilirim yardımcı olurmusunuz :)

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ya eclipse veya alternatifleri var.mesela vb.net biliyorsan plugin ile androide geliştirme yapılabiliyor.daha zor olsada game maker,unity gibi platformlarlada oyun yapabilirsiniz.

cukuleaks

Üye
ya eclipse veya alternatifleri var.mesela vb.net biliyorsan plugin ile androide geliştirme yapılabiliyor.daha zor olsada game maker,unity gibi platformlarlada oyun yapabilirsiniz.
hiçbirşey bilmiyorum sorun orda nerden başlamalıyım ? Hangi dili öğrenmelyim? bu konuda beni aydınlatırsınız sevinirim :)

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ya basit şeyler için app inventor kullan.ben en başta onu kullandım idris için sonra java bridge ile eclipse e geçtim bazen zor işleri daha kolay yapmak için app inventor kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
ya basit şeyler için app inventor kullan.ben en başta onu kullandım idris için sonra java bridge ile eclipse e geçtim bazen zor işleri daha kolay yapmak için app inventor kullanıyorum
evet onu çok az kullandım. Ama nasıl ne yapacağımı bilemedim. Yine kodlama istiyor :(

mert32

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir şey kodlamadan olmaz malesef.olanlarda yamuk olur.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
öğrenmek istediğin dile göre değişir.kolaydan başlayabilirsin. yada birini seç. visual studio var kolay mesela.web dili php var. bunlar kolay diller.

ta5col

ta5col

Üye
Arkadaşlar,İdrisin gelişmiş versiyonu olan İdris Türkçe Asistan Reloaded Edition Build(05092012) sürüm artık yayında.Ücretsiz indirip kurabilirsiniz.Şu komutları kullanarak,asistan hizmetlerine ulaşabilirsiniz.Ancak uygulama internet bağlantısı gerektirir.Komutlar:
Mesaj Gönder
Rehber/Arama Yap
Pusula Aç
Kamera Aç
Video Aç
Ses Kaydı
İnternet(Açılan sayfada konuşa basarak ileri geri,face,facebook,google,ara gibi kısa komutlar ve youtube nokta kom diyerekten de mesela yani youtube bunun gibi site ismiyle siteye ulaşabilirsiniz)
Beni saat 3te uyandır/Beni 3 dk sonra uyandır/Beni 3 saat sonra uyandır
yeni not oluştur
hoşçakal/kes sesini gibi kapatma cümleleri (devrede değil)
neredeyim
burada hava nasıl/ hava nasıl diyerek(istanbul dışı şehir hava durumu)
ne demek
saat kaç
bugün ayın kaçı
alarmı iptal et
youtube

Bunun dışında,istediğiniz gibi konuşup sohbet edebilirsiniz.Yakında müzik çalma,hatırlatmalar ve durum hatırlama eklenecek(en son girişteki ruh halinizi söylerseniz mesela)

LİNK:

Mert bey ne yaptıysam apk dosyasını bulamadım indirdiğim dosyadan çıkmıyor sadece resim ve ses Dosyaları var ayrıca zip uzantılı

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ta5col,dosyayı açmayın.klasörde dosyayı bulun.bu dosya apk halindedir.açmaya çalıştığınızda winrarla açar,sen klasörden bul.normal apk dosyasıdır.ama winrar açmaya ayarlı olduğu için winrarın simgesi gözükür.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Üst konu olabilecek bir konu çok teşekkürler sana desteğimiz tam kardeşim mükemmel bir program :)

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker

mert32

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim.Yeni Metro UI 'yi yapmayı bitirdim gibi.Şimdi ana ekran çöktüğü için onun bütün asistan hizmetlerini ayrı bir sayfaya taşımıştım.onları yapmam gerekli.Bulutta bitti.Birde bulut için pc yönetim paneli olacak ama henüz kesin değil.İşte metro ui den birkaç fotoğraf:
Yalnız bu size güncel bilgileri gösteren sayfadır.Yani idris+flipboard+icloud gibi bişey olacak en son galiba.

orhankoc

orhankoc

Üye
iyi hoş konuşuyorsunuzda bu link nerde arkadaşlar nerden indireceğiz bu uygulamayı

Üst Alt