TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

safakk34

safakk34

Üye
Bende de hata verdi. Yukledim kayit oldum . Merhaba diyorum kodlar cikiyo onlari okuyo. Telefonum s3

mert32

Üye
    Konu Sahibi
merhaba,idriste bir sorun yok.Ancak sunucu sağlayıcımdan dolayı bir sorun oluştu.Yoğun ilgiden dolayı sunucu trafiği dolmuş.Ayın sonuna kadar böyle kalacakmış.Şu an elimden bir şey gelmiyor ama ücretsize ancak bu kadar bir sunucu veriyorlar.

- - - Eklendi - - -

Heyecanla aradığım bir uygulama ama okuduklarıma göre çok eksiği var :) Yılmadan devam et lütfen ve adına beta diyerek güncelleme yap. Sana önerilerim; ilk dokunma ile birlik de mikrofon açsın, buluta ekleme falan uzun iş, rehbere erişim iste direk rehberden bulsun. Ara gibi kelimeleri daha spesifik kelimelerle değiştir, hatta "ara" yerine "call" bile olabilir. Türkçe metinle karışmaması için söylüyorum. Google playede yorum bıraktım ilerde satın almayı bile düşünürüm. İstersen Google alt yapısını kullan, zaten çoğu kimsede internet var. İlk başda böyle yol al biraz. Hatta istersen seçenek koy, Google veya çevrimdışı diye.Kolay gelsin. Mesela "sesli arama plus" var, o fena değil. İsteresen ona biraz yoğunlaş. Yenilerini bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

Mesela menüleri daha önceden ses dosyaların ile ilişkilendirebileceğin gibi, kullanıcının sesine göre belirlemesini ve kaydetmesini de sağlayabilirsin. İlk açılış da birkaç dakikamızı ayırır bunları tanımlarız. Sonradan menülere tıklamaya gerek kalmaz. Tekrar teşekkürler.
önerileriniz için çok teşekkür ederim.Sistem açılınca dikkate alacağım.

behcet98

Üye
Buluta eklenmeden, rehberdekileri getirmesi mümkün deyil mi ? Mesela kullandığım bir uygulama da, rehberdeki çok kullandığım isimleri, hatta uygulamalarımı kendim seslendirdim. Fena da olmadı.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Runtime eror veriyo
Ne yapmam gerekiyo

LeanbLack

LeanbLack

Üye
bunun gamze eda ece hande gibi versiyonları yokmu dostum :D

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Kodlar cikior bise dedigimde ?

burki3424

Üye
hangi konuda nasıl bir hata alıyorsunuz ?
bana bi yardımcı olurmusun mert arkadaşım girdiğimde normal konuşuyorum daha sonra üstte hata!sunucu bir sonraki aya kadar kilitlendi diyor bi bakarmısın?

mert32

Üye
    Konu Sahibi
İdris,yakında kaldırılacak ve yerini Machine Assistant adlı bir asistan alacak.Detayları buradan bildiririm.O zamana kadar idris kapalı.

ozakin70

ozakin70

Üye
İdris,yakında kaldırılacak ve yerini Machine Assistant adlı bir asistan alacak.Detayları buradan bildiririm.O zamana kadar idris kapalı.

kusura bakma ama asistan B ile tanışalı idris e bakmıyorum bile

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
cosi

cosi

Üye
Teşekkürler :oke:

priv.boy

priv.boy

Üye
teşekkürler.

Heroata