TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

helppo

helppo

Üye
siri yi geçmeye az kaldı kardaş.:alkis:turkiye: ha gayret kardaş ldrisin namını sal sonuna kadar destek:good:

hamdi mert

hamdi mert

Üye
link kırık heralde

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Link kırık değil,yayından kalktı bir süreliğine.Yeni sürüm çıkana kadar.Güya yeni sürüm bu hafta çıkacaktı.Ama sınav sonuçlarım buna izin vermiyor...

crazzyyasinn

Üye
galaxy note de çalısmadı sürüm 4.1.2 google diyorum hata veriyor bir sürü kod çıkartıyor ekrana

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ana bilgisayarın yıllık süresi bitti.o nedenle kapandı.ancak yenisini buldum.İdrisin yeni sürümü yakında çıkacak inşallah.Şu an sınavlarım bitmek üzere sonrasında asistan hizmetlerine devam edeceğim.Elinizdeki sürüm herhangi bir şeyi çalıştıramaz şimdilik.yeni sürüm,gerçekten eskisinden çok farklı

kimimben49

kimimben49

Üye
hadi hayirlisi

enver151

Üye
Slm arkadaslar programlari nasil indirecegiz yardimci olun lutfen

mert32

Üye
    Konu Sahibi
İdrisle Neler Yapılabilir ?
->Temaları değiştirebilir,Kişiselleştirmeler yapabilirsiniz
->Metro Ekranını kullanarak kısayollara ulaşabilir,iyi bir launcher deneyimi yaşayabilirsiniz.
->Yeni kullanıcı sistemiyle size özel bulut alanınızı kullanabilir
->Alarmlar ile cihazınızı çalar saate dönüştürebilir
->Sadece Konuşarak,Notlar ve Dökümanlar Yazabilir,sonra onları bulut ile pdf ve doc formatında da indirebilir,ayrıca normal olarak da kopyalayabilirsiniz.
->Konuşarak numara çevirmeden isimle numara arayabilirsiniz.
->Sadece Konuşarak mesaj yazabilir,yollayabilirsiniz.
->Kamera,Video ve Ses kaydını konuşarak Başlatabilir,çektiğiniz kareleri otomatik olarak buluta yükletebilir,asla kaybetmez ve internetten ulaşabilirsiniz
->Konuşarak Facebook da paylaşabilir,twitterda tweet atabilirsiniz.
->İnternette konuşarak sörf yapabilirsiniz(İleri,geri,şu siteye git)
->Youtube da konuşarak video arayabilirsiniz
->Hava durumunu farklı şekillerde öğrenebilirsiniz(Dışarıda yağmur var mı,yanıma şemsiye almalımıyım,hava nasıl) gibi sorularda farklı ve soruya yönelik cevaplar alabilirsiniz.
->Hatırlatmalar/Yapılacaklar Listesi oluşturabilirsiniz
->Saat ve tarihi bir yere giderken telefona bakmadan kulaklık tuşuyla sorarak öğrenebilirsiniz
->Ansiklopedik Bilgi Öğrenebilirsiniz
->Matematiksel işlemleri ve bilimsel bilgileri destekler(Mark Zuck. kimdir,İstanbul nerde,Oksijenin elektron sayısı)
->Sayı tahmin,Taş makas kağıt oyunlarını karşınızda bir insan varmış gibi konuşarak ve cevaplar alarak zevkle oynayabilirsiniz(TAVSİYE EDİLİR)
->Müzik Dinleyebilirsiniz(Biraz müzik çal,bi şeyler çal)
->İDrisin kendi ruh halleri vardır.Size farklı tepkiler verebilir,kızgın,üzgün veya mutlu olabilir.
->İdris ÖĞRENEBİLİR.
->Doğum gününüzü kutlayabilir
->Takvim Olarak Kullanabilir
->Navigasyon olarak kullanabilir
->En yakın hastane vs. leri bulabilirsiniz.
!!->İDRİSLE PARA KAZANABİLİRSİNİZ.
HEPSİNİ TAMAMEN ÜCRETSİZ YAPABİLİRSİNİZ.

yakupb03

yakupb03

Üye
iyi de nereden indireceğiz biz bunu

ka_za

ka_za

Üye
Ne zaman geliyor?

mert32

Üye
    Konu Sahibi
idris 3 daha çıkmadı.bir iki hafta içinde çıkaracağım inşallah.

bilalusta1625

Üye
eline saglık deniyelim bakalım

yakupb03

yakupb03

Üye
ne zaman çıkacak hocam bu yeni sürüm

ozzo01

ozzo01

Üye
Linkte şu an bi sorun var sanirim

Heroata

Heroata

Üye
Cok mrk edyrm ama runtime error veriyor .s

mikrofona basnca ama

yakupb03

yakupb03

Üye
kardesim link te sıkıntı var güncelle artık şunu yaa 's

besim.farhan

besim.farhan

Üye
öylebi anlatılmışsin ki indirince kullanmata çalışınca insanın hevesi kırılıyor

alee28

Üye
hevesim kacti tabletimde calistiramadim surekli hata veriyo calismiyo

burki3424

Üye
Arkdaslar bende htc wildfire s var ben ıdris yukledim açtığımda mikrofon simgesine basıyorum ama sesli aramada google açılıyor ben önceden varsayılan olarak sesli aramayı secmistim ondan olduğunu düşünüyorum ama varsayilani nasıl degistiricem bilen varsa yardım edebilir mi

- - - Eklendi - - -

idris 3 daha çıkmadı.bir iki hafta içinde çıkaracağım inşallah.

Arkdaslar bende htc wildfire s var ben ıdris yukledim açtığımda mikrofon simgesine basıyorum ama sesli aramada google açılıyor ben önceden varsayılan olarak sesli aramayı secmistim ondan olduğunu düşünüyorum ama varsayilani nasıl degistiricem bilen varsa yardım edebilir mi

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR,İDRİS HENÜZ ÇIKMADI,ESKİ SÜRÜMLERDE HOST DEĞİŞTİĞİ İÇİN ÇALIŞMIYOR.HEVESİNİZ KAÇMASIN.
@burki ,UYGULAMALARDAN SESLİ ARAMAYI BUL.DOKUN.HANİ SİL VERİYİ TEMİZLE FLN YAZAN YERİN EN ALTINDA VARSAYILAN SEÇENEĞİNİ TEMİZLEYE BAS.AMA İDRİS ŞU AN ÇIKMADI ZATEN AMA ÇIKTIĞINDA KULLANABİLİRSİN BÖYLE YAPINCA.

ŞU AN REKLAMGÖZ ADINDA BİR UYGULAMAYA YOĞUNLAŞMIŞ DURUMDAYIZ ARKADAŞLAR,İDRİSİN BİTMESİNE DE ÇOK AZ KALDI.REKLAMGÖZÜ YAKINDA ANLATACAĞIM.WİNAT9 TARZI BİR UYGULAMA.

Üst Alt