Mert bey uygulamanıza şimdiden talibim birde kendimiz komut ekleyebilirsek mükemmel bir uygulama olacagı kesinhergün bir şeyleri tamamlamaya çalışıyorum.çok büyük bir sürüm.Alarmın ana sayfadaki build hatasını kaldırmak için ve daha hızlı stabil çalışması için alarm+diğer hizmetler extra sayfalarda çalışacak böylece gerektiğinde çalışıp.işi bitince kapanacak.hatırlatmalar olayı var birde.Yani şu an biraz süpriz olsun istiyorum ama şunu söyleyebilirim ki;
İdris 2.3 farklı bir idris olacak.market olayları var birde.ama markete koymadan önce burada paylaşırmıyım bilemiyorum.ama şu an gördüğünüz ve kullanımdaki idris markette olacak.onu free edition olarak kullanabileceksiniz.tabiki tasarımda bazı kısmalar olacak.Ama Tam Sürüm de öyle bir sıkıntı olmayacak.tam sürüm $1 olacak tahminen yada $1.33 de olabilir.Tam sürümün özellikleri gerçekten dudak uçuklatacak diyebilirim.Özellikle tam sürümün bulut teknolojisiyle çalışacak olması beni heyecanlandırıyor.Çünkü idrisle yaptığınız eylemleri ve bilgileri akıllı bulut ile yedekleyebilir,idristeki bilgilerinizi ekleyip çıkarabilirsiniz.Mesela çekilen fotoğraf,video(belki) ve ses kaydı.akıllı bulut ile saklanırsa....
Şimdiden teşekkürlerteşekkürler[/QUOTE]@edim,teşekkür ederim.ücretsiz sürümde sunacağım dediğim gibi yani isteyenler onuda kullanabilir.Kendi komutlarınızı eklemeyi biraz açar mısınız ?
mesela donanımsal veya yazılımsal işlevler için kişisel komut eklenmesi mümkün olamaz.ama başka bir şeyi kastediyorsanız sizi dinliyorum.Şimdiden teşekkürler
bu programlamayı, bu işleri felan hangi programlama dili ile yapıyorsunuz ?Teşekkür ederim şimdiden @HacKLess,
Ayrıca @edim dediğiniz şeyi düşüneceğim ama bazı kısımlar zaten tanımlı olacak.akıllı bulut sayesinde kastettiğiniz şey mümkün olabilir...
Akıllı buluttan bahsedeyim.Akıllı bulut bütün verilerinizi saklayan bir cloud platform olacak inşallah.Ancak bu veriler şifrelenecek ve size özel olacak.Örneğin,rehberler,notlar vs..
He birde akıllı bulutta üye olduğunuzda isim,doğum tarihi gibi bilgiler formalite icabı DEĞİL,zorunlu ve gerektiğinden istenecek.İdrisin istediği herhangi bir bilgi kesinlikle bizim için değil sizin için olacak.Yani bu bilgiler sayesinde idris,size Merhaba yerine
"Merhaba Mert" veya yaşınıza göre "Merhaba Mert Bey" diyebilecek. Ve yaşınızı sadece bu hitap için değil,burcunuzla ilgili bilgi vermek,doğum gününüzü kutlamak gibi bilgiler için alacak.Ve şifrelediği için sadece siz kullanacaksınız.Zaten bunu bi nevi siri gibilerde yapıyor...
eğer bir türksen,türkçe konuş diyor.925 cevaplık yeni kelime sistemini devreye soktum.sunucuda.lütfen çamur atmayalım.uygulama sıfırdan yazılmıştır.bu kelimelerden bazıları daha komik olsun diye farklı dillerde ve küfürlüdür.