TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

crysisci

Üye
Masaj yap olmadı bugün ayın kaçı diyorum ne diyeceğimi bilemiyorum falan başka cevaplar veriyor sordugum soruyla alakasız?

mert32

Üye
    Konu Sahibi
okuma açık dimi ? yani text to speech ile sesli okuyorsa,bir sorun olmaması gerekir.
Ayrıca yazılı olan yerlerde bazı hatalar var okuması düzgün.servislerde başka şey yazıp başka şey okuyabilir.

safakk34

safakk34

Üye
Cok guzel ya eline saglik kardes

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeş sanmayın sessiz kaldı uygulama.yeni sürümün içi dolu olsun diye uğraşıyorum.ayrıca bulut sistem yapmak ve android markete koymakta istiyorum.bu yönde çalışmalar sürüyor

safakk34

safakk34

Üye
Yeni surum ne zaman geliyo dort gozle bekliyoruz

mert32

Üye
    Konu Sahibi
hergün bir şeyleri tamamlamaya çalışıyorum.çok büyük bir sürüm.Alarmın ana sayfadaki build hatasını kaldırmak için ve daha hızlı stabil çalışması için alarm+diğer hizmetler extra sayfalarda çalışacak böylece gerektiğinde çalışıp.işi bitince kapanacak.hatırlatmalar olayı var birde.Yani şu an biraz süpriz olsun istiyorum ama şunu söyleyebilirim ki;
İdris 2.3 farklı bir idris olacak.market olayları var birde.ama markete koymadan önce burada paylaşırmıyım bilemiyorum.ama şu an gördüğünüz ve kullanımdaki idris markette olacak.onu free edition olarak kullanabileceksiniz.tabiki tasarımda bazı kısmalar olacak.Ama Tam Sürüm de öyle bir sıkıntı olmayacak.tam sürüm $1 olacak tahminen yada $1.33 de olabilir.Tam sürümün özellikleri gerçekten dudak uçuklatacak diyebilirim.Özellikle tam sürümün bulut teknolojisiyle çalışacak olması beni heyecanlandırıyor.Çünkü idrisle yaptığınız eylemleri ve bilgileri akıllı bulut ile yedekleyebilir,idristeki bilgilerinizi ekleyip çıkarabilirsiniz.Mesela çekilen fotoğraf,video(belki) ve ses kaydı.akıllı bulut ile saklanırsa....

edim1979

edim1979

Üye
hergün bir şeyleri tamamlamaya çalışıyorum.çok büyük bir sürüm.Alarmın ana sayfadaki build hatasını kaldırmak için ve daha hızlı stabil çalışması için alarm+diğer hizmetler extra sayfalarda çalışacak böylece gerektiğinde çalışıp.işi bitince kapanacak.hatırlatmalar olayı var birde.Yani şu an biraz süpriz olsun istiyorum ama şunu söyleyebilirim ki;
İdris 2.3 farklı bir idris olacak.market olayları var birde.ama markete koymadan önce burada paylaşırmıyım bilemiyorum.ama şu an gördüğünüz ve kullanımdaki idris markette olacak.onu free edition olarak kullanabileceksiniz.tabiki tasarımda bazı kısmalar olacak.Ama Tam Sürüm de öyle bir sıkıntı olmayacak.tam sürüm $1 olacak tahminen yada $1.33 de olabilir.Tam sürümün özellikleri gerçekten dudak uçuklatacak diyebilirim.Özellikle tam sürümün bulut teknolojisiyle çalışacak olması beni heyecanlandırıyor.Çünkü idrisle yaptığınız eylemleri ve bilgileri akıllı bulut ile yedekleyebilir,idristeki bilgilerinizi ekleyip çıkarabilirsiniz.Mesela çekilen fotoğraf,video(belki) ve ses kaydı.akıllı bulut ile saklanırsa....
Mert bey uygulamanıza şimdiden talibim birde kendimiz komut ekleyebilirsek mükemmel bir uygulama olacagı kesin

mert32

Üye
    Konu Sahibi
@edim,teşekkür ederim.ücretsiz sürümde sunacağım dediğim gibi yani isteyenler onuda kullanabilir.Kendi komutlarınızı eklemeyi biraz açar mısınız ?
mesela donanımsal veya yazılımsal işlevler için kişisel komut eklenmesi mümkün olamaz.ama başka bir şeyi kastediyorsanız sizi dinliyorum. :) Şimdiden teşekkürler

edim1979

edim1979

Üye
@edim,teşekkür ederim.ücretsiz sürümde sunacağım dediğim gibi yani isteyenler onuda kullanabilir.Kendi komutlarınızı eklemeyi biraz açar mısınız ?
mesela donanımsal veya yazılımsal işlevler için kişisel komut eklenmesi mümkün olamaz.ama başka bir şeyi kastediyorsanız sizi dinliyorum. :) Şimdiden teşekkürler
teşekkürler[/QUOTE]
Mert bey sanırım biraz problem olacak gibi idrise komut verdigimiz zaman idris serverden dönüş yapıyor otamam idrise uygulama içinde hazır cevaplar ekleyebilirsek tabi bu yüklenen programda saklı kalacak idris hiç düşünmeden sorunun cevabını verecek örnek. ben kimim veya ahmeti tanıyormusun veya şampiyon kim gibi şakalar ekleyebilirsek güzel olacak teşekkür ederim

cukuleaks

Üye
Vallahi bravo diyim başka ne diyim :alkis Harika yaw. Hayallerimdeki şeyleri yapıyosunuz :) Allah çalışmanızı artırsın. Sabırlar versin. Çok güzel şeyler bekliyoruz vallahi gözlerim yaşardı ya :) Deneyeceğim bakalım nasıl olmuş :)

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim şimdiden @Hackless,
Ayrıca @edim dediğiniz şeyi düşüneceğim ama bazı kısımlar zaten tanımlı olacak.akıllı bulut sayesinde kastettiğiniz şey mümkün olabilir...
Akıllı buluttan bahsedeyim.Akıllı bulut bütün verilerinizi saklayan bir cloud platform olacak inşallah.Ancak bu veriler şifrelenecek ve size özel olacak.Örneğin,rehberler,notlar vs..
He birde akıllı bulutta üye olduğunuzda isim,doğum tarihi gibi bilgiler formalite icabı DEĞİL,zorunlu ve gerektiğinden istenecek.İdrisin istediği herhangi bir bilgi kesinlikle bizim için değil sizin için olacak.Yani bu bilgiler sayesinde idris,size Merhaba yerine
"Merhaba Mert" veya yaşınıza göre "Merhaba Mert Bey" diyebilecek. Ve yaşınızı sadece bu hitap için değil,burcunuzla ilgili bilgi vermek,doğum gününüzü kutlamak gibi bilgiler için alacak.Ve şifrelediği için sadece siz kullanacaksınız.Zaten bunu bi nevi siri gibilerde yapıyor...

• Beğen
Tepkiler: djcancox

cukuleaks

Üye
Teşekkür ederim şimdiden @HacKLess,
Ayrıca @edim dediğiniz şeyi düşüneceğim ama bazı kısımlar zaten tanımlı olacak.akıllı bulut sayesinde kastettiğiniz şey mümkün olabilir...
Akıllı buluttan bahsedeyim.Akıllı bulut bütün verilerinizi saklayan bir cloud platform olacak inşallah.Ancak bu veriler şifrelenecek ve size özel olacak.Örneğin,rehberler,notlar vs..
He birde akıllı bulutta üye olduğunuzda isim,doğum tarihi gibi bilgiler formalite icabı DEĞİL,zorunlu ve gerektiğinden istenecek.İdrisin istediği herhangi bir bilgi kesinlikle bizim için değil sizin için olacak.Yani bu bilgiler sayesinde idris,size Merhaba yerine
"Merhaba Mert" veya yaşınıza göre "Merhaba Mert Bey" diyebilecek. Ve yaşınızı sadece bu hitap için değil,burcunuzla ilgili bilgi vermek,doğum gününüzü kutlamak gibi bilgiler için alacak.Ve şifrelediği için sadece siz kullanacaksınız.Zaten bunu bi nevi siri gibilerde yapıyor...
bu programlamayı, bu işleri felan hangi programlama dili ile yapıyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

cukuleaks

Üye
Dün akşam denedim program açılışta hata verdi. Kodlu bir hata. Yani sorun kodlarda olaiblir. SS alabilirsem buraya koyarım :)

mert32

Üye
    Konu Sahibi
evet ss atarsanız iyi olur ama idris bende düzgün çalışıyordu

- - - Eklendi - - -

İdris Sunucularımız yeni sürüme güncellenmiştir.Programda değişikliğe gerek yok.cloud güncellemesidir bu.konuşmalardaki farklılığı hemen anlayabilirsiniz.Artık 15 değil 925 kelime biliyor idris...

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Resimli anlatım varmı?

mert32

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani kardeş ?
gerideki sayfalarda uygulamanın resimleri var.kurulumu apk dosyasıyla direkt yapıyorsunuz

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Pardon görmemişim tşk

cukuleaks

Üye
programı açıyorum. gps yer tespiti yapıyor. İdrise hoşgeldiniz yazıyor. Ortada mikrofon var. Tıklıyorum ve sonrası:

Runtime Error

No Activity found to handle Intent { act=android.speech.action.RECOGNIZE_SPEECH (has extras) }

End Application

Halim21

Halim21

Üye
Sayın mert bey,bu uygulamayı sıfırdan yaptığınıza emin misiniz?
veya şöyle sorayım;İdris'in söylediklerimize karşılık verdiği cevaplar kim tarafından yazıldı?
çünkü şöyle birşey ile karşılaştım..

İdris'e ''kes sesini'' dediğinde sana ingilizce olarak şöyle bir cevap veriyor:
''**** you man,if you a Turk,you speak Turkish''

Türkçe anlamı: seni s... adam, eğer sen bir Türksen,sen Türkçe konuştun...

sanırım yabancıların kullandığı programı editlemeye çalıştın fakat malesef öyle hakaretler mevcut programda...

mert32

Üye
    Konu Sahibi
hayır :angry: eğer bir türksen,türkçe konuş diyor.925 cevaplık yeni kelime sistemini devreye soktum.sunucuda.lütfen çamur atmayalım.uygulama sıfırdan yazılmıştır.bu kelimelerden bazıları daha komik olsun diye farklı dillerde ve küfürlüdür.
HİÇBİR YABANCIDAN HİÇBİRŞEY EDİTLEMEDİM.2 AYLIK 0DAN GELİŞTİRME SÜRECİ HALA DEVAM ETMEKTEDİR.BULUN İNTERNETTE YABANCILARDAN ALDIYSAM,DİĞER DİLLERİNİ ???

@hackless,yakın zamanda telefona romlama yapmış olabilir misin?Çünkü bende cm9 modlaması yaptım.ilk açıldığında google sesli arama yüklü değil bu nedenle speech to text çalışmaz.google playden yükleyin.böyle bir hata almazsınız.

Üst Alt