TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

mert32

Üye
    Konu Sahibi
TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

---
Güncelleme 1.0.1 geldi.
Bu sürümdeki yenilikler:
-Ui düzeltmeleri yapılmıştır
-Konuşma butonuna uzun basınca çıkan menü sabitlenmiştir(Gizlenebilir)
-Harita bir süreliğine kaldırılmıştır
-Kurulumdaki kapanma sorunu giderilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: freeze_king, Ferzan, FK5896 ve 28 diğerleri

forever1907+

Üye
arkadasım emeğine sağlık içinde türkçe ne kadar varsa o kadar iyi olur. bide aıvc(alice) programında olduğu gibi kişnin ismini söyleyebilirse manyak bişy olur.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
okuma olayını henüz bilemiyorum ilerde

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
gerekli bi çalışma.. tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.. bir yazılımcı olarak en güzel testin saha testi olduğunu düşünüyorum.. yani "bence" sen programın beta sürümünü yayınla.. bizler bi kullanalım eksiklerini yada varsa hataları burdan sana ulaştıralım. sonuçta minimum hatalı kullanışlı bir program çıksın ortaya. gerçekten çok güzel bi olaya girişmişsin.. tebrik ediyorum..

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaşım sen çalışmalarına devam et Maxicep ailesi seni her zaman destekliyecektir

• Beğen
Tepkiler: _samedagacan
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Kardeş sen idris işini hallet biz satinaliriz, Allahın izniyle destek oluruz.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Android uygulamala kodları ile pek işim olmadı, sadece 5-6 kere türkçe çeviri yaptım, bu yüzden şöyleyecegim şey mümkün mü bilmiyorum. Bu idriste internette gezerken "geri" "ileri" "googleda ara: (herhangi bir cümle-kelime)" gibi internet komutları olursa çok daha iyi bir telefon kullanımı olabileceğini düşünüyorum. Bu komutları ekleyebilirsen diğerlerinden bir farkı olur.

• Beğen
Tepkiler: razanxx

ultrasrh

Üye
gerekli bi çalışma.. tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.. bir yazılımcı olarak en güzel testin saha testi olduğunu düşünüyorum.. yani "bence" sen programın beta sürümünü yayınla.. bizler bi kullanalım eksiklerini yada varsa hataları burdan sana ulaştıralım. sonuçta minimum hatalı kullanışlı bir program çıksın ortaya. gerçekten çok güzel bi olaya girişmişsin.. tebrik ediyorum..
katılıyorum.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çok teşekkür ederim svox cem kullanarak uygulamayı konuşturabiliyorum artık.masaj yap dediğimizde titreşimle 15 sn kadar masaj yapıyor.ayak için gerçekten faydalı yada telefonu tutmaktan uyuşan eller için.şu an için numarayı söyleyerek arama yapabiliyoruz.ilerde isimde ekleyecem fakat bu isimleri telefondaki rehberden değil sizin sonradan tanıtacağınız idris rehberden alacak.yine türkçe konuşarak mesaj yollayabilecek internet sayfası açabileceksiniz.geri ileri sesli olabilir belki.tasarımı değiştirdim. Cevizli helva(1.2) kod adlı sürüme güncelledim.ancak henüz stabil değil bugları zamanla düzenliyorum.program iki ana motor ve 172 ara motordan oluşacak tahminen.1.ana motor;app kısmı dediğimiz internetle bütünleşik servisler kısmı. bu kısım masajdan mesaja bütün asistan hizmetlerinin işleme kısmı.2.motor ise web motoru tarcore 13 framework ile geliştirilen kısım.burada idrisin sohbet etmede kullandığı fıkradan sözlere hava durumundan yemek tarifine,ve başka güzel şeylere ev sahipliği yapan kısım.ayrıca idrise ilerde cümle öğretebilmek için idk(information developmen kit) sistemi çıkarabilirim inşallah idrisi bir tamamlayayım.çıkardığım ilk stabil sürümü ilk sizle paylaşacağım inşallah.şimdilik iyi akşamlar...(not:idrise notda yazdırabileceksiniz.zaman kavramını bilerek iyi günler iyi akşamlarda diyebilecek)....

• Beğen
Tepkiler: busecann ve serif55

furkey

Üye
türkçe konuşma motorları mevcuttur eminim biraz baksan bulursun. Harika bir iş yapıyorsun.

sonsuzluk123

Üye
helal olsun

furkey

Üye
beta tester lazımsa yardımcı olabilirim bilader...

-Emre

-Emre

Üye
çalışmalarına devam et inş. başarılı olursun maxicep de hep yanında olur destek konusunda.

erkin2503

Üye
çalışmalrının sonucunu bekliyoruz

mert32

Üye
    Konu Sahibi
sürümler ilerliyor 1.6 sürümüne ulaştım.aramadaki bugu çözdüm.masaj bugunuda çözdüm.şimdi ses ile mesaj yollamayı yapacağım inşallah.şu an numarayı söylemeniz durumunda arıyor.isim araması için biraz daha çalışmalıyım.link bile verebilirim ama şu an görürseniz beğenilmeyecektir.tasarımı iyileştirmeli birkaç özellik ve kelime eklemeliyim

TheMadness

TheMadness

Üye
sürümler ilerliyor 1.6 sürümüne ulaştım.aramadaki bugu çözdüm.masaj bugunuda çözdüm.şimdi ses ile mesaj yollamayı yapacağım inşallah.şu an numarayı söylemeniz durumunda arıyor.isim araması için biraz daha çalışmalıyım.link bile verebilirim ama şu an görürseniz beğenilmeyecektir.tasarımı iyileştirmeli birkaç özellik ve kelime eklemeliyim

beğenilmesin sen at yardımcı olmaya çalışırız

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalara bu bağlantılarla ulaşabilirsiniz:

Tarcan (17).apk:

--
Yandex.Mail mobil sürümünden gönderildi:

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
Dosyalara bu bağlantılarla ulaşabilirsiniz:

Tarcan (17).apk:

--
Yandex.Mail mobil sürümünden gönderildi:

Bakıyorum hemen.

- - - Eklendi - - -

sadece selam nasılsın işler nasıl diyor :D

mert32

Üye
    Konu Sahibi
zaten sohbete geliştirme yapmadım.app motorunu geliştirdim. deneme veya arama yap deyin bakın :)

- - - Eklendi - - -

yorum yokmu özellikleri deneyen yok mu ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sürüm adı süpermiş :D Alternatif çok zaten şöbiyet güllaç sütlaç gideriz bi şekilde :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt