[Türk MAlı] Kanka MSN en az KONTÖR tüketen

Sponsorlu Bağlantılar

AİCAF

Üye
kardeşim 64kb 1 kontor yanı çok ucuz bende bunu kullanıyorum sürüm 0,5 var tavsiye ederim:oke:

ahmett394

ahmett394

Üye
yha kardeşler bu avea da kaç kontör gidio bi bilgi verseniz de hemen yapsak

m2stafa

m2stafa

Üye
kaç kontör gittiğini yazmamışsın.

_qMz_

_qMz_

Üye
Bir Not:
Bazı arkadaşlar, programı kullanırken saatlerce bağlı kaldıkları halde kontörlerinin gitmediğini belirtirken, bazı arkadaşlar ise bir anlık oturum açıp kapatmada bile, hatlarından kontör düştüğünü söylüyorlar...
Durumu kısaca açıklayayım;
Mesele sadece operatörlerle ilgili.. Örneğin Turkcell'de GPRS bağlantısını (60KB=1 kontor) kurmaya çalıştığınızda; diyelimki bağlantı kurdunuz fakat hemen çıkmanız gerekti ve çıktınız.. Veya bir problem yüzünden bağlantıyı kurduktan hemen sonra hattan düştünüz; Bu durumda sadece 1 byte veri kullanmış olsanız dahi, hattınızdan 1 kontorünüz düşüyor!

Fakat Vodafone'da(100KB=1 kontör) durum çok farklı; Kullandığınız veri miktarı, 100KB'ı doldurmadan, hattınızdan kesinlikle kontor düşmüyor.. Mesela oturum açtınız ve 30 KB'lık bir kullanımdan sonra oturumu kapatınız. Bu durumda hattınızdan henüz kontör düşmez.. Sonraki bir oturumda ve/veya oturumlarda, veri transfer toplamınız 70 KB'a ulaşmadan hattınızdan yine kontör düşmez. Yani; 30+70=100KB
Yani kullandığınız kadar ödersiniz.

Sonuç olarak; cepten herhangi bir MSN programı kullanırken, Vodafone(ve Avea) kullanmak en mantıklısı.. Turkcell'de kullanmak için ise en doğrusu, kotalı GPRS Paket Aboneliklerinden birini kullanmak.
İyi sohbetler..

çok güzel açıklamışsınız tşkler ..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol

rebel_wolf

Üye
ya bi yardım edin bağlantı kuruluyor diyo sonra bağlantı yok diyo bi yardım edin lütfennnn

mobilmanyak

Üye
Bir Not:
Bazı arkadaşlar, programı kullanırken saatlerce bağlı kaldıkları halde kontörlerinin gitmediğini belirtirken, bazı arkadaşlar ise bir anlık oturum açıp kapatmada bile, hatlarından kontör düştüğünü söylüyorlar...
Durumu kısaca açıklayayım;
Mesele sadece operatörlerle ilgili.. Örneğin Turkcell'de GPRS bağlantısını (60KB=1 kontor) kurmaya çalıştığınızda; diyelimki bağlantı kurdunuz fakat hemen çıkmanız gerekti ve çıktınız.. Veya bir problem yüzünden bağlantıyı kurduktan hemen sonra hattan düştünüz; Bu durumda sadece 1 byte veri kullanmış olsanız dahi, hattınızdan 1 kontorünüz düşüyor!

Fakat Vodafone'da(100KB=1 kontör) durum çok farklı; Kullandığınız veri miktarı, 100KB'ı doldurmadan, hattınızdan kesinlikle kontor düşmüyor.. Mesela oturum açtınız ve 30 KB'lık bir kullanımdan sonra oturumu kapatınız. Bu durumda hattınızdan henüz kontör düşmez.. Sonraki bir oturumda ve/veya oturumlarda, veri transfer toplamınız 70 KB'a ulaşmadan hattınızdan yine kontör düşmez. Yani; 30+70=100KB
Yani kullandığınız kadar ödersiniz.

Sonuç olarak; cepten herhangi bir MSN programı kullanırken, Vodafone(ve Avea) kullanmak en mantıklısı.. Turkcell'de kullanmak için ise en doğrusu, kotalı GPRS Paket Aboneliklerinden birini kullanmak.
İyi sohbetler..

Arkadaşlar vodafonenun bu sistemi artık değişti. 200kb/1kontör ücretlendirmesi geçerli artık.Ancak tek seferde 1 kb bile kullansak 1 kontör düşüyor

hackcix22

Üye
KAç KB 1 kontör gidiyor lütfen bilgilendirin bnm bildiğim 60 kb dı ama değiştimi lütfen yazrdım pls

EverNefretizm

Üye
yha Ben qiRemiyorum
BağLantı Yok! Connection Not FoundException
YazıoR...!

furempati2

furempati2

Üye
saol ama az kontör die nişey yok onu oparetör belirlio

tanimazsinki

tanimazsinki

Üye
evet cok ucuz gprs kullanıyor ama özellikle vodafone de dha ucuz zannedersem o kadar yazısıyorum 1 yada 2 kntr anca gıdıyor

New Life

New Life

Üye
çok sağol

storm_fb

storm_fb

Üye
arkadaşlar bende 6600 slide var 3g açık durumda ben bi türlü bağlanamadım bağlantı hatası diyo arkadaşların gösterdiği ayarlarıda yaptım... acaba 3g açık diyemi yapıyo 6300ın çoğunda çalışıyo onlarda 3g olmadığından olabilirmi bi yardımcı olcak varmı ???:( güzelede benziyo program ama kullanamıyoz yaa..:(

hasan112acil

Üye
bende nokia 5130 var ve ben baglan dedigimde bağlantı kuruluyor diyor ve yine daha sonra bağlantı yok diyor "yardım"

ykrz

Üye
Evet arkadaşlar son 2 mesajda söylenildiği gibi aynı sorun bendede var malesef..Sorun ne olabilir? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok memnun oluruz..Çok harika bir programa benziyor özellikleri tek kelime ile süper..Yardımlarınızı bekliyoruz..İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

(Telefon modeli ; Myphone m77i)

batuone

Üye
teşekkürler

koraygunes

koraygunes

Üye
teşekkürler

cabbar65

cabbar65

Üye
ya benim 6630 da bağlantı yok sbybianos error 34 genel sistem hatası yazıyor bağlanmıyor

Üst Alt