[Türk MAlı] Kanka MSN en az KONTÖR tüketen

Sponsorlu Bağlantılar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
6230i de çalışıyor beta 0.4 çıkmış o daha kullanışlı olmuş

eyokadir

Üye
güzel sayılır

canpato

canpato

Üye
saol :oke:

colmants

Üye
arkadaşlar kb falan kac knt ya ltfen soylesın bırı :(

adalireco

Üye
herşet tamamda bağlantı kuruluyor bekleyiniz yazdı baya bi bekledim yanıt yok kapadım 6 kontor gitmis hat turkcell hazırkart :SSSSS

--------------- Ekleme ---------------

-8 kontor var şu an bu arada

insane_07

Üye
DeneyeLm bakaLım dediginiz gibiyse MükemmeL:D

pesimist_style

pesimist_style

Üye
Tarafımca 2 sürümü birden verildi ... forumda biraz arama yapıp ole konu aç LOcked

cocokasa

Üye
arkadaslar bu program her girdiginizde 1 saatte dursan 20 saatte dursan 1 knt gidiyo dimi evet öle bu nedemek oluyo 1 ay boyunca her gun gırsen yada cıkıp gırsen dıyelım 1 ay 720 saat en az 72 knt gider her gün girdiginizi dusunursek ama avea veya telsım kendıne aıt msn pro ları var onlar aylık 30 knt sınırsız yani daha hesaplı ıster 24 saat takıl ıster 20 kere cık gir ben kullnmıyorum ama kullnananlara tavsıye ıns anlamıssınızdır

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
iyi güzel de, arkadaşlar soru soruyor ama cevap veren yok... bende de aynı sorun var.. yani bağlan dediğimizde bi süre bekledikten sonra bağlantı hatası veriyor... bunun nedeni nedir acaba. turkcell'de de denedim vodafone'da da denedim aynı hatayı verdi... yardım lütfen

tayler

Üye
link sanrıım sorunlu inmiyor

m2sah

m2sah

Üye
Arkadaşlar ben Avea kullanıcısıyım 4-5 aydır bu kankamsn meretini kullanıyorum avea da sorun olmuyor yani programı veren arkadaşın anlattığı gibi ama türkcell ve vodafone da her girip çıkmada ve beklemede kontör yiyor bunu da denedim vodafone hattım da var internet için herzaman avea kullanırım. Kapiş????

şunu da ekleyeyim faturalı hatlarda olmuyo:(

ibrahimyenibyrk

Üye
bişey sorcam 1 dk'ada ortalama kac kntr gider

cevap lütfen ):

ybegit

Üye
evet arkadaşlar benimde 1 dk 7 kontörümü yedi

arkadaşlar 1 dk da tahmine kaç kontör yiyor

lgkg300

lgkg300

Üye
:yuru:yuru:yuru
evet arkadaşlar benimde 1 dk 7 kontörümü yedi

arkadaşlar 1 dk da tahmine kaç kontör yiyor

Arkadaşım sen ne diyorsun ben 8-9 saat konuşuyorum aralıksız maximum 2 kontörüm gidiyor ve listem de en az 6-7 kişi de online
senin sorunun telefonda gprs değil wap etkin apn yi internet yap detaylı bilgi için: göreceksin bak ne kadar hesaplı :yuru:yuru:yuru

hattım vodafone detaylı bilgi için ve yeni sürümde istediğniz özellikleri admine sorun uygun bulunursa eklenecektir... ayrıca yeni version için özellikler belirlenmiş bile...

ghost_34

ghost_34

Üye
bu güzel paylaşım adına teşekkür ederim böyle yararlı ve güzel çalışmalarının devamını dilerim ;)

yelkovan

Üye
Teşekkürler güzel bir uygulama henüz denemedim ama kontör konusunda da oldukça ekonomik olduğunu gördüm

duman42

Üye
kaç kontor gidiyor beyler bilen var mı???

muharrems

muharrems

Üye
Emegine Saglik dostum

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Teşekkürler Kardeşim...

Üst Alt