Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Türk MAlı] Kanka MSN en az KONTÖR tüketen
Sponsorlu Bağlantılar
HiMeRA
Üye
en avantajlı hat avea arkadaşlar haftada 9 knt turkcell 20 knt ben avea yaptım diğer programlardan daha iyi
Lina_TR
Üye
Saol kardeş
babaeskili
Üye
saol kardeş.
motorola v360 da sorunsuz çalıştı.
mig33 ün tam yarısı kadar gprs tüketiyor.hesapladım
vodafone la bağlanıyorum.gir çık kontr düşmüyor.süper.
EmRe755
Üye
ARkadaşlar yükledim telefonuma Bağlantı yok SymbianOS error =5120 web Sunucu bulunamadı diyorr...????Neyden olabilirr...yardımcı olursanz seviniriz.
hellboy_hakan20
Üye
emeğe saygı
duman42
Üye
kaç kontor gidiyor?????
Laz¥
Üye
Bu program gercekten cok harika
skynet
Üye
slm millet bi sorum olacak acaba resim gönderirken boyut kontörü etkilermi şimdiden teşekkürler....
vuslat69
Üye
bu program bende daha önceden beri yüklü hiç kontör gitmiyo bişe anlamadım walla
cste.e
Üye
kardeşler kanka msn nasıl çalışıyor ban adurmadan hata eriyor eror diyor bende yine ne oluyor diyom duruyom
--------------- Ekleme ---------------
kardeşler kanka msn nasıl çalışıyor ban adurmadan hata eriyor eror diyor bende yine ne oluyor diyom duruyom
FATİH_58
Üye
sağ ol
Doğan
Üye
tesekkürLer
Laz¥
Üye
türkmalı olması yeter zaten
Silinen Üye 392151
Kapalı Hesap
n73e yükledim kanka msn. 1 defa açılıyosa 5 defa açılmıyor bağlantı yok sunucu bulunamadı hatası veriyor.Sizce sebebi nedir ?
osaka123
Üye
saçma yapamadım
Catty
Emekli Yönetici
Yeni versiyonda o hata düzeltilmiştir, tabii doğru ayarlarla giriyorsanız.
bizimsaglik
Üye
çok saolun
isokayaci
Üye
güzel ama ayarları doğru düzgün hiç bi sitede yok dewamlı hata weriyo yeni sürümü çıkacak o daha güzel olur işşallah
--------------- Ekleme ---------------
vodafone ayarı yapamadım bi cewap yazarsan sewinirim teşekkürler...
dogancan006
Üye
ama bende nokıs 6630 var acamıyorum bende vodafone hat var ben kanka msn yı vodafone lve ayarlarıyla acmaya acalısıyorum ama yınede acılmıyorr msn ne yapmalıyım acıll yardım fazla vakdım yokk