[Türk MAlı] Kanka MSN en az KONTÖR tüketen

Sponsorlu Bağlantılar

player87

Üye
    Konu Sahibi
[Türk MAlı] Kanka MSN en az KONTÖR tüketen

ÖZELİKLERİ

• GPRS veri sayacı
  • Resim Gönderme / Alma
  • Yeni Arkadaş Bulma
  • Titreşimli ve Sesli Uyarı
  • T9 Hızlı Mesajlaşma Desteği
  • Video ve Müzik dosyalarını oynatabilme
  • Şablon Ekleme
  • Resim kaydetme
  • Sadece Çevrimiçi / Çevrimdışı kişileri listeleme
  • Sohbet Geçmişini Kaydetme
Uygulama Özellikleri Şeffaf: KankaMSN cep telefonları için piyasadaki en şeffaf sohbet programıdır. kankaMSN i kullanırken gönderilen veri miktarını her an ekranın sağ üstünde görürsünüz. Böylelikle kullandığınız kontör miktarını her an hesaplayabilirsiniz.

Resim Gönderme: KankaMSN ile arkadaşlarınıza cep telefonunuzun kamerasından resim çekerek gönderebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey arkadaşınızla sohbet ederken “Menü” den “Resim Gönder” e tıklamanız! Yeni Arkadaş Bulma: KankaMSN size yeni arkadaşlıklar edinebilme imkanı sunuyor. Rumuzunuzu, cinsiyet ve yaş bilgileriniz girerek diğer kankaMSN kullanıcılarının size ulaşmasını sağlayabilir, dilersiniz belirlediğiniz kriterlere göre yeni arkadaşlar arayabilirsiniz.

T9 Hızlı Mesajlaşma Desteği
: KankaMSN hızlı mesajlaşmanız için size T9 desteği sunuyor. Titreşimli ve Sesli Uyarı: KankaMSN yeni bir mesaj aldığızda sesli ve/veya titreşimli olarak sizi uyarır. Böylelikle Cebinizin ekranına bakmadığınız zamanlarda bile yeni mesajlardan haberdar olursunuz. Video ve Müzik dosyalarını oynatabilme: KankaMSN arkadaşlarınızın göndereceği Video ve Müzik dosya linklerini alarak bu dosyaları çalabilir. Sohbet Geçmişini Kaydetme: Dilerseniz KankaMSN arkadaşlarınızla konuşmalarınızı cep telefonunuza kaydedebilir Böylelikle kankaMSN i daha sonraki kullanımlarınızda arkadaşlarınızla önceki mesajlaşma geçmişinizi görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mamala, turan_65, atom570 ve 22 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler, güzele benziyor. :oke:

demirwaji

Üye
sagol tesekurlet allah turk mıletını korusun ve tesekurler sagolasın kardeş

murat2323

Üye
bu 240X320 mi ?

player87

Üye
    Konu Sahibi
hepsini desteklio ekran boyutları sorun değil

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler ve denedim gerçektende diğer msn programlarına göre çok az harcıyor

a21a

a21a

Emekli Yönetici
java olması büyük avantaj.. teşekkürler paylaşımın için..:oke:

attila_oktar

attila_oktar

Üye
sağol dostum... birde şu 6300 ımla internete bağlanabilsem....

horoz94

horoz94

Üye
beyler bunun kaç kb si 1 kontör bide sadece girip çıksam kaç kontör gider kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler

XXPOXX

XXPOXX

Üye
Saol

aydin_ku

Üye
arkadaşlar ben kullandım gerçekten süper bi,şey bunu yapandan allah razı olsun. Ama küçük bi sorunum var daha kontörüm gitmedi iki gündür kullanıyorum inşallah bi kereden köntör düşmezler deil mi? yoksa msn mi açıyorum kapıyorum açıyorum yazışıyorum kontörlerim hala sabit çok iyi bi program vallaa. kullanımı kolay ve herkese tavsiye edebilitrim

akiaki

akiaki

Üye
dakikası kaç kontör?

djcrazyselo

djcrazyselo

Üye
ya abi kankamsn yi kullanmaya çalışıyorum ama açılıyor ama paket veri yok diyor ve açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim

degerli43

degerli43

Üye
çok güzel bir pro üstte ne kadar veri harcadığı yazıyor ne üyelik istiyor ne başka bişey direk yazıp gir tavsiye ederim pro için sağol

akiaki

akiaki

Üye
yaw kardeş bende bağlantı kopukluğu veya bağlantı hatası diyor:nono:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
arkadaşlar ben kullandım gerçekten süper bi,şey bunu yapandan allah razı olsun. Ama küçük bi sorunum var daha kontörüm gitmedi iki gündür kullanıyorum inşallah bi kereden köntör düşmezler deil mi? yoksa msn mi açıyorum kapıyorum açıyorum yazışıyorum kontörlerim hala sabit çok iyi bi program vallaa. kullanımı kolay ve herkese tavsiye edebilitrim

Arkadaşım bence bu işte bir iş var :hmmm:hmmm

neckles

neckles

Üye
saol gzl programa benziyor :)

pethbardak

Üye
60kb 1 kntr ama surekli dusuyor msnden bu program en guzeli mig33 hala benm için

AKIN81

Üye
ya bu baglantı hatası dıo yaaa ne yapcaz bu haber verın gıremıyorum cok gsl gorunuyo lutfen bı acıklık getırın sunaaaa süper nbısı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Süper Bilgisayardasın Gibi.

Üst Alt