[Türk MAlı] Kanka MSN en az KONTÖR tüketen

Sponsorlu Bağlantılar

fearless55

Üye
KardeŞim Paket Weri BağlanTını....MüşTeri Hizmetlerini Arıyosun Diyosunki..msn kullancm onlarda soruo diceksin 100bk 1 kontör die sana msj gelceq şifre 1234 die yapıosun bu kadar sonra msnye dewam:D:Dhadi hayırlısı.......

Hellboy®

Hellboy®

Üye
güzel program kardes tesekkur ettımde ben giremedim ''bağlantı yok'' diyor

ultraslan38

ultraslan38

Üye
ellerin dert görmesin inşallah....:oke:

xman26

Üye
arkadaşlar ben kullandım gerçekten süper bi,şey bunu yapandan allah razı olsun. Ama küçük bi sorunum var daha kontörüm gitmedi iki gündür kullanıyorum inşallah bi kereden köntör düşmezler deil mi? yoksa msn mi açıyorum kapıyorum açıyorum yazışıyorum kontörlerim hala sabit çok iyi bi program vallaa. kullanımı kolay ve herkese tavsiye edebilitrim

ii güsel hos diosunda benim her girmemde 1 kontör garanti gidiyo..1 dk dursamda 10 dk dursamda .....ne iş ben bişi anlamadım bu işten ya hayırlısı....:hmmm :bilmem:

mesut1977

mesut1977

Üye
Arkadaşlar ben denedim 2-3 saat yazıştım sadece 1 kontör aldı bağlanırken internet bağlantısıyla girin

©oOL™

©oOL™

Üye
arkadaslar 6630 da denedım yuklendı ama calısmadı ¿

melik92

Üye
sağol kardeş

kadiradem

Üye
slm kardes ben bu programı yukledım ama calısmıyor baglantı hatası verıyor kuladıgım hat turksel telefon ise 6233 program acılıyor ama baglantı hatası dıyor wap ayarı var ama yıne aynı dıyor baglanmak ıcın nasıl bır ayar kullanmam lasım bana yardımcı olurmusunuz

greenmahaou

greenmahaou

Üye
arkadaş aynı ebuddy gibi wallha mükemmel hakketen çok az yiyo beleş denebilir sömürün 6300 da da çalışıo

msdony

msdony

Üye
tşkler deneyelim bakalım

_furcht_

_furcht_

Üye
süper bişi bu :):):):):)

ammar42

Üye
harika program tesekkurler:)

morfeus1999

Üye
bende 6288 varmsn adresini şifresini yazıorum sonra 'error occured whilst opening connection!' yazısı cıkıor çözümü bilen varmı ? Ne yapmalıyım?..

ermoyuncu

Üye
yha çok güzel bişi tşk

greenmahaou

greenmahaou

Üye
arkadaşım akşam bi saatten sonra bu program msn e girmio kaç kere denedim ama o saatler dışında GİRİO

lgkg300

lgkg300

Üye
süper bir şey mig33 ü şutlayın artık gavur malını... :D harika kanka msn 10 saat açık kaldım bir kontörüm gitti mig33 de iki saat kaldığımda 3 kontörüm giderdi
kanka msn gariban işi kontörü olan yüklemesin e buddy kulşlansın :D

Blackpanter

Blackpanter

Üye
Çok Teşekkürler Paylaşımın İçin :) Süper Uygulama

Ama ben deneyemedim bağlantı sorunu var telefonumda :( ( model nokia 3500 c )

m2sah

m2sah

Üye
arkadaşlar ben de kanka msn yi kullandım harika bişey wallaha kullanırken üstte ne kadar veri işlendiği zaten yazıyo ben bununla msj da yzıyorum resim gönderip alıyorum. üstteki hesap 60 olunca 1 kontör gidiyo. hiç yazışma olmaz sadece açık kalırsa hiç mi hiç kontör gitmiyo harika bişey

--------------- Ekleme ---------------

zaten açıp kapamada 1 kilobayt gidiyo yazışmalarda falan yarım saatte bi 1 kilobayt gidiyo resim gönderip alıyosan 2-3 kilobayt gidiyo

batuşş

Üye
peki bu samsung g600 de olurmu bide turkcellde saati kaç knt gider ?? acil cvb bekliyorum

Üst Alt