Elektr0
Üye
Siz sincani,kecioreni,altindagi gormemissiniz
sen maraba'yı çatova'yı ozanhüyügü gördün mü peki

Siz sincani,kecioreni,altindagi gormemissiniz

Memmun oldum bende,sen ve tuğ ayrılmayan ikili
memnun oldum bende Ertuğrul , 2 senedir maxicepteyim boş boş geziyom![]()

İzmire gel sen benceSiz sincani,kecioreni,altindagi gormemissiniz

Memmun oldum bende,sen ve tuğ ayrılmayan ikili![]()

Konu dağılır ee nerde kalmıştık şimdi Türk kızı elini tersini vurup,erkeğini kıskanır delicesine.Yabancıda da aman bana erkek mi yok diyip arı gibi uçar
TUĞ abim ya benim hiç gelmiyor geliyorsada göremiyorum... sen nerden biliyon![]()
![]()

Konu dağılır ee nerde kalmıştık şimdi Türk kızı elini tersini vurup,erkeğini kıskanır delicesine.Yabancıda da aman bana erkek mi yok diyip arı gibi uçar![]()

Olur tabi
diyorsun ama ben şu ayda konuşamıyorum ramazan bitsin de bir![]()

Olur tabi
Heralde güzel malzemeler var konuyla ilgili![]()
%30 fesatlık 

Benim mesajların %100'ü normal olmaz zaten
benim mesajların içeriği %70 yaramazlık%30 fesatlık
- - - Eklendi - - -
Türk kızları'nın en büyük özellikleri güzel oluşları degil sadece aklıma gelen şey savaş çıksa mermi taşır askerine diye düşünmekteyim...![]()

Topuklusuda wardı hatunun bıan köseye sıkstırıp ayakkabılarını çalasm geldı ama ramazan ayındayız gunah

pşşşttt geç geç geç kenara çıkar çabuk topuklu ayakkabılarını ... 
sen maraba'yı çatova'yı ozanhüyügü gördün mü peki![]()
Benim mesajların %100'ü normal olmaz zaten
Bir de şu çözemediğim bizim kızlar güzel bir kız görünce bakar ama biz bakamayız,bakmam da hatta tipsiz o çocuk derim![]()
ama hani güncell olmak vardır yaa ramazan ayında niyetli 80'lik dedeyi kalpten götürmenin ne alemi var 

haci siz ne diyosunuz ? bahsettigim bolgelerdeki kizlarin kollarinda benim tum vucudumdan daha fazla kil var.Usengeclikten 2 haftada bir dus alirlar.Bide hic dislerini fircalamaz bunlar.Ben kusmaya gidiyorum
Ömer de izmir diyoo izmirteki ler melek melek 

Yok ya ne calcam pazarda 10 lıra alırm gderme zaten kokuyodur onun ayakları falanda

bu aralar kıyafet konusunda kararsız görüyorum bizim türk kızlarını yabancıları boşver onlar çıplak bile gezse onlar için Np..ama hani güncell olmak vardır yaa ramazan ayında niyetli 80'lik dedeyi kalpten götürmenin ne alemi var
![]()

Sıcaktan nem yapmıştırYok ya ne calcam pazarda 10 lıra alırm gderme zaten kokuyodur onun ayakları falanda

Dede torpah olur![]()
Aslın da turizimin olduğu yerlerde öylelerini görünce aman dediği oluyor insanın![]()

Sıcaklar mı yoksa gözlerin bayramı mı
ramazan ayında uzak duracaksın kardeş ben çarşıya bile çıkmıyorum sıcaklar % 90 etkili tabi![]()

Yolda bı rus hatun gördum bı ona baktm bi kendıme durakta beklıyodum kendi gbı güzel bı araba geldı söfôr ındi kız bindi snra benim otobüs geldı balık istifi gıbıbindım otnbuse öle ana fikri siz cıkartın artık

Sıcaklar mı yoksa gözlerin bayramı mı
Şeker bayramını erkenden getiricen herlade hele birde sarışın pembe elbiseli oldumu ambalajlı şeker sanarsın![]()

Bende düşünürüm ama yapma konusuna gelince %1 belki %0.10 da iyi de biz yüzdelerden gidiyoruz bu konuda artık aklıma banka faizleri geliyor içime işlemiş
Düşüncelerimiz %50sinden fazlası yapmak istediklerimizmiş sen sen ol aman ha dikkatli ol![]()