jackalmami
Üye
ben daha girmedim girince not görürsün![]()
göreceeezz

ben daha girmedim girince not görürsün![]()

allahını seven bu hatunu benim için babasından istesin![]()

her ne kadar kavramanın anasını ağlatsada güzel sürüyor böylesini bulmak zorArabayı ona emanet edersin,sağ koltuğa oturup izlersin artık dünya turu yapsanda ''bi daha gezelim'' dersin
her ne kadar kavramanın anasını ağlatsada güzel sürüyor böylesini bulmak zor

Arabayı ona emanet edersin,sağ koltuğa oturup izlersin artık dünya turu yapsanda ''bi daha gezelim'' dersin![]()

Yani asfalt dışında sürülürse o araba artık bol bol yağ akıtır
he lan alırım bi tane ferrari yada lamborghini asfaltı olan her yere gideriz![]()

Yani asfalt dışında sürülürse o araba artık bol bol yağ akıtır
Otomatik yada trip almak lazım yoksa debriyajı çabuk yer o kız![]()
Yinede normal,ortalama bir kızdan daha iyi sürüyor
aynen ya hatun debriyajdan ayağını hiç kaldırmıyo gibime geldi sanki hafiften basıyor sürekli

Şımdı bende grmeyı planlıyorum ehlıyet kursunada bu merete nasl bswuruyoz illa kursa gtmek şartmı nldu kafam karıstı blen brı pm atsn nlur

O söylemeye utanmıyo ben duyunca utandım 
çifte konu![]()

31 temmuzda 18 yaşında olcam![]()
Simdi söyle bi yanlıs durum var ar namus terbiye ırka ülkeye göre degil kafa yapısına baglı.
2 Alman kız arkadasım var Almanyalı arkadas ailecek taitle getirmisti buraya Kema ve Corinna.Dar pantolon dar paca askılı kol hafif topuklu ayakkabı giyerler tipik Alman ama o tiplerine ragmen çok sakin terbiyeliler cana yakınlar ama aksine Almanyada dogup büyüyen yazları buraya gelen arkadasım var Türk yani ne terbiye ne ahlak kendi kimligini unutmus hatta unutmayı geç reddediyo sonradan görme.
Almıslar Almanların anadolu Olan Opel Vectra havaları gör babiskoo hadi gezdir beniO söylemeye utanmıyo ben duyunca utandım

Acıkttım ben ya daha kaç saa warki?

konuyu dağıtmıştık ne güzel. Naptın sen?![]()
neyse başka bir konuya geçelim o zaman en sevdiğiniz hayvan