Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bence bu zamanda ne kadar türk olsamda avrupa kızları dıyorum arasında ucurum var bazı konularda ozellıkle avrupa bızden kotu dıyoruz ya alakası yok biz suan en bastayız bu durumda

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Kendisi mükemmelmiş gibi şu konuda hiç çekinmeden bulunduğu ülkenin kızllarını yerip de, başka ülkenin kızlarını yere göğe sığdıramayanlar varya ; işte bu da Türk erkeğinin farkı.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Mad EagLe
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kendisi mükemmelmiş gibi şu konuda hiç çekinmeden bulunduğu ülkenin kızllarını yerip de, başka ülkenin kızlarını yere göğe sığdıramayanlar varya ; işte bu da Türk erkeğinin farkı.

:alkis

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aslında haklı türk kızı candır istisnalar her yerde vardır. Ayrıca türk erkeğinin ünü daha büyük :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Savunun kendinizi kızlar sizde,hayır buralarda yorumunuz olmasın demiyoruz.
Düşüncelerine ters düşen yada beyenmediğiniz yorumlarda savunmanızı yapabilirsiniz biriktirip patlamanızdan daha iyi:oke:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Savunun kendinizi kızlar sizde,hayır buralarda yorumunuz olmasın demiyoruz.
Düşüncelerine ters düşen yada beyenmediğiniz yorumlarda savunmanızı yapabilirsiniz biriktirip patlamanızdan daha iyi:oke:

Ayy ne düşünceli :alkis Allah razı olsun , sen söylemesen biz de yazmayacaktık.

• Beğen
Tepkiler: man20
jackalmami

jackalmami

Üye
konuyu dağıtanlar hakkında yasal işlem başlamıştır. Sözlü ve yazılı savunmalar alınmayacaktır. Noldu ne bekliyordunuz ki. Burası maxicep kardeşim işine gelmiyorsa evine götür:hmmm
pardon bi an gereksizlerde sandım kendimi:zong:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Uyuz kaptım da biraz sana karşı :hmmm

- - - Eklendi - - -

Aynen dağıtmayalım.

__xXx__

__xXx__

Üye
her türk erkeği rusu ukraynalisi italyanı derken farklı ulusların kızlarını sever her ulusun kızı istisna olmadan türk erkeğini sever ve ister türk kızları ise türk erkeğinin kıymetini bilmez işte aradaki fark bu

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
jackalmami

jackalmami

Üye
Uyuz kaptım da biraz sana karşı :hmmm

- - - Eklendi - - -

Aynen dağıtmayalım.

:hmmm

- - - Eklendi - - -

her türk erkeği rusu ukraynalisi italyanı derken farklı ulusların kızlarını sever her ulusun kızı istisna olmadan türk erkeğini sever ve ister türk kızları ise türk erkeğinin kıymetini bilmez işte aradaki fark bu

edebiyat öğretmeninle tanıştırabilir misin beni:)

greenmile

greenmile

Üye
türk kızlarının trip alışkanlığı çok fazla sanki dünya onun etrafında dönüyor havası veriyorlar tabii bir kısmı.Oysa ki öyle değil.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
'Lorelai

'Lorelai

Üye

:d: Hiç güleceğim yoktu. O zaman ben Türk kızlarının bu özelliğini sevdim. Böyle kendisine güvenen erkekler olduktan sonra...
Emin ol kıymet bilmediklerinden değil, kendine bu derece güvenmişliğine katlanamamaktandır :ehe Neyse, hiç değişmeyeceksiniz. Bütün dünyada bir Türk erkeği kalmıştı zaten.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Tanıdıklarımdan örnek veriyim eyer sevmedikleri birşey yaparsanız çat diye hemen o olayı keserler,bir ikinci olmaz inatlarınıda kolay kıramazsınız ben böylelerini tanıdım avrupalıda sabahtan akşama kadar konuş istediğin muhabbete gir,hoşlanmadığı konu olsada belli etmez.
Bizimkiler de şu var kardeşim ben bunu bilir bunu söylerim bir kızın sevgilisi varsa yüzü güler,herkezi sever kendine daha fazla bakmaya başlar aniden,gitmeyeceği yere gideceği tutar.Sevgilisiyle ilişkisi bitincede buz dağına çarpmış gibi o eski haline döner.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
avrupa derım tek gecerım baska sey demem oda ulkesıne gore degısır fazla yoruma gerek yok :oke:

Üst Alt