Kendisi mükemmelmiş gibi şu konuda hiç çekinmeden bulunduğu ülkenin kızllarını yerip de, başka ülkenin kızlarını yere göğe sığdıramayanlar varya ; işte bu da Türk erkeğinin farkı.

aslında haklı türk kızı candır istisnalar her yerde vardır. Ayrıca türk erkeğinin ünü daha büyükKendisi mükemmelmiş gibi şu konuda hiç çekinmeden bulunduğu ülkenin kızllarını yerip de, başka ülkenin kızlarını yere göğe sığdıramayanlar varya ; işte bu da Türk erkeğinin farkı.

Savunun kendinizi kızlar sizde,hayır buralarda yorumunuz olmasın demiyoruz.
Düşüncelerine ters düşen yada beyenmediğiniz yorumlarda savunmanızı yapabilirsiniz biriktirip patlamanızdan daha iyi![]()
Allah razı olsun , sen söylemesen biz de yazmayacaktık.
Ayy ne düşünceliAllah razı olsun , sen söylemesen biz de yazmayacaktık.
Yok bana patlicak
Biliyorum,belli ediyorsun.Uyuz kaptım da biraz sana karşı
- - - Eklendi - - -
Aynen dağıtmayalım.
Uyuz kaptım da biraz sana karşı
- - - Eklendi - - -
Aynen dağıtmayalım.

her türk erkeği rusu ukraynalisi italyanı derken farklı ulusların kızlarını sever her ulusun kızı istisna olmadan türk erkeğini sever ve ister türk kızları ise türk erkeğinin kıymetini bilmez işte aradaki fark bu

- - - Eklendi - - -
edebiyat öğretmeninle tanıştırabilir misin beni![]()

her türk erkeği rusu ukraynalisi italyanı derken farklı ulusların kızlarını sever her ulusun kızı istisna olmadan türk erkeğini sever ve ister türk kızları ise türk erkeğinin kıymetini bilmez işte aradaki fark bu
Hiç güleceğim yoktu. O zaman ben Türk kızlarının bu özelliğini sevdim. Böyle kendisine güvenen erkekler olduktan sonra...
Neyse, hiç değişmeyeceksiniz. Bütün dünyada bir Türk erkeği kalmıştı zaten.avrupa derım tek gecerım baska sey demem oda ulkesıne gore degısır fazla yoruma gerek yok![]()
derimacı ama gercek bısey dıyemem =)
bende sana sadecederim