Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu değerlendirmişler yeni görüyorum:)
Yok mu arrtıran aradaki farklar ne acaba:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

pelın_

Bilemedm açım kafam basmıyo

pelın_

Yok be belle midem sırtıma yapişti sahurda hçbisey yiyemedım :(

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Ahh ahh fark olmazmı ya... İftardan sonra konuşsak:islik

Elektr0

Elektr0

Üye

:ah ona gerek yok. FIFA oynasın NBA takip etsin Celtics taraftarı olsun. Futbola ilgisi fark etmez. Arada buz hokeyi oynamalı.

Ciddi değilim tabi ki :zzz:

işin zor smarthacı :pro: ben sony ericsson xperia arc gibi bir hatun arıyom ama yok tasarım mütiş içide güzel ( gio dan iyi yani ):d::ehe

- - - Eklendi - - -

Konuyu değerlendirmişler yeni görüyorum:)
Yok mu arrtıran aradaki farklar ne acaba:hmmm

:naughty: konuyu açan sen misin yoksa

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Şizofren_

Şizofren_

Üye
gözlemlerimi yazıcam fakat, forumdaki bayanlardan tırsıyorum. Katledebilirler...

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

işin zor smarthacı :pro: ben sony ericsson xperia arc gibi bir hatun arıyom ama yok tasarım mütiş içide güzel ( gio dan iyi yani ):d::ehe

- - - Eklendi - - -

:naughty: konuyu açan sen misin yoksa
Öyle:)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

:d: kolay gelsin yeni işinde başarılar dilerim symbian :D isim güzel de orjinal isim yok mu ? :islik
Saol kardeşim:)Aslında herşey bir soru sormak için açtığım konuyla başladı,sonra nasılsa kullanmam dedim:)

pelın_

Yolda bı rus hatun gördum bı ona baktm bi kendıme durakta beklıyodum kendi gbı güzel bı araba geldı söfôr ındi kız bindi snra benim otobüs geldı balık istifi gıbı :)bindım otnbuse öle ana fikri siz cıkartın artık

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Gecelii yuj dular mı diyordu:D

Elektr0

Elektr0

Üye
Saol kardeşim:)Aslında herşey bir soru sormak için açtığım konuyla başladı,sonra nasılsa kullanmam dedim:)

ama işler degişti..genelde herkez öyle açmıştır zaten ama arada istisnalar var mesela bayanlar genelde eglence bölümünde oldukları için onlar sürekli kullanmak sosyalleşmek [facebook yetmiyor :D (şaka bir yana) ] için geliyorlar çok azdır cep telefonu genelde tartışmalara katılan bayanlar...

isim neydi kardeş..

- - - Eklendi - - -

Yolda bı rus hatun gördum bı ona baktm bi kendıme durakta beklıyodum kendi gbı güzel bı araba geldı söfôr ındi kız bindi snra benim otobüs geldı balık istifi gıbı :)bindım otnbuse öle ana fikri siz cıkartın artık

topuklu ayakkabıları seviyorsun pelin :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

ama işler degişti..genelde herkez öyle açmıştır zaten ama arada istisnalar var mesela bayanlar genelde eglence bölümünde oldukları için onlar sürekli kullanmak sosyalleşmek [facebook yetmiyor :D (şaka bir yana) ] için geliyorlar çok azdır cep telefonu genelde tartışmalara katılan bayanlar...

isim neydi kardeş..

Ne diyeyim öyle facebok,tıvıtır sevmem:D
Olurda öyle teknolojik kızlar onlarda sayılıdır,tek tük:)
Ömer kardeşim:)

Elektr0

Elektr0

Üye
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Siz sincani,kecioreni,altindagi gormemissiniz

Üst Alt