Açken insanın daha iyi konular aklına gelirBilemedm açım kafam basmıyo

İsimle hitap etmemde neyseYok be belle midem sırtıma yapişti sahurda hçbisey yiyemedım![]()

Tabi beklerizAhh ahh fark olmazmı ya... İftardan sonra konuşsak![]()

ona gerek yok. FIFA oynasın NBA takip etsin Celtics taraftarı olsun. Futbola ilgisi fark etmez. Arada buz hokeyi oynamalı.
Ciddi değilim tabi ki![]()
ben sony ericsson xperia arc gibi bir hatun arıyom ama yok tasarım mütiş içide güzel ( gio dan iyi yani )

Konuyu değerlendirmişler yeni görüyorum
Yok mu arrtıran aradaki farklar ne acaba![]()
konuyu açan sen misin yoksagözlemlerimi yazıcam fakat, forumdaki bayanlardan tırsıyorum. Katledebilirler...
yaz yaz

Öyle
işin zor smarthacıben sony ericsson xperia arc gibi bir hatun arıyom ama yok tasarım mütiş içide güzel ( gio dan iyi yani )
- - - Eklendi - - -
konuyu açan sen misin yoksa

kolay gelsin yeni işinde başarılar dilerim symbian
isim güzel de orjinal isim yok mu ? 
Saol kardeşim
kolay gelsin yeni işinde başarılar dilerim symbian
isim güzel de orjinal isim yok mu ?
![]()
Aslında herşey bir soru sormak için açtığım konuyla başladı,sonra nasılsa kullanmam dedim
Saol kardeşimAslında herşey bir soru sormak için açtığım konuyla başladı,sonra nasılsa kullanmam dedim
![]()
(şaka bir yana) ] için geliyorlar çok azdır cep telefonu genelde tartışmalara katılan bayanlar... Yolda bı rus hatun gördum bı ona baktm bi kendıme durakta beklıyodum kendi gbı güzel bı araba geldı söfôr ındi kız bindi snra benim otobüs geldı balık istifi gıbıbindım otnbuse öle ana fikri siz cıkartın artık

Ne diyeyim öyle facebok,tıvıtır sevmem
ama işler degişti..genelde herkez öyle açmıştır zaten ama arada istisnalar var mesela bayanlar genelde eglence bölümünde oldukları için onlar sürekli kullanmak sosyalleşmek [facebook yetmiyor(şaka bir yana) ] için geliyorlar çok azdır cep telefonu genelde tartışmalara katılan bayanlar...
isim neydi kardeş..

Ne diyeyim öyle facebok,tıvıtır sevmem
Olurda öyle teknolojik kızlar onlarda sayılıdır,tek tük
Ömer kardeşim![]()