Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

TUĞ abim ya benim hiç gelmiyor geliyorsada göremiyorum... sen nerden biliyon :hmmm :ehe
Konu dağılır ee nerde kalmıştık şimdi Türk kızı elini tersini vurup,erkeğini kıskanır delicesine.Yabancıda da aman bana erkek mi yok diyip arı gibi uçar:D

Elektr0

Elektr0

Üye
Konu dağılır ee nerde kalmıştık şimdi Türk kızı elini tersini vurup,erkeğini kıskanır delicesine.Yabancıda da aman bana erkek mi yok diyip arı gibi uçar:D

diyorsun ama ben şu ayda konuşamıyorum ramazan bitsin de bir :naughty::d:

Elektr0

Elektr0

Üye
Olur tabi:kop:
Heralde güzel malzemeler var konuyla ilgili:D

benim mesajların içeriği %70 yaramazlık :d: %30 fesatlık :ehe

- - - Eklendi - - -

Türk kızları'nın en büyük özellikleri güzel oluşları degil sadece aklıma gelen şey savaş çıksa mermi taşır askerine diye düşünmekteyim... :pro:

pelın_

Topuklusuda wardı hatunun bıan köseye sıkstırıp ayakkabılarını çalasm geldı ama ramazan ayındayız gunah

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

benim mesajların içeriği %70 yaramazlık :d: %30 fesatlık :ehe

- - - Eklendi - - -

Türk kızları'nın en büyük özellikleri güzel oluşları degil sadece aklıma gelen şey savaş çıksa mermi taşır askerine diye düşünmekteyim... :pro:
Benim mesajların %100'ü normal olmaz zaten:)
Bir de şu çözemediğim bizim kızlar güzel bir kız görünce bakar ama biz bakamayız,bakmam da hatta tipsiz o çocuk derim:D

Elektr0

Elektr0

Üye
Topuklusuda wardı hatunun bıan köseye sıkstırıp ayakkabılarını çalasm geldı ama ramazan ayındayız gunah

ramazan ayında olmasak çalacaktın yani ? :d::ehe pşşşttt geç geç geç kenara çıkar çabuk topuklu ayakkabılarını ... :kop:

Yunkaai

Yunkaai

Üye

sen maraba'yı çatova'yı ozanhüyügü gördün mü peki :d::ehe

haci siz ne diyosunuz ? bahsettigim bolgelerdeki kizlarin kollarinda benim tum vucudumdan daha fazla kil var.Usengeclikten 2 haftada bir dus alirlar.Bide hic dislerini fircalamaz bunlar.Ben kusmaya gidiyorum

Elektr0

Elektr0

Üye
Benim mesajların %100'ü normal olmaz zaten:)
Bir de şu çözemediğim bizim kızlar güzel bir kız görünce bakar ama biz bakamayız,bakmam da hatta tipsiz o çocuk derim:D

bu aralar kıyafet konusunda kararsız görüyorum bizim türk kızlarını yabancıları boşver onlar çıplak bile gezse onlar için Np.. :D ama hani güncell olmak vardır yaa ramazan ayında niyetli 80'lik dedeyi kalpten götürmenin ne alemi var :d::ehe

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

pelın_

Yok ya ne calcam pazarda 10 lıra alırm gderme zaten kokuyodur onun ayakları falanda

Elektr0

Elektr0

Üye
haci siz ne diyosunuz ? bahsettigim bolgelerdeki kizlarin kollarinda benim tum vucudumdan daha fazla kil var.Usengeclikten 2 haftada bir dus alirlar.Bide hic dislerini fircalamaz bunlar.Ben kusmaya gidiyorum

aferim sana :aha: :aha: Ömer de izmir diyoo izmirteki ler melek melek :kop::islik

- - - Eklendi - - -

Yok ya ne calcam pazarda 10 lıra alırm gderme zaten kokuyodur onun ayakları falanda

senin işin belli mi olur şeytan'a topuklu giydirirsin sen :d::kop:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

bu aralar kıyafet konusunda kararsız görüyorum bizim türk kızlarını yabancıları boşver onlar çıplak bile gezse onlar için Np.. :D ama hani güncell olmak vardır yaa ramazan ayında niyetli 80'lik dedeyi kalpten götürmenin ne alemi var :d::ehe

Dede torpah olur:D
Aslın da turizimin olduğu yerlerde öylelerini görünce aman dediği oluyor insanın:D

- - - Eklendi - - -

Sıcaktan nem yapmıştır:D

Elektr0

Elektr0

Üye
Dede torpah olur:D
Aslın da turizimin olduğu yerlerde öylelerini görünce aman dediği oluyor insanın:D

ramazan ayında uzak duracaksın kardeş ben çarşıya bile çıkmıyorum sıcaklar % 90 etkili tabi :ehe

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

ramazan ayında uzak duracaksın kardeş ben çarşıya bile çıkmıyorum sıcaklar % 90 etkili tabi :ehe
Sıcaklar mı yoksa gözlerin bayramı mı:D
Şeker bayramını erkenden getiricen herlade hele birde sarışın pembe elbiseli oldumu ambalajlı şeker sanarsın:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yolda bı rus hatun gördum bı ona baktm bi kendıme durakta beklıyodum kendi gbı güzel bı araba geldı söfôr ındi kız bindi snra benim otobüs geldı balık istifi gıbı :)bindım otnbuse öle ana fikri siz cıkartın artık

:pc:

Elektr0

Elektr0

Üye
Sıcaklar mı yoksa gözlerin bayramı mı:D
Şeker bayramını erkenden getiricen herlade hele birde sarışın pembe elbiseli oldumu ambalajlı şeker sanarsın:D

Düşüncelerimiz %50sinden fazlası yapmak istediklerimizmiş sen sen ol aman ha dikkatli ol :d::naughty:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

Düşüncelerimiz %50sinden fazlası yapmak istediklerimizmiş sen sen ol aman ha dikkatli ol :d::naughty:
Bende düşünürüm ama yapma konusuna gelince %1 belki %0.10 da iyi de biz yüzdelerden gidiyoruz bu konuda artık aklıma banka faizleri geliyor içime işlemiş:D

Üst Alt