Türk insanı olarak neden böyleyiz ? Bu bir geri kalmışlık mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi

dostum yakinda seni fair playe aday gosterirler:D

icimizdeki nefreti sondurmek istemiyoruz

cunku Fenerbahce'nin fenerliden baska dostu yok.Bakiniz uefaya bizi satanlarda Turk :D
Kardeş ben de Fenerbahçe taraftarıyım, biz hakkımızla şampiyon olduk hemde aynı sezonda 5 ayrı dalda Fenerbahçe rakiplariyle arayı dağlar kadar yapmıştı ve avrupada da her alanda başı çekiyorduk, dünya yıldızı bayan basketbolcumuzu doping aldı diye iftira ile Avrupa kupası final maçına çıkarmadılar, Fenerbahçe şampiyonlar ligine gönderilseydi elindeki o süper kadroyu koruyacak hatta dahada güçlendirecekti şampiyonlar liginde trabzonsporun olduğu grupta biz olacak ve 1. olarak çıkacaktık , o kadromuza rahatlıkla yarı final veriyordum ben, Fenerbahçe sistemli olarak bitirilmeye çalışıldı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
konu dağıldı sanki :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
Kardeş ben de Fenerbahçe taraftarıyım, biz hakkımızla şampiyon olduk hemde aynı sezonda 5 ayrı dalda Fenerbahçe rakiplariyle arayı dağlar kadar yapmıştı ve avrupada da her alanda başı çekiyorduk, dünya yıldızı bayan basketbolcumuzu doping aldı diye iftira ile Avrupa kupası final maçına çıkarmadılar, Fenerbahçe şampiyonlar ligine gönderilseydi elindeki o süper kadroyu koruyacak hatta dahada güçlendirecekti şampiyonlar liginde trabzonsporun olduğu grupta biz olacak ve 1. olarak çıkacaktık , o kadromuza rahatlıkla yarı final veriyordum ben, Fenerbahçe sistemli olarak bitirilmeye çalışıldı

ama bizim hakkimizi gasp etmeye calisanlara karsi nasil hosgoruyle yaklasabiliriz ki :)

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
anlatım bozukluğu yapmışım, bayan basketbolcumuza iftira ile doping testini + çıkardılar kadın ne yaptı ne ettiyse doping almadığını kabul ettiremedi ama gitti amerikada doping testi yaptırdı sonuç negatif

greenmile

greenmile

Üye
anlatım bozukluğu yapmışım, bayan basketbolcumuza iftira ile doping testini + çıkardılar kadın ne yaptı ne ettiyse doping almadığını kabul ettiremedi ama gitti amerikada doping testi yaptırdı sonuç negatif

aynen...haklisin...

bu holiganizmin artmasinin sebeplerinden biri de bu iste..

Bu sekilde nefret tohumlari taraftarlar arasina ekiliyor ve cozumunun olduguna da inanmiyorum ben:D

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi

ama bizim hakkimizi gasp etmeye calisanlara karsi nasil hosgoruyle yaklasabiliriz ki :)

Muatab olmamak en iyisi diye düşünüyorum çünkü adamlarda Fenerbahçeye karşı öyle bi nefret var ki... Biz elimizden kaçırdığımız oyunculara, o kadar moral bozukluğuna ve maddi zarara rağmen hala ligde zirveyi zorluyorsak en güzel cevap budur, kimsenin nefret duygularıyla uğraşmak istemiyorum biz efendi olalım en güzel cevabı vereceğiz zaten

greenmile

greenmile

Üye
Muatab olmamak en iyisi diye düşünüyorum çünkü adamlarda Fenerbahçeye karşı öyle bi nefret var ki... Biz elimizden kaçırdığımız oyunculara, o kadar moral bozukluğuna ve maddi zarara rağmen hala ligde zirveyi zorluyorsak en güzel cevap budur, kimsenin nefret duygularıyla uğraşmak istemiyorum biz efendi olalım en güzel cevabı vereceğiz zaten

biz susuyoruz zaten suan onlar konusuyor ya da konustuklarini saniyor

Fenerbahce'ye karsi yapilan bu saldirilar bir baska takima yapilsaydi suanda lig yarisindan coktan kopmustu.Cok sukur camia olarak dimdik,cesur bir durus sergiliyor ve kendimize guveniyoruz

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi

neresi? futbol medeniyetin bahsediyorum,gelismislikte de zirve onlarindir tahminim
Lafı çevirme şimdi,''medeniyetin beşiği İngiltere'' diyosun sonrada futbol medeniyetinin diyosun, biz burda insandan bahsediyoruz, futbolu onlar icat etti diye en medeni onlar mı oluyo

TheCower

TheCower

Üye
Yazdıklarınızın hiçbirini okumadım. Yorumum şu: bu tarz insanların karakteristik özellikleri de aynı oluyor. Genelde özenti olunuyor. Ve okumuş insanların yaptığına inanamıyorum onca eğitim alıyo emek var sonuç yok. Yani cehalet insandadır ve sadece eğitimle, fen ile matematik ile çözülmez. Önemli olan insanın düşünmeye, üretmeye, doğrulamaya ve özellikle de sorgulamaya, hayata hazırlık olarak böyle bir felsefi bakış açısı tutmasında fayda var. Açıkçası herşey akılda biter. Ot da biter gül de.

• Beğen
Tepkiler: rebirthrebirth

Kedi Yavrusu

Üye
daha az evvel reklam yapmak yasaktır sözlükte firefox ve chrome hangisi daha iyi diye birbirlerine girdiler. Ama ben ne yaptım? Bilgisayarıma ikisini de kurdum :ehe

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarınızın hiçbirini okumadım. Yorumum şu: bu tarz insanların karakteristik özellikleri de aynı oluyor. Genelde özenti olunuyor. Ve okumuş insanların yaptığına inanamıyorum onca eğitim alıyo emek var sonuç yok. Yani cehalet insandadır ve sadece eğitimle, fen ile matematik ile çözülmez. Önemli olan insanın düşünmeye, üretmeye, doğrulamaya ve özellikle de sorgulamaya, hayata hazırlık olarak böyle bir felsefi bakış açısı tutmasında fayda var. Açıkçası herşey akılda biter. Ot da biter gül de.

Kardeş %100 haklısın, atalarımızın bi sözü de var; ''Okumak cehaleti alsada eşeklik baki kalır'' benim gördüğüm en görgüsüz en kalitesiz adamlar okumuş geçinen kara cahillerdi, bunlar her boku bildiğini sanır kendini bi sanar... ve bunların geçmişine bakıldığında eskiden hep ona buna özenen sonradan görmeler yada karaktersiz insanlardır.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
En azından Mısır kadar da değil değilmi 76 kişi oldu sonuçta

uran22

Üye
şunu söylemezsem olmaz sen kendini geri kalmış hissedebilirsin ama asla TÜRKLER hiç bir şeyden geri kalmazlar

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
daha az evvel reklam yapmak yasaktır sözlükte firefox ve chrome hangisi daha iyi diye birbirlerine girdiler. Ama ben ne yaptım? Bilgisayarıma ikisini de kurdum :ehe

Ama kardeş konuya yazdığım yazıyı okuduysan görmüşündür ''o web tarayıcısı mı bu web tarayıcısı mı diye sorsam bile tartışma çıkabilir'' tarzında bişey yazmıştım :) . Haklı olarak uyarıyosun ama elimizden geldiğince saygılı olursak birbirimize bi sorun çıkmaz, diğer arkadaş da senin gibi beyefendi biriymiş ki güzel güzel yazıyoruz

----------Eklendi @ 02:18:02 ---------- Yazıldı @ 02:16:15 ----------

şunu söylemezsem olmaz sen kendini geri kalmış hissedebilirsin ama asla TÜRKLER hiç bir şeyden geri kalmazlar

İşte bu zihniye yüzünden çıkıyor bütün yanlışlıklar, adam okumadan anlamadan yorum yapmış, dk 1 gol 1 :)

----------Eklendi @ 02:19:31 ---------- Yazıldı @ 02:18:02 ----------

Beni tastiklediğin için de ayrıca teşekkür ederim :)

----------Eklendi @ 02:27:53 ---------- Yazıldı @ 02:19:31 ----------

Kendini eleştirmekten aciz toplumlar geri kalmaya mahkumdur, örnek: Ortadoğu ülkeleri

greenmile

greenmile

Üye
Lafı çevirme şimdi,''medeniyetin beşiği İngiltere'' diyosun sonrada futbol medeniyetinin diyosun, biz burda insandan bahsediyoruz, futbolu onlar icat etti diye en medeni onlar mı oluyo

her yönden dünyanın en iyi ülkelerinden birisi futbol,eğitim vs vs ne dersen de sen kabul etmesen bile dünya kabul ediyor sonuçta.Madem istediğin genel olarak medeni bir ülkedir İngiltere

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
sadece turkiyede olmuyor ki bunlar
aynen daha ne ülkeler var ki Türkiye falan hiçbirşey değil onun yanında:) Örneğin Roma Lazio maçları.Her maç olaylı adamların.Bi kere seyirci zorla iptal ettirmişti maçı.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Merhaba arkadaşlar görüşlerinizi merak ettiğim bir konum var. Türk insanında bir aşırı fanatizm seziyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum acaba ? Şöyle ki; takım tutsak sebepsiz yere düşman oluruz örneğin adam X şehrin y semtinde oturmaktadır hayatında İstanbul'a gitmişliği dahi yoktur belki ama Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray için kavga eder adam bıçaklar, stadlarda maç izlemek değildir niyet fazla bağıralım küfredelim kavga edelim... Kendi şehrinin takımını değil de 3büyüklerden birini tutar herkes. İş siyasete gelince;aynen takım tutar gibi 'parti tuttuğumuzu' düşünüyorum adamların icraatına ne yaptığına ne ettiğine kimse bakmaz, yıllardır başında olduğu partide en ufak başarı sağlayamadığı halde koltuğunu bırakmazlar ve o koltuğunu bırakma asaletine sahip olmayan adamın peşinde belki milyonlar vardır.Mesela x partisi ''modern''dir y partisi ''çağdışı'' x partisinin yaptıkları nekadar çağdışı da olsa nekadar icraat yönünden kocaman bi sıfır olsada taraftar gibi desteklerler onu hiç birşeyi sorgulama yok araştırma yok... En basitinden şu web tarayıcısı mı bu web tarayıcısı mı, şu oyun mu yoksa bu oyun mu gibi bi konu da bile önyargılı ve taraftarcasına fanatikcesine cevaplar olabiliyor .Lafı uzatmak istemiyorum yorumlarınızla renklensin istiyorum, ayrıca bu yaptığım genellemelerin dışında kalan da birçok insan var. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Türkiye çok uluslu devlet, fikirler başka başka .

anılbaran

anılbaran

Üye
hep fandroidçilerin yüzünden :D :kac:

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş niye sadece maçlarda çıkan olaylara takıldınız, sadece onu mu yazdım ben ???

----------Eklendi @ 20:13:52 ---------- Yazıldı @ 20:05:47 ----------

her yönden dünyanın en iyi ülkelerinden birisi futbol,eğitim vs vs ne dersen de sen kabul etmesen bile dünya kabul ediyor sonuçta.Madem istediğin genel olarak medeni bir ülkedir İngiltere

Her yönden en medeni ülkelerden biri değildir adamlar bizim sağlık politikamızı örnek alıyo, nedir bu İngiliz hayranlığı ingilizden çok ingilizcilik yapmayın. Sen onlara hayran olabilirsin ama ben kimseye hayran değilim ve insanlığı da temizliği de Osmanlı'dan öğrenmiş adamlar şimdi gözünüzü kamaştırıyo. Yok italyada şöyle yok ingilterede böyle diceğinize kendinize bakın onlar sizin medeniyetinizi örnek alsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...