Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn321

Üye
zaman herseyin ilacidir derler ben inaniyorum rambo geri donecek insallah

pitbull16

pitbull16

Üye
anıl aklında bi fikir var sanırım benimle paylaşırmısın?

openstar

openstar

Üye
Bizlerinde başına geldi defalarca.Bırakın arkadaş biraz kafa dinlesin. İsterse zaten dönecektir.:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
inşallah :spr

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
çok üzücü gerçekten çok heyecanla bekliyorum bn yaptığınız cfw leri gerçek güzel oluyorlar sizin bu işten para kazanmak hakkınız bence o kadar uğraş yoruma 2 teşakkür bu mu yani? Bu işe biçözüm lazım aslında size bi sponsor lazım #

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
ben cfw yapıyorumda bu cfwlerde performansı arttırmak icin neler yapmlıyım zahmet olmazsa bana kısa bi sekilde anlatırmısınız? lütfen!

anılbaran

anılbaran

Üye
ben cfw yapıyorumda bu cfwlerde performansı arttırmak icin neler yapmlıyım zahmet olmazsa bana kısa bi sekilde anlatırmısınız? lütfen!

cfw yapan adam zate n bilr. Başka konu aç derim burası yeri degil

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Birinizde Nokia C5-03 için Cfw yapsın ;)

hasan0692

Üye
ya türkçe dil dosyası varmı anılbaran v60 için bi cfw ye uyguluycamda :)

anılbaran

anılbaran

Üye
yok bende :)

virus19

virus19

Üye
5250 için bir cfw çıkmayacak mı :'( gerçekten kullanabileceğimiz güzel bir cfw istiyoruz artık kaç aydır bekliyorum: (

virus19

virus19

Üye
zaten şu an onu kullanmaktayım ama sadece port gerçekten kullanabileceğimiz bir cfw istiyorum kaç aydır beklemekteyim ehh biraz daha bekleyebilirim teşekkür ederim bu arada cevap için ve güzel şeyler başaracaksınız eminim

dj_onur

dj_onur

Üye
rambo n8 tarzı anıl ın spedy de kullandııgı menü modunu paylasabılır mısın pm atsan dıkeyde 4*4 yatayda 2*6 pm atamadım sana bu arada 5228 için dedıgım sorun kısmen cozuldu pesimist kardesın paylastıgı kucuk mod paketınde olan mod sorunu çözdü tam calısıyor ama ıngılızce cıktı mod bunu söylim bunu te sını nasıl portlarız?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dediğin modu Anılbarandan isteyebilirsin, elimde yok o mod.
Kamera modunun Türkçesi mevcut zaten onu kullan.

dj_onur

dj_onur

Üye
kardes hangı mod ama varda 523x içn olan mod u attım bu sefer de kamerada hata olustu cihazı tekrar baslatın dedı sen mod arsıvınden bakta ya adını soyle yada paylas kamera sorunu cozumu ıngılızce mosu var senın arsıvde 523x de tek dosya var nhdcamsettings adı bu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mod Arşivi\Sorun Çözüm Modları\523x İçin Kamera Düzeltme Yaması C6v41\FIx_Camera_Port_c6_for_523x.exe adlı dosyayı Yönetici olarak çalıştır.
NFE'de nhdcamsettings.R14 diye arama yaptır. Çıkan dosyanın yerine Windows gezgininden git ve nhdcamsettings.R14 dosyasını bul. Daha sonra bu dosyayı az önce açtığın programın içine sürükle-bırak. Sonra Start'a tıkla. 'Succesfully patched' yazarsa yama uygulanmış demektir. Daha sonra NFE'den Repack yapıp yeni Rofs'u kullanabilirsin.

Yalnız bu dediğimi sıfır portta yapman lazım, hiçbir mod uygulanmamış olmalı.

Üst Alt