beyler biz ekipçe cfw çıkaracağız ama şubat 10 da askere gidiyorum bensiz dewam ediceksiniz sanırım![]()
hayırlısı neyse o olsun kardeşimne askeri aga ya![]()
aga yapma ya . Üniverstede olsaydın gitmicektin erkenden
![]()

Canın sağolsun. Bu ekibi sizle kurdum. Senin yerin çok ayrı. Kimse dolduramaz. Şimdiden hayırlı askerlik diliyorum.
geldiğimde ekibi yerinde bulurum inş 
Kaç aylık yapacan?

başkan 15 ocakta başlıcaz da önce hangi telefon için yapcaz ve 5250 için yapılan cfw ne zaman biter tahminen bana ne zaman yollarsınız.

Hayırlısı olsun. O zamana kadar ya bu işte çığır açmış oluruz ya da bırakmış
----------Eklendi @ 16:19:29 ---------- Yazıldı @ 16:02:48 ----------
Çalışmalara çok yakında başlıyoruz. Güncelleme konuya eklendi.

çıgır açarızda . 15 ay diye salma burayı . Ne bilem izin filan verirlerse .Bi şekilde foruma gir bi mesaj at . Yada bana o zaman pm yolla. Aklıma fikir geldi . Koguştakilere sorarsın işte 5800 vb gibi s60v5 cihaz kullanan vamı diye
onlara özel olarak fw yaparız
köşe oluruz
![]()

çıgır açarızda . 15 ay diye salma burayı . Ne bilem izin filan verirlerse .Bi şekilde foruma gir bi mesaj at . Yada bana o zaman pm yolla. Aklıma fikir geldi . Koguştakilere sorarsın işte 5800 vb gibi s60v5 cihaz kullanan vamı diye
onlara özel olarak fw yaparız
köşe oluruz
![]()

.İnternetle tanışalı iki forum tanıdım. Biri acemiliğime geldi prof. oldum forum kullanma konusunda. ForumAlemi diye bir yer. Orda aşırı emek harcadım 4-5 sene önce. Siteyi ziyaretçi akınına uğrattırdım. Daha sonra banladılar tabi. Ondan sonra tanıdığım içinden çıkamadığım forum MaxiCep oldu. Bunu bırakacağımı sanmıyorum.
Bende sizdenim yani.

pazartesi çalışmalarımız başlıyor 1. sayfada da yazıyor