Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
ne askeri aga ya :( :( aga yapma ya . Üniverstede olsaydın gitmicektin erkenden :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beyler biz ekipçe cfw çıkaracağız ama şubat 10 da askere gidiyorum bensiz dewam ediceksiniz sanırım :(

Canın sağolsun. Bu ekibi sizle kurdum. Senin yerin çok ayrı. Kimse dolduramaz. Şimdiden hayırlı askerlik diliyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kaç aylık yapacan?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Hayırlısı olsun. O zamana kadar ya bu işte çığır açmış oluruz ya da bırakmış :)

----------Eklendi @ 16:19:29 ---------- Yazıldı @ 16:02:48 ----------

Çalışmalara çok yakında başlıyoruz. Güncelleme konuya eklendi.

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
başkan 15 ocakta başlıcaz da önce hangi telefon için yapcaz ve 5250 için yapılan cfw ne zaman biter tahminen bana ne zaman yollarsınız.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
başkan 15 ocakta başlıcaz da önce hangi telefon için yapcaz ve 5250 için yapılan cfw ne zaman biter tahminen bana ne zaman yollarsınız.

Çalışmaların sonuna doğru. Yarıyıl tatilinin sonlarına doğru bitmiş olur. 15 ocaktan itibaren hazırlıklı olmalısın. Flaş için :oke:

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
tamam

pitbull16

pitbull16

Üye
Hayırlısı olsun. O zamana kadar ya bu işte çığır açmış oluruz ya da bırakmış :)

----------Eklendi @ 16:19:29 ---------- Yazıldı @ 16:02:48 ----------

Çalışmalara çok yakında başlıyoruz. Güncelleme konuya eklendi.

çığır açında bırakmayın cfw işini ben gelince ekipçe dewam etmek isterim :D

anılbaran

anılbaran

Üye
çıgır açarızda . 15 ay diye salma burayı . Ne bilem izin filan verirlerse .Bi şekilde foruma gir bi mesaj at . Yada bana o zaman pm yolla :D . Aklıma fikir geldi . Koguştakilere sorarsın işte 5800 vb gibi s60v5 cihaz kullanan vamı diye :D onlara özel olarak fw yaparız :aha: köşe oluruz :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çıgır açarızda . 15 ay diye salma burayı . Ne bilem izin filan verirlerse .Bi şekilde foruma gir bi mesaj at . Yada bana o zaman pm yolla :D . Aklıma fikir geldi . Koguştakilere sorarsın işte 5800 vb gibi s60v5 cihaz kullanan vamı diye :D onlara özel olarak fw yaparız :aha: köşe oluruz :D

:eller: :bigstar::sirit:

pitbull16

pitbull16

Üye

haha olur tabi olum bu foruma girmeden duramıyom ki zaten :D

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen bende öyle :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İnternetle tanışalı iki forum tanıdım. Biri acemiliğime geldi prof. oldum forum kullanma konusunda. ForumAlemi diye bir yer. Orda aşırı emek harcadım 4-5 sene önce. Siteyi ziyaretçi akınına uğrattırdım. Daha sonra banladılar tabi. Ondan sonra tanıdığım içinden çıkamadığım forum MaxiCep oldu. Bunu bırakacağımı sanmıyorum.

Bende sizdenim yani :oke:.

pitbull16

pitbull16

Üye
İnternetle tanışalı iki forum tanıdım. Biri acemiliğime geldi prof. oldum forum kullanma konusunda. ForumAlemi diye bir yer. Orda aşırı emek harcadım 4-5 sene önce. Siteyi ziyaretçi akınına uğrattırdım. Daha sonra banladılar tabi. Ondan sonra tanıdığım içinden çıkamadığım forum MaxiCep oldu. Bunu bırakacağımı sanmıyorum.

Bende sizdenim yani :oke:.

ben daha öncede dedim ilk defa forumda arkadaş edinip beraber bi işler yaptık diye siz oldunuz sürece bende bu forumu bırakmam :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
büyük bir iştahla mı desem artık bekliyoruz cfw yi

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye