Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

sirdas_28

Üye
patch olayını yapmıyor güvenli olmayan bir sertifika korumalı felan diyor ????????

--------------- Ekleme ---------------

[QUOTE=badb0y06;2124974]telefonun hackli değil, yani programı parayla alıcaksın artık nerden alıcan nasıl güvenecen bilmiyorum ama en mantıklısı hacklemek, bu sitede var, ben yaptım ama biride dememişki hacklenince şöyle oluo diye, sallamayım kafadan ilk kez uğraştım ondan belkide bana öyle geldi, şey yap hackle o hatayı vermiyorsa hacklenmiştir, bide n86ise telefonun

[email protected]

ekle sülalesini anlatırım, sorunsuz hallederim[/QUOTE]
olmuyor hacledik

singleboy

singleboy

Üye
çok saol

The Lich King

The Lich King

Üye
oyunlar için saol da çok şarj harcıyor bende

zeki361

zeki361

Üye
eline saglık kardeş benim tel 6120c ngege sorunsuz aciyor oynuyorum ama yatay ekran yapamıyorum harekt sensöru yok yınede programlarla yan ekran sorunlu oyun age of empiıres oyunu kuruyor ama bastıgım da ekran kararıyor 2 3 sanıyede tekrar menuye geliyor nasıl olcak :oke:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
saol :oke:

badb0y06

Üye
patch olayını yapmıyor güvenli olmayan bir sertifika korumalı felan diyor ????????

[QUOTE=badb0y06;2124974]telefonun hackli değil, yani programı parayla alıcaksın artık nerden alıcan nasıl güvenecen bilmiyorum ama en mantıklısı hacklemek, bu sitede var, ben yaptım ama biride dememişki hacklenince şöyle oluo diye, sallamayım kafadan ilk kez uğraştım ondan belkide bana öyle geldi, şey yap hackle o hatayı vermiyorsa hacklenmiştir, bide n86ise telefonun

[email protected]

ekle sülalesini anlatırım, sorunsuz hallederim
olmuyor hacledik[/QUOTE]

tamam sen msnemi ekle ben sana anlatırım

eemree422

Üye
arkadaşlar benim telefonum n73 en son firmware i yükledim ME değil eski fw de n-gage yüklenirken yenisinde yüklemeye çalıştığımda yükleyici donuyor hiç kıpırdamıyor ne yapmam gerek?

karcepoyt

karcepoyt

Üye
güzel çalışma

ATILGAN D

ATILGAN D

Üye
n-gage yükleniyor ama simge gözükmüyor ne yapmalıyım???

hellord

hellord

Üye
arkadaşlar n73 hepsini yaptım n gagede giriyorum boş bir ekran acılıyor oyle bekliyor sebebini bilen var mı

sadikdurak

sadikdurak

Üye
dostum younları kurdum gayet guzel ama trıal yazısını kaldıramıyorum pac dosyasını kurarken "guvenılmeyen kaynaktan alınan korumalı nesne yuklenemiyor" diyor bir akıl verirmisin lutfen

erhan402

Üye
sayın maxicep benim telefon N95 verdiğin oyunların hepsi kurulum sırasında hata veriyor ve verdiğin hack programlarının hiçbiri bir işe yaramıyor ngage oyunlarını wireless ile yüklüyorum sorun yok ama oyunlar trial ngage patch vermişsin o da güvenlik hatası veriyor bir açıklana getir şu olaya benim versiyon 31.0.017

legola21

Üye
bana yardımcı olacak bırı varsa [email protected]

bana yardımcı olacak bırı varsa [email protected] adresıne ekleyın ve yardımcı olun lutfen

kemal21

kemal21

Üye
Teşekkürler...

ugur414141

Üye
teşekkürler arkadaşlar...

kamufle

Üye
eyvallah sağol

'Davut

'Davut

Üye
Teşekkürler...

casusrobot

casusrobot

Üye
yüklemeler yapılamıyor arkadaslar n-gage unpach yüklemiyor güvenilmeyen saglayıcıdan diyip menüye atıyor

elizkundura

elizkundura

Üye
bende n 96 var oluru acaba bide sürüm 11,101

denedim ama putc dosyası için güvenilmyeyn falan diyor o nasıl olacak ve araştırdıgım kadarıyla da n 96 larda hack olayı olmuyomuş saygılar

yav benim size tavsiyem 600 700 falan para veriyorsunuz bu nokialara iphone alında oyun görün bende n95 n 96 kullandım ama iphone 2 g 16 gb kullandım ordaki oyunları oynadıktan sonra yani 150 200 mb lık oyunları burdaki 3 4 mb lık oyunlar sarmadı adamlar muaazam iş yapmış patch miş yok şu dosyaymı yok hackmiş boşverin iphone 3.1.2 sürümlü tel laında görün oyun ney imiş

Necmati

Necmati

Üye
bravo bende bunu arıyodummm....:ehe

Üst Alt