Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

brkk620

brkk620

Üye
bence wi-fi varsa telden indir. ben öyle yapıyorum. baya bi yen oyun var zaten:oke:

bu arada ben patch'ı yapınca trial yazısı kalkıyor ama oyun yine olmuyor :vur bişe eksik yaptığımı sanmıyorum. neden acaba ?

wifi war indirmesine indiririm de, öyle olunca tam sürüm oynayabilirmiyim ki ? :bilmem:
bende trial yazısı her oyunda yazıyor, ama hiç bi sorun yok hepsi çalışıyor =)

bozodaglarda

Üye
Reis öncelikle sana çok teşekkür ediyorum.Tek yapmam gereken sadece N-Gage modülünü güncellemekmiş oysa ki..Sıfır telefonumdu ve sürekli oyun bulunamadı uyarısı alıyordum.Modül 1.10 isi ve 1.40 ı yükleyince düzeldi.Çomsağol

--------------- Ekleme ---------------

bende N95 kullaniyorum telefonu yeni güncelledim orjinal n-gageyi kaldirdim reisin verdigini kurdum kurdum ama oyunu yüklerken en sonunda hata veriyor oyun kurulamadi diye, bende gittim orjinal n-gage ile yaptim olay bu kadar kolay.
N-Gage'in kendi sitesinden indirip kurdum ve orda telefonunuzdakini kaldırmayın dosyaları silebilirsiniz bu nedenle üstüne kurun yazıyor.Benimde 1.20 dan ötürü oynanmıyordu 1.40 ı yükleyince üstüne güzel oldu sorunsuz şu an..

Node

Node

Üye
Ben Gameloft Asphalt 3'ü yüklerken anlatılan işlemleri yapmama rağmen "Unable to install game (Error-1)" şeklinde uyarı veriyor.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
gta yok mu

basili555

Üye
tesekkurler

cyberboogey

cyberboogey

Üye
anlatımın ve paylaşımın için tesekkürler emeğine sağlık

acinar66

acinar66

Üye
wifi war indirmesine indiririm de, öyle olunca tam sürüm oynayabilirmiyim ki ? :bilmem:
bende trial yazısı her oyunda yazıyor, ama hiç bi sorun yok hepsi çalışıyor =)

patch yapınca bende trial yazmıyor. ama bazılarında oyun sınırlı oluyo

toxin3555

Üye
yardım pleasee
kardeş cihazım n81 8gb.cihazı yeni aldıqımda sorunsuz n-gage çalıştırıyodum ve yüklemeleride rahatlıkla yapabiliodum..6 ay önce versiyon yükselttim ve secman programı filan çalışmaz oldu biliosundur zaten...ve 2 ay önce tekrar versiyon yükselttim şimdi ise n-gage modülü hiç yüklemior..yüklemenin sonuna qeldiqinde update error yazısıyla karşılaşıyorum..bi türlü içinden çıkamadım yardım lütfen...bu versiyonun yükseltmesi varda alçaltması yok mu :(

Rime

Üye
Ben n73 kullanıyorum ve n-gage yüklenemedi bu telefona uygun değil diyor ne yapmalıyım?

toxin3555

Üye
yardım pleasee
kardeş cihazım n81 8gb.cihazı yeni aldıqımda sorunsuz n-gage çalıştırıyodum ve yüklemeleride rahatlıkla yapabiliodum..6 ay önce versiyon yükselttim ve secman programı filan çalışmaz oldu biliosundur zaten...ve 2 ay önce tekrar versiyon yükselttim şimdi ise n-gage modülü hiç yüklemior..yüklemenin sonuna qeldiqinde update error yazısıyla karşılaşıyorum..bi türlü içinden çıkamadım yardım lütfen...bu versiyonun yükseltmesi varda alçaltması yok mu :(

sorunu az çok kafamda oluşturmaya çalışıorum..versiyon yükselttiqimde yeni yazılımda telf.orjinalinde n-gage installer war zaten..ama versiyonu 1.40 1557 mi orasını bilemem..onun üzerine v.140 1557 yi yükleme yapmaya çalıştıqımda update error diyo.içinde bulunan 140 1557 kabul edelim hadi. v1.40.1557 Patch & UnPatch.sisx dosyasını yüklemeye çalıştıqımda ''güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı dosya'' diyip hata veriyoo :S:S:S:S:S:S:S:S:S reis yardımlarını bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------

unpatch a bi çare plssss...qüwenilmeyen sağlayıcı filan diooo yüklerken yüklenmiooo

Node

Node

Üye
N78 v30.011 telefonuma N-Gage 1.4 versiyonunu patch/unpatch dosyası ile birlikte yükledim. Telefonum ha ckli olmasına rağmen ve de patch işlemini yapmama rağmen hiçbir N-GAGE oyununu F-U-L-L yapamadım. Trial yazısı kalkıyor ancak KERNEL-EXEC 3 hatasını veriyor. Herhalde 6.9 EURO verip satın almaktan başke çare yok.

crtasusssssssss

Üye
ben de patch kurdugumda aynı hatayı veriridi bu hatayı gece gündüz ugraşıp çözdü bu hatanın çözümünü bilen kişilerin sayısı çokaz ben bunu çözebilmek için ne kadar ugraştım en en sonunda bu hatayı hellettim

mehmet-şahin

mehmet-şahin

Üye
saol arkadaş deniyecem

Node

Node

Üye
ben de patch kurdugumda aynı hatayı veriridi bu hatayı gece gündüz ugraşıp çözdü bu hatanın çözümünü bilen kişilerin sayısı çokaz ben bunu çözebilmek için ne kadar ugraştım en en sonunda bu hatayı hellettim

Bu olayı bilen arkadaşlar açıklayamaz mı?

toxin3555

Üye
kanka sölesen bide biz halletsek..

orukm

orukm

Üye
saol

mehmet-şahin

mehmet-şahin

Üye
saol arkadaş şu an oynuyorum n73 ile

Node

Node

Üye
N78 v30.011 telefonuma N-Gage 1.4 versiyonunu patch/unpatch dosyası ile birlikte yükledim. Telefonum ha ckli olmasına rağmen ve de patch işlemini yapmama rağmen hiçbir N-GAGE oyununu F-U-L-L yapamadım. Trial yazısı kalkıyor ancak KERNEL-EXEC 3 hatasını veriyor. Herhalde 6.9 EURO verip satın almaktan başke çare yok.

Maalesef bu forumda yardımcı olacak kimse yok...!

thunderbolt1980

thunderbolt1980

Üye
Anlatım için sağol.

diikey_1907

diikey_1907

Üye
kardeş söylediğin işlemi yaptım fakat 'file is corrupted.delete now' diye bir hata veriyor ne yapmam gerekiyor

Üst Alt