Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
oyunlari pc suite uzerinden direk kurun hatasiz kuruyor n-gage klasorune koudunmu hata veriyor .. iyinlara demi yaziyor ama oynaniyor :)

gfbazrail

Üye
birşey soracaktım.

Bende N96 var bu indirip kuracağımız dosyaları telefonda nereye atacağız ve kurulumu nasıl gerçekleştireceğiz.

Kurulacak dosyaları telefona attım dosyanın üstüne gelip seçeneklerden tamam diyemiyorum yada kur gibi bir yazı yazmıyo kurmuyo yani nereden nasıl kuruluyo capsle göstermeniz yada anlatmanız mümkünmü.

Nokia nın diğer modellerinde oyunları indirip direk başlatıp kurabiliyorum ama bunda kurulmuyor.

Yardım edebilirmisiniz resimli olursa çok daha iyi olur.

xenophanes

xenophanes

Üye
ben yükledim de adım 1deki dosyalara sert,f,ka yok diye yüklenlmiyo diyo ne yapabiliriz ?

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Herşeyi harfi harfine uyguladım ama olmadı oyunları atıyorum hafıza kartı n-gage nin içine ngageyi açıyorum ön yüklemem yapıyor ama oyuna tıkladıgımda yüklemeye çalışıyor 5 on saniye ama yüklemiyor dosya bozuk silinsinmi diyor sebebi ne acaba nerde hata yapmışım???????????**

bydoqan

bydoqan

Üye
:oke:güzel paylasım saol

gfbazrail

Üye
birşey soracaktım.

Bende N96 var bu indirip kuracağımız dosyaları telefonda nereye atacağız ve kurulumu nasıl gerçekleştireceğiz.

Kurulacak dosyaları telefona attım dosyanın üstüne gelip seçeneklerden tamam diyemiyorum yada kur gibi bir yazı yazmıyo kurmuyo yani nereden nasıl kuruluyo capsle göstermeniz yada anlatmanız mümkünmü.

Nokia nın diğer modellerinde oyunları indirip direk başlatıp kurabiliyorum ama bunda kurulmuyor.

Yardım edebilirmisiniz resimli olursa çok daha iyi olur.

Yardım bekliyorum ...

mistasinner

Üye
N73 e kurdum fakat menuye n-gage iconu gelmedi nasıl yapabilirim acaba ?

USAForever

USAForever

Üye
it made me unhappy , before that was so good apps to upload my phone.
cant u add an old ngage apps ?? (installing)

trema

Üye
n78 için N-Gage Installer v1.40.1557 yükledim ancak N-Gage Patch-UnPatch yükleyemedi.hangi installeri yükleyecem cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

n78 de n-gage oyunlarını oynayan varmı acaba.ben hiç okumadım,boşuna uğraşıyoruz sanki.

--------------- Ekleme ---------------

cevap verecek kimse yokmu acaba.

gfbazrail

Üye
cevap bekliyoruz yaardım pls.

Bogard

Bogard

Üye
ben 5320 XM için yaptım oldu ama oyunların bir çoğu hata verio yada açılmıo açıldıkdan sonra kapananlarda oluo varmıdır bi çözüm?

ankaalper

ankaalper

Üye
Çoook Teşekkürler :oke:

daffy

daffy

Üye
iyiyiy

omerfarukerbay

Üye
File is corrupted.Delete NOW? yazısı çıkıyor oyunu yüklemeye çalışınca bu hata nasıl düzelticem

yolgezer88

Üye
keşke resimli anlatım olsa...

nejat26

Üye
:yuruhaleetım cok saol , ama şu patch, un patch yapmadım

KiDMaN

Üye
saolasın

oguzcirak23

Üye
n gage patch telde calısmıyo