Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

nukleus

nukleus

Üye
ben bir şey sormak istiyorum arklar benim n-gage simgem hard format çektikten sonra kayboldu nasıl geri gitire bilirim deli olcam oyunlarda gitti tekrar yanısını yaptım geri gelmedi bilen arklar lütfen bana yardım etsin :(

erdem1365

erdem1365

Üye
Oncelikle S.a ben yukledigim oyunlardan bazilari degil mesela starwars olarak oynayamiyorum dirkdagger kern.exe hatasi aliyorum ve mid-night poll da oyuna girdigimde conecting... de kaliyor oyuna girmiyor ve system rush evolation da sadece ilk bolumu oynuyabiliyorum 2 ye gecdigimde corrup data file hatasi aliyorum bunlari n79 da ve sorunsuz olarak oynama imkanimiz yoqmu telefonum hacked pota yontemini kullanarak hack ledim ve buradaki n-gage den versiyonu guncelledim iyi forumlar

closepl

Üye
Oncelikle S.a ben yukledigim oyunlardan bazilari degil mesela starwars olarak oynayamiyorum dirkdagger kern.exe hatasi aliyorum ve mid-night poll da oyuna girdigimde conecting... de kaliyor oyuna girmiyor ve system rush evolation da sadece ilk bolumu oynuyabiliyorum 2 ye gecdigimde corrup data file hatasi aliyorum bunlari n79 da ve sorunsuz olarak oynama imkanimiz yoqmu telefonum hacked pota yontemini kullanarak hack ledim ve buradaki n-gage den versiyonu guncelledim iyi forumlar
benim n79da da bazı oyunlarda kernel hatası verdi kardeş. bi arkadaşında hackledik n78 onda da aynı hata var. reisten cevap bekliyoruz.

predator25

Üye
rapid indirmeye izin vermiyor artık napcaz?

merty24

merty24

Üye
saol

__batu__

Üye
.ok çok çok teşekkürler.Süpper bi anlatım yapmışsınız, ve süper bi uygulama.Elllerinize sağlık...

tomm

tomm

Üye
saol ellerine sağlık :oke:

EastanbuLsKing

Üye
n73 'e yükleyen bi arkadaş tam ayrıntılı anlatabilir mi ?
Sertifika hatası alıyorum...

xsamsunluu55x

Üye
eski fw ve yeni fw arasındaki fark nedir ki biz hangisini uygulıcazz acabaa???

karauğur

Üye
eski oyunları nasıl oynayacağız bilen varmı dostlar.eski oyunlar yenilere 10 basar.garfikler sesler oynanaış vs... tomb raider, pandemonium, requem of hell ,tony hawk,yani kısacası yükleniyormu mesela n95 8gb telefonuma bu oyunlar arkadaşlar

emrebektas

Üye
n -gage oyun modülü bende inmiyor error veriyor ilgilenirseniz sevinirim :) aslında bende n 95 v31 yüklü ama bi ara hard format attım nasıl olduysa silindi aslında güncelleştirdikten sonra kendisinde vardı ..

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

PesiimisT

PesiimisT

Üye
eline sağlık üstad..

tekoyunum

Üye
n-gage açıyorum. açılış videosu çıkıyor. sonra menü arkaplanı gözüküyor ve takılıyor

doom77

Üye
5-) Sonra N-Gage Patch-UnPatch dosyasını kurma işlemini başlatın. Sadece Patch'i işaretleyin ve kurumumu bitirin.

ya arkadaşlar beşinci maDDE YAZAN PROGRAM NERDE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

vintage0606

Üye
Reis, ben yüklemeye çalışırken güncelleme hatası veriyor nedendir sence? hacklenmiş durumda şu anda n95 8 gb 2 hafta önce yazılım güncellemesi yapmıştım yazılım versiyonu 31.0.015 şu anda ??

gs-player

Üye
RAPIDSHARE den indirlmiyo bende bir kac haftadir hep Premieum Account istiyo ...baska bir indirici den yükliyeblirmisiniz?

bekolito

Üye
hocam indirdimde ana denilen ilk ngage sis ini yüklerken sorun çıkardı tel e 51 nedendir acaba

Üst Alt