Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

misteryomas

misteryomas

Üye
sağolasın

Mesbul

Mesbul

Üye
Ustam eline sağlık.. Yalnız bişey soracam senin burda verdiğin n-gagew programının daha yenisini indirip yüklesek bir fark olurmu.. Ben yapamadım bendeki n-gage 1.20.. AcabaSORUN bu yüzdenmi?=

csgolge

Üye
n73 e oldu çok saol dostum

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
===> N-Gage Güncellendi. | v1.20.1459 + Yamalar <===​

Dikkat: Uygulama imzasızdır. İmzasız uygulama işlemi yapılmadıysa ya da sertifikanız yoksa yükleyemezsiniz. Ayrıca sistem dosyalarına erişim gibi hack olaylarının alayı kapalı olsun.

İndirmek için:

;)

Kurulum:
1-) N-Gage Installer v1.20.1459 dosyasını yükleyin.
2-) N-Gage Fixes dosyasını yükleyin.
3-) Oyunlarınızı yükleyin.
4-) N-Gage Patch-UnPatch v1.20.1459 dosyasını yükleyin. (Sadece Patch seçili olacak. 1 daha oyun yüklemek istediğinizde geri Unpatch yapıp oyunları yükleyip tekrar Patch işaretleyip yükleyeceksiniz.)

:oke:

eeritir

Üye
Sys klasöründe işlemi yapmama rağmen bin klasörü gözükmüyor sıfır a basarak dosyalar görünürlüğü açık olduğu halde ????

thermae

Üye
merhaba reis,bu yeni n-gage yöntemi bende çalışmadı.patch sadece trial yazısını siliyor ama oyunlara girince gene try,buy seçenekleri çıkıyor.yani oyunlar deneme sürümünde kalıyor.nasıl yapabilirim?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Sys klasöründe işlemi yapmama rağmen bin klasörü gözükmüyor sıfır a basarak dosyalar görünürlüğü açık olduğu halde ????
sistem dosyalarına erişim açık değilse göremezsin. :allalla:

thermae: oyunlar da modülde ilaçlı olması lazım. modül-fixes-oyun-patch adımlarını izlemekte olay.

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
telefona daha 1. programı yuklerken diyorki program yuklenemiyor once temel programı yukleyin diyor sakın sen fixi yukluyoun falan deme sırasıyla gidiyodum daha dogrusu gidicektim ama bolebi hata verdi

komando233

komando233

Üye
AYNI SORUN BENDEDE VAR REİS N-Gage Installer v1.20.1459 dosyasını yuklerken once temel programı Yükleyin uyarısını veriyor. bize bunu resimli bir şekilde anlatırsan sevinirz reis kolay gelsin iyi çalışmalar.

pierre2

pierre2

Üye
arkadaşım n-gage installer dosyası yüklenmiyor "DOSYA BOZUK" hatası veriyor

mandrake3

Üye
reis ben n-gage installer yükledim sora n-gage fix yüklediğimde temel programı yükleyin diyor

pierre2

pierre2

Üye
dosya bozuk diyo maalesef

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
:):sn:teşekküler

komando233

komando233

Üye
reis hala bir açıklama bekliyoruz.......

sred

sred

Üye
AYNI SORUN BENDEDE VAR REİS N-Gage Installer v1.20.1459 dosyasını yuklerken once temel programı Yükleyin uyarısını veriyor. bize bunu resimli bir şekilde anlatırsan sevinirz reis kolay gelsin iyi çalışmalar.
bu sorun bende de oluştu. n-gage sitesinden orjinal sürümünü yükledim çalıştı, fix yaptım ama bu seferde oyunlar yüklenirken "file is corrupt" hatası veriyor.

oyunzone

oyunzone

Üye
temel program sorununa çözüm reis bi bakarmısın

hrn09

Üye
arkdaşlar nokia 5320 göre installserver bulan varsa lutfen yardımcı olsun bana

darkLord87

Üye
bozuk bi ngage'im vardı.bütün bu verilen oyunları programları indirdim ama kuramadım.ben ngage kullanmayalı bayağı bişeyler değişmiş galiba :D bu sisx uzantısını görmüyor telefon sanırım yeni nesil bir uzantıymış bu.benim size sorum bu yeni nesil ngage oyunlarını,ngage de nası oynarım :D doğrusu nasıl yüklerim? (:

luficus

Üye
error veriyor kardeşim telfonu kapatıp açtım secmanı sildim bütün herşeyi sildim sadece ngage gereçleri kaldı oyun tam açılacak siyah ekran geliyor ese value bişeyler yazıyor yardımcı olurmusunuz ? lütfen yardım :S 5700

luficus

Üye
bi cevap yokmu kardeş nedir bu hata yahu error value 10003 bişeyler dio :S

Üst Alt