arkadaşım ben n 97 mini kullanıyorum buna göre hack çıkar değil mi eğer çıkacaksa ;bazı hataları düzeltebilir misin ve sms baloncuk şeklinde olursa ıyi olur ve ev ekranı sade saatli ve uygulamalı olursa ram mass memorye taşınırsa bence daha ıyi olur ve gerisi sizde şimdiden saolun kolay gelsin size
arkadaşım ben n 97 mini kullanıyorum buna göre hack çıkar değil mi eğer çıkacaksa ;bazı hataları düzeltebilir misin ve sms baloncuk şeklinde olursa ıyi olur ve ev ekranı sade saatli ve uygulamalı olursa ram mass memorye taşınırsa bence daha ıyi olur ve gerisi sizde şimdiden saolun kolay gelsin size
Sade saatli ve uygulamalı ne demek?
Mesajlar baloncuk şeklinde olamazmış ama bu v1.00.06 bundan kısa bir süre sonra v1.08.10 çıkacak CFW güncellemesi onda denesin mühendisler.Üstelik bu güncelleme menüdeki yazılım güncellemeleri içinden gözükebilecek.Çünkü OFW tabanlı
1)2.ev ekranı olmasın çok gereksiz bişey
2)hangi temayi yüklersek yükleyelim o temanin iconlarini göstersın telefon. Yani temel alınan iconlarin değişme imkânı olsun
hee bi de x-plore nin son sürümü olan 1,56 nin crackli versiyonunun gömülmesini istiyorum benden bu kadar arkadaşım kolay gelsin
sabırsızlıkla bekliyorum sonuca ulaşmanizi
Zaten ev ekranı olarak n97 ve symbian 3ev ekranı var istediğini yap.
Zaten hangi temayı yüklersen simgeler oluyor.Anna simgeleri dememin sebebi içindeki üç tane gömülü temayı kaldırdım ve Black Anna ovi mağaza sürümünü yükledim.Bütün simgeler anna.ama temaya göre değişir.Zaten OFW de de hangi temayı yüklersen onun simgeleri olur.
X-PLORE RI BİR SORUYUM CEVAP VERİRİM
Bugün secutriyapp diye bir şey yükledik bu uyg deil.Telefona bir şey indirirken devreye giriyor ve virüslere karşı koruyor arka planda. AMA AZ KALSIN CFW Yİ ÇÖKERTİYODUK EĞER ÖYLE BİŞEY OLSA ÇOOK UZUN SÜRERDİ
Zaten ev ekranı olarak n97 ve symbian 3ev ekranı var istediğini yap.
Zaten hangi temayı yüklersen simgeler oluyor.Anna simgeleri dememin sebebi içindeki üç tane gömülü temayı kaldırdım ve Black Anna ovi mağaza sürümünü yükledim.Bütün simgeler anna.ama temaya göre değişir.Zaten OFW de de hangi temayı yüklersen onun simgeleri olur.
X-PLORE RI BİR SORUYUM CEVAP VERİRİM
Bugün secutriyapp diye bir şey yükledik bu uyg deil.Telefona bir şey indirirken devreye giriyor ve virüslere karşı koruyor arka planda. AMA AZ KALSIN CFW Yİ ÇÖKERTİYODUK EĞER ÖYLE BİŞEY OLSA ÇOOK UZUN SÜRERDİ
CFW YE MULTITOUC(ÇOKLU DOKUNUŞ) desteği eklemeye çalışıyoruz.Ama pek olumlu sonuç alamadık.Ama n8 private Symtouc bileşenlerini atıp deniyeceğiz bu bileşenlerle birlikte s60 touc twipe ile birleştirmeyi deneyeceğiz.Eğer olursa sıkarak yakınlaşma gelir
yani c7 deki gibi bir ev ekranı boş sadece duvar kağıdı diğeri duvar kağıdı ve saat diğeri duvar kağıdı saat ve uygulama ve virgülün önemini anladım birkaç özellik daha söylemek istiyorum tuş kilidi için kayar kilit ekleyebilir misiniz ? Ve kamera sesi olmaması müzikçalar hatası öyle önerileri dikkata aldığın için saol
CFW YE MULTITOUC(ÇOKLU DOKUNUŞ) desteği eklemeye çalışıyoruz.Ama pek olumlu sonuç alamadık.Ama n8 private Symtouc bileşenlerini atıp deniyeceğiz bu bileşenlerle birlikte s60 touc twipe ile birleştirmeyi deneyeceğiz.Eğer olursa sıkarak yakınlaşma gelir
tebrik ederim kardeşim Seni ve kuzenlerini. Yazdıkların çok güzel kolay gelsin umarım sorun çıkmaz. Ben de indireceğim. Ama bir sorum var bu cwf nin hiç olumsuz bi etkisi olmayacak mi ? Ve bunların geri dönüşü olacak mi garanti kapsam dışı kalması gibi mesela.
tebrik ederim kardeşim Seni ve kuzenlerini. Yazdıkların çok güzel kolay gelsin umarım sorun çıkmaz. Ben de indireceğim. Ama bir sorum var bu cwf nin hiç olumsuz bi etkisi olmayacak mi ? Ve bunların geri dönüşü olacak mi garanti kapsam dışı kalması gibi mesela.
Geri dönüşü , CFW yaptığımız programla yapılabilecek.O programdan OFW bölümünü seçin sonra video koyarım ben onu yapın.Sonra Ovi/Nokia/Pc Suite ile yeniden yazılım yükle ve eski haline döner.CFW hazır olunca video eklerim.
Olumsuz bir şeyinin olmamasının sebebi ustaca ve OFW üzerine yapılmış olması.