Tüm lumia 920 kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bazı symbiancı arkadaşlar lumia'ya transfer olmuş :) hayırlı olsun öncelikle..bende aranıza katılacağım ama vakti belli değil. niyetimiz var bakalım :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadşlar benim telefon rahat 24 saati çıkarıyor wifi ile giriyorum gayet iyi şuan 14 saat olmuş daha yüzde altmışbeşi duruyor

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

phantomddl

Üye
Arkadşlar benim telefon rahat 24 saati çıkarıyor wifi ile giriyorum gayet iyi şuan 14 saat olmuş daha yüzde altmışbeşi duruyor

Benimde aynı, internet paketide yaptım Whatsapp için, şarj süresinde bir değişiklik olmadı gibi. Gayet iyi gidiyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
NORMAL GOOGLEDEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPAMIYORUM.MESELA GÜZEL SÖZLER ALMAK İÇİN.

Telefonu henüz almadığım için tüm sorularına cevap yazamıyorum ancak kopyala/yapıştır konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum Serdar. Google'ı kullanarak girdiğin güzel söz sitelerinde bir güvenlik söz konusu olabilir. Yani kopyala/yapıştır yapılmaması için bazı kısıtlamalar getirmiş olabilirler. Yada kopyalamaya çalıştığın şey doğrudan yazı değil de resim dosyasına dönüştürülmüş bir şey olabilir. Bu durumda yazı olarak kopyala/yapıştır yapamaman çok doğal. :hmmm

efeler12

efeler12

Üye
3g vs açıksa hayatta gitmez şarj wifi da daha az gidiyor benim 701 bile dayanmıyor 3g ye 3gyle 5saat normal 3 gün gidiyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hacı sen ne yaptin ya :D

ekran görüntüsü alayım isterseniz

- - - Eklendi - - -

bu benim telefonum hatta 65 değil 85 miş o yazdığımda özür dilerim:oke:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

link olarak neden gelmiyor anlamadım

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
dedeserdar arkadasım burdan senin adına sesleniyorum maxicep yetkililerine :D :D acil lumia 920 için bataryanın ömrünü artırmak için bi program yokmu veya bulabilirmisiniz yakında bende alacagımda :-) 920

şöyle bir 3500 mah batarya çıkmış olsa süper olurdu kardeşim

- - - Eklendi - - -

Serdar Kardeş Büyük Harfle Yazmak Yasak Forumda:) Küçük Harflerle Yazarsan Hem Gözlerimiz Yorulmaz Hemde Büyük Harfle Yazdığın İçin Uyarılmazsın:)

Bu Arada Okumakta Zorluk Çektim. Yazdıklarını Paragraf Halinde Derlemeni Tavsiye Ederim:)

tamam abi dediğin gibi yaparım

- - - Eklendi - - -

Telefonu henüz almadığım için tüm sorularına cevap yazamıyorum ancak kopyala/yapıştır konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum Serdar. Google'ı kullanarak girdiğin güzel söz sitelerinde bir güvenlik söz konusu olabilir. Yani kopyala/yapıştır yapılmaması için bazı kısıtlamalar getirmiş olabilirler. Yada kopyalamaya çalıştığın şey doğrudan yazı değil de resim dosyasına dönüştürülmüş bir şey olabilir. Bu durumda yazı olarak kopyala/yapıştır yapamaman çok doğal. :hmmm

yok özgür Abi yasaklanmış olabilir ama resim dosyası değil n8 ile sorunsuz yapıyorum abi.Malum yeni nişanlandım güzel sözler lazım oluyor.cevap için teşekkürler Abi

silivriserdar

silivriserdar

Üye
BU telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu face de bazı uygulamalar var android ve ios açıyor. Peki bu telefon o uygulamaları açıyormu. Mesela top eleven oyununu nokia lumia 920 açıyormu

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
BU telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu face de bazı uygulamalar var android ve ios açıyor. Peki bu telefon o uygulamaları açıyormu. Mesela top eleven oyununu nokia lumia 920 açıyormu

kardeşim kesinlikle android ve iostan geriye kalır bir özelliği yok,hatta bazı konularda üstünlüğü bile var.şimdilik mağazadan yükleme yapabiriz sadece o kadar,ve bahsetmiş olduğun oyunu açacak kapasitede bir cihaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar konuya BURADAN devam edelim. :locked2: