Tüm lumia 920 kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Tüm lumia 920 kullananlar
Herkese hayırlı günler dilerim.HERKEZİN MERAKLA BEKLEDİĞİ LUMİA TELEFONLARIMIZ ÇOK ŞÜKÜR ARTIK YAVAŞ YAVAŞ ELLERİMİZDE.BİLİNİRKİ SİSTEM HENÜZ YENİ VE BİZLERDE YENİ KULLANICILAR OLDUĞUMUZ İÇİN BAYA BİR ZORLANIYORUZ BAZI KONULARDA SAĞOLSUNLAR BAŞTA ALİ KEMAL ABİ ÖZGÜR ABİ OLMAK ÜZERE BİLGİSİ OLAN ABİLERİMİZ KARDEŞLERİMİZ BİZLERE YARDIMCI OLMAK İÇİN ÇABA GÖSTEREN HERKEZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.BU KONUYU AÇMAMDAKİ AMAÇ SADECE KULLANDIĞIMIZ TELEFONLARDAKİ BAZI YAPMAK İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMAMAK VE BUNUN İÇİN BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN VEDE DAHA ÖNCE BU SİSTEMİ KULLANAN ARKADAŞLARIMIZDAN YARDIM ALABİLMEK BU KONUYA YAKIN BİR KONU VAR AMA ORADA BAZI ARADIĞIMIZ SORULARIN CEVABINI BULAMADIK.BUNUN NEDENİ DE KONUNUN BİRAZ KARIŞIK OLMASI.BU YÜZDEN SAYGI DEĞER ADMİN ABİLERİMİZDEN KONUYU SİLMEMELERİNİ RİCA EDİYORUM VE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.ŞİMDİ GELELİM SORUNLARA:ARKADAŞLAR BİRİNCİSİ BEN BU GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMEYİ BULAMADIM NORMAL KENDİ ÖZELLİĞİ OLAN GÖRÜŞMEDEN BAHSEDİYORUM.İKİNCİSİ NORMAL GOOGLEDEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPAMIYORUM.MESELA GÜZEL SÖZLER ALMAK İÇİN.ÜÇÜNCÜSÜ ESKİDEN TUBİDY.COMDAN MÜZİK İNDİRİYORDUM AMA ŞİMDİ LUMİADA BUNU YAPAMIYORUM SADECE DİNLETİYOR.4.CÜSÜ BAZI ARKADAŞLARIMIZ GİBİ BENDE VODAFONENİN SINIRSIZ YAVAŞ İNTERNETİNİ KULLANIYORUM.OPERA MİNİ OLMADIĞI İÇİN DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ OLAN BİR VİDEO İZLEME PROGRAMI VARMI.BEŞİNCİSİ MARKETTEN BİŞEY İNDİRECEĞİM ZAMAN GENELDE %90 HATA VERİYOR İLGİLENMENİZ LAZIM GİBİ UYARI VERİYOR YÜZDE ONLUK BİR İNDİRMEYİDE HÜCRESEL ŞEBEKE DİYEREK İNDİRİYORUM.ŞİMDİLİK KARŞILAŞTIĞIM SORUNLAR BUNLAR BENİM GİBİ SORUNLARI OLAN ARKADAŞLARIMIZDA MEVCUT VE HATTA ONLARIN KARŞILAŞMIŞ OLDUĞU BAŞKA SORUNLARINDA OLDUĞUNA İNANIYORUM.BELKİ SORUN DEĞİLDE BİLMEDİĞİMİZ İÇİNDE OLABİLİR.BU GİBİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜ BULAN VE BİLGİLİ OLAN ARKADAŞLARIMIZDAN RİCAM BUNLARI BİZLERLE PAYLAŞMALARINI RİCA EDİYORUM TEKRARDAN ADMİN ABİLERDEN KONUYU SİLMEMELERİNİ RİCA EDİYORUM HERKEZE TEŞEKKÜRLER SAYGILAR

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Caps-Lock 'u açık unutmuşsun kardeş.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
serdar birincisi goruntulu goruşme şu anda yok. Turkcellle yapilan anlaşma geregi yakin bir zamanda guncellemeyle gelicek. Daha dogrusu var ama aktifleştirilmemiş.
Kopyala yapiştir yapmak icin kopyalamak istedigin metnin uzere bir kere tikla işaretler cikicak o işaretleri surukleyerek metni işaretle ve cikan balona tikla metin panoya kopyalandi. Yapiştiracagin yere gelip klavyryi actiginda sol ust koşede balon duruyor olucak ona bir kere tiklarsan metni yapiştirir. Uygulama yuklerken sorun oluşmasi net hiziyla alakali bir durum olabilir.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Caps-Lock 'u açık unutmuşsun kardeş.

caps lock derken

- - - Eklendi - - -

serdar birincisi goruntulu goruşme şu anda yok. Turkcellle yapilan anlaşma geregi yakin bir zamanda guncellemeyle gelicek. Daha dogrusu var ama aktifleştirilmemiş.
Kopyala yapiştir yapmak icin kopyalamak istedigin metnin uzere bir kere tikla işaretler cikicak o işaretleri surukleyerek metni işaretle ve cikan balona tikla metin panoya kopyalandi. Yapiştiracagin yere gelip klavyryi actiginda sol ust koşede balon duruyor olucak ona bir kere tiklarsan metni yapiştirir. Uygulama yuklerken sorun oluşmasi net hiziyla alakali bir durum olabilir.

ALİ KEMAL ABİ CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ABİ AMA ŞİMDİ DENEDİM KOPYALA YAPIŞTIR YAPMIYOR ABİ☹

NUD

NUD

Üye
L920 de görüntülü görüşme hat üzerinden değil aynı android cihazlarda olduğu gibi Skype, Tango, Viber Vb internet uygulamalarında net bir kalitede olacak

papakudioflu

papakudioflu

Admin
L920 de görüntülü görüşme hat üzerinden değil aynı android cihazlarda olduğu gibi Skype, Tango, Viber Vb internet uygulamalarında net bir kalitede olacak

hat uzerinden de olacak ama biraz beklemek gerekicek. Operatorlerle bunun icin bir anlaşma imzalanmasi gerekiyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Anlaşma bana saçma geldi zira piyasaya sürülen telefonda görüntülü görüşme olması lazım anlaşma önceden yapılacaktı

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar sizde de şarj konusunda sıkıntı var mı? Çoğunlukla intrnet kullanyorm. 4. Şarj doldu. Sabah altı buçukta çıkardm şuan yüzde
30

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sizde de şarj konusunda sıkıntı var mı? Çoğunlukla intrnet kullanyorm. 4. Şarj doldu. Sabah altı buçukta çıkardm şuan yüzde
30

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
30

- - - Eklendi - - -

30
Telefon bende yok fakat heralde o sorun çoğu kişide var şarj çabuk bitiyor anlaşılan

zaferozkan

zaferozkan

Üye
sonunda cihazım bugün geldi. ilk izlenimim iphone 4s ten sonra mükemmel akıcı arayüz ve mükemmel cihaz. keşke dediğim herşey var sanki. iphone dan sonra can geldi.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
30

- - - Eklendi - - -

30

valla kardeşim benim de internet sınırsız hiç çıkmıyorum yani en fazla 6 saat gidiyor

- - - Eklendi - - -

sonunda cihazım bugün geldi. ilk izlenimim iphone 4s ten sonra mükemmel akıcı arayüz ve mükemmel cihaz. keşke dediğim herşey var sanki. iphone dan sonra can geldi.

Appleden daha iyi olduğunu düşünüyorum ben kardeşim ama uygulama konusunda şimdilik yetersiz ama olsun bekleyelim düzelir ama mükemmel bir cihaz gerçekten çok güzel olmuş

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
bir ben alamadim su telefonu ya

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
alırsın sen de kardeşim ya sıkıntı yapma

Placebo-

Placebo-

Üye
Arkadaşlar tamam şarj az gidiyor diyorsunuz da telefonu elinizden bırakmıyorsunuz ki. :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator

valla kardeşim benim de internet sınırsız hiç çıkmıyorum yani en fazla 6 saat gidiyor

- - - Eklendi - - -

Appleden daha iyi olduğunu düşünüyorum ben kardeşim ama uygulama konusunda şimdilik yetersiz ama olsun bekleyelim düzelir ama mükemmel bir cihaz gerçekten çok güzel olmuş

dedeserdar arkadasım burdan senin adına sesleniyorum maxicep yetkililerine :D :D acil lumia 920 için bataryanın ömrünü artırmak için bi program yokmu veya bulabilirmisiniz yakında bende alacagımda :-) 920

hidayet02

hidayet02

Üye
Serdar Kardeş Büyük Harfle Yazmak Yasak Forumda:) Küçük Harflerle Yazarsan Hem Gözlerimiz Yorulmaz Hemde Büyük Harfle Yazdığın İçin Uyarılmazsın:)

Bu Arada Okumakta Zorluk Çektim. Yazdıklarını Paragraf Halinde Derlemeni Tavsiye Ederim:)

Placebo-

Placebo-

Üye
Pil ömrü iyi ya bence. Açılır o batarya daha bekleyin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İki üç gün gidiyorsa iyidir bilgisayar niyetine nette geziyorsanız yada PC veya PS3 niyetine oynuyorsanız belki daha az gidiyor

Placebo-

Placebo-

Üye
İnternette gezerken 6 saat gitmesi bile mucize. :D