Tuba.Erva'ya Araba TAvsiyesi Anketi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva'ya Araba TAvsiyesi Anketi ?

• Kullanılan toplam oy
    45

Revengeful

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ama bayıldım o arabaya

chevroleti napacaksın ya böyle saçma araçları kim sokuyor aklına:ehe

internette ilanlar var bu işi bilen biriyle aracı görecek,sanayiide içini dışını heryerine gösterecek anca öyle:D galeriden alırsa manyak komisyon alıyorlar:ehe

----------Eklendi @ 21:42:02 ---------- Yazıldı @ 21:41:42 ----------

Sen TOFAŞ kartal şahin falan al kendine :kop::ehe

bu gıdısle öyle olcak :D

----------Eklendi @ 21:42:33 ---------- Yazıldı @ 21:42:02 ----------

Cruze u tek geçerim alınabilirler arasında :D Ha yakıtı falan hakkında bilgim yok ama şu anda piyasada en tatlı kasa, cruze da var bence. forever Cruze:ehe

aynen yaaa aşık oldum arabaya :D

----------Eklendi @ 21:42:54 ---------- Yazıldı @ 21:42:33 ----------

İkinci el arabayıda sağlam bir yerden alman lazım tabi

mert bul bana :(

cardanadam

cardanadam

Üye
ben peugeot yu işaretledim hem yakıt olarak hemde kullanım rahatlığı olarak güzel bir araç ben oto tamircisiyim chevrolet de iyi araba ama yakıt olarak peugeot daha ekonomik beni dinle pişman olmazsın

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Ferrari işaretledim

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
peugeot hareret yapıyor

• Beğen
MAFİA.

MAFİA.

Üye
Ford focus veya honda civic o fiyatlara yakın olur satarken pek sorun olmaz çabuk çıkar ikiside elinden.
Parça yönünden ford pahalı olur.
Birde ilk açılan konuda,dizel motorlar çabuk bozulur diye birşey okudum.
Acaba neye göre çabuk bozulur?
Aracın motorunun ömrünü kısaltan,lpg olanıdır ama yeni çıkan sıralı sistemlerdeki lpg'nin etkisi olmaz.
Tuştan değilde,aracın kendi ayarladığından.
Eski sistemler de vardı araç lpg'ye geçmesi için tuş ile manuel yapılırdı.Yeni sistemlerde kalktığından,sorunda kalktı.
Dizel aracın devri yüksektir,manuel'ini bile otomatik gibi kullanırsınız.Debriyajı sert çekseniz bile tekleme yapmaz.
Benzinli de fazla tepki gösterir,manuel viteste.

Dizel araçlar aslın da,benzinli araçtan daha sağlam hem motor yönünden,hem çekiş yönünden.
Tork ve gücü daha iyi oluyor.Dizel diyince akla hemen kamyon gelmesin ama öylede oluyor kamyon tırmanır dizel araçta tırmanır diyorlar.
Dizelin en iyi yanı performansı çabuk düşmez.Benzinli araç çabuk boğula biliyor.
Deviri yüksek olduğundan,dizeli'in istop etmeside zor oluyor.
Satılırkende daha çabuk satılıyor dizel arabalar.
Otomatik daha zor satılır,daha ucuza gider ama zor bulunur.
Aslın da en güzeli yerinde görüp test etmeniz.Aile aracı olsun uygun olsun,parçası normal olsanız derseniz dediğim iki araç uyabilir.
Renault tavsiye etmem yaklaşma bile derim,iç malzemesi ucuz yapılıdır.Kendim bile clio modelinde havalandırma çıkışı üflemiyordur ters dönmüştü düzeltiyim derken elimde kaldığını bilirim sonrada ben plastiğe,plastik bana bakışıyorduk.

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ben peugeot yu işaretledim hem yakıt olarak hemde kullanım rahatlığı olarak güzel bir araç ben oto tamircisiyim chevrolet de iyi araba ama yakıt olarak peugeot daha ekonomik beni dinle pişman olmazsın

oto tamırcısı mı

gıtme bı yere abı sen bana lazımsın
arada bak konuma gözünü seveym :ehe

----------Eklendi @ 23:21:09 ---------- Yazıldı @ 23:18:37 ----------

aldıgımda satmayı dusunmuyorum zaten

cook sey yazmıssın hepsını okudum tesekkür ederım aklımda bulunsun :)
Ford focus veya honda civic o fiyatlara yakın olur satarken pek sorun olmaz çabuk çıkar ikiside elinden.
Parça yönünden ford pahalı olur.
Birde ilk açılan konuda,dizel motorlar çabuk bozulur diye birşey okudum.
Acaba neye göre çabuk bozulur?
Aracın motorunun ömrünü kısaltan,lpg olanıdır ama yeni çıkan sıralı sistemlerdeki lpg'nin etkisi olmaz.
Tuştan değilde,aracın kendi ayarladığından.
Eski sistemler de vardı araç lpg'ye geçmesi için tuş ile manuel yapılırdı.Yeni sistemlerde kalktığından,sorunda kalktı.
Dizel aracın devri yüksektir,manuel'ini bile otomatik gibi kullanırsınız.Debriyajı sert çekseniz bile tekleme yapmaz.
Benzinli de fazla tepki gösterir,manuel viteste.

Dizel araçlar aslın da,benzinli araçtan daha sağlam hem motor yönünden,hem çekiş yönünden.
Tork ve gücü daha iyi oluyor.Dizel diyince akla hemen kamyon gelmesin ama öylede oluyor kamyon tırmanır dizel araçta tırmanır diyorlar.
Dizelin en iyi yanı performansı çabuk düşmez.Benzinli araç çabuk boğula biliyor.
Deviri yüksek olduğundan,dizeli'in istop etmeside zor oluyor.
Satılırkende daha çabuk satılıyor dizel arabalar.
Otomatik daha zor satılır,daha ucuza gider ama zor bulunur.
Aslın da en güzeli yerinde görüp test etmeniz.Aile aracı olsun uygun olsun,parçası normal olsanız derseniz dediğim iki araç uyabilir.
Renault tavsiye etmem yaklaşma bile derim,iç malzemesi ucuz yapılıdır.Kendim bile clio modelinde havalandırma çıkışı üflemiyordur ters dönmüştü düzeltiyim derken elimde kaldığını bilirim sonrada ben plastiğe,plastik bana bakışıyorduk.

zibidi39

zibidi39

Üye
yorumların hepsını okumadım onerdılermı bılmıorum ama kendı kullandıgım aracı sana onerırım

hem arazı hemde spor tarzı garıp bısey amerıkan arabası yakıt dıger araclardan daha fazla yakıor ancak eger bu arac beyenıldıyse kafaya takılmıcak bı konu yakıt.konfor yol tutusu ve imajı cok guzel.eger aklına takılan bısey olursa yıne cevaplayabılırım allah kazasız belasız kullanmanı nasıp etsın

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
saol uğur ama hıc dusunmedıgım bı araba modeli her yönden
teşekkürler ynede
yorumların hepsını okumadım onerdılermı bılmıorum ama kendı kullandıgım aracı sana onerırım

hem arazı hemde spor tarzı garıp bısey amerıkan arabası yakıt dıger araclardan daha fazla yakıor ancak eger bu arac beyenıldıyse kafaya takılmıcak bı konu yakıt.konfor yol tutusu ve imajı cok guzel.eger aklına takılan bısey olursa yıne cevaplayabılırım allah kazasız belasız kullanmanı nasıp etsın

• Beğen
Tepkiler: zibidi39
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Allah rızası için bir araba al artık tuba ya :D

• Beğen
Tepkiler: alpay533 ve Tuba.Erva
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
50 sayfaya kadar yolu var degil mi ?:ehe

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yani . Hay ellerin dert görmesin ya :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
haha :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayırlısıyla şu arabayıda bir alsan , tavuk yada horoz kurbanlığını da ben alacağım :ehe . Üstelik kesmesi de benden :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tamam adak yaptın mecbur kescen yandın .d

Üst Alt