TTPod v3.51 Türkçe +14 Final Skin +20 Renkli Efekt Entegreli

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
bendede n82 car "system error" hatası veriyor... :s

--------------- Ekleme ---------------

yüklemenin kaç yolu varki hocam yüklemeyi bilsinler diyorsun..?

Kardeş programı ben yapmadım ben sadece modifiye yaptım orada çalışan telefon modelleri ise ttpod resmi stesinden alıntıdır şimdi ben sana yeni versiyonlarda hacklenmeden çalışmıyor desem hackleyebilirmisin sertifika yetmez +hack lazım işte bu proyu yüklemenin ve çalıştırmanın yolu bu.

myth_237

myth_237

Üye
Benimde E60 ve Ekranım 352 x 416 ve benimde bütün TTPod un arayüzlerinde problem çıkıyor.

cetin61

cetin61

Üye
kardeş tek kelimeyle... MÜKEMMELSİN :)

berglakin

berglakin

Üye
emeğine saglık tesekkurler...
sarkı sozlerını nasıl yukleyebılırım?

553_olmaz_553

Üye
teşekkür

16bs1963

Üye
cok teşekkürler

gencebay29

Üye
teşekkürler ellerine salık

schle041

schle041

Üye
mahmut kardeş sana zahmet olmazsa bunun signed yapıp koyabılırmısın hackı yapamadım lutfen :(

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
mahmut kardeş sana zahmet olmazsa bunun signed yapıp koyabılırmısın hackı yapamadım lutfen :(

Kardeş signed yapması kolay fakat program içindeki bazı exe,dll gibi yazılımlar imzasız olduğundan dolayı telefon kurulum sırasında dosya bozuk veya erişime izin verilmedi gibi hatalar veriyor yani sis dosyası içindeki bütün dosyaların dijital imzalı olmasını istiyor dijital imzayıda program şirketleri atar ben sadece sis dosyasına imza atarım içindekilere atamıyorum.

askımm

Üye
saol ama n73 te deniom ama yukledim snra muzik rarıo kapanıo kendilin ce

schle041

schle041

Üye
benım telde TTPOD 3.3.1 sürümü war fakat yazı tipleri değişik gösteriyo yazı tipi bölümüne girdim ayarlardan ama olmuyor.türkçe karakterleri [] böyle gösterıyor. yazı tipini silip tekrar nasıl yukleyebılırım yardımcı olurmusunuz ? Tel: Nokia E65 :bigstar:

voldemort1923

Üye
benim genel bir sorunum var . bütün ttpodlarda aynısı oldu. yön tuşlarından sağ ve solu sıradaki parça ve önceki parça olarak kullanabiliyor muyuz? Ben 4 ve 6 tuşlarını kullanmak zorunda kalıyorum. Telefonum i8510 olduğundan herkeresinde kızağı açmam gerekiyor. sinir bozucu oluyor.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
benim genel bir sorunum var . bütün ttpodlarda aynısı oldu. yön tuşlarından sağ ve solu sıradaki parça ve önceki parça olarak kullanabiliyor muyuz? Ben 4 ve 6 tuşlarını kullanmak zorunda kalıyorum. Telefonum i8510 olduğundan herkeresinde kızağı açmam gerekiyor. sinir bozucu oluyor.

2-8-6-4 tuşları kullanılır doğrudur sağ sol alt üst oklar başka amaçla kullanılır.

schle041

schle041

Üye
Mahmut Hocam Benim soruna bi çözum yok mu ya... Kaç defa yukledım kaldırdım ama yokkkk

fazo

fazo

Üye
eline sağlık

morbet

Üye
Öncelikle tşk.Bende 410 şarkı var.Şarkıları tararken 300 şarkı falan olmuşken program kapanıyor yani anlayacağınız hiç şarkı çalamadım önceki versiyondada aynı oldu tel model : 5700 nokia

sedisedisedi1

Üye
eline ve emeğine sağlık

nsren

nsren

Üye
:turkiye::turkiye:emegine saglık güzel paylaşım. devamını bekliyoruz:oke:

davaci_18

davaci_18

Üye
eline saglik

Üst Alt