TTPod v3.51 Türkçe +14 Final Skin +20 Renkli Efekt Entegreli

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Nedense N73 oncelileri kaldirip bu yeni versiyonu iki sefer cok titizlikke yukledim iki seferde dosya bozuk dedi ama onceki TR ye ceviren v3.31 ve v3.41 mükemmel ve kusursuz yapmistin mahmut kardas genede elline saglik

Gerçekten öyle bir sorun varsa düzeltirim yalnız bu şikayet sadece sende oldu emin değilim gerçekten böyle bir sorun varsa düzeltebilirim ilerde aynı sorun yaşayan arkadaşlar olursa bakarım.

kozdemir26

Üye
teşekkürler mahmut bu güzel paylaşımın ve emeklerin için.

angmar55

angmar55

Üye
yapmış olduğun programı n73 yükleniyo malesef.ama yinede eline sağlık iyi programa benziyo

habbuj

habbuj

Üye
thank you ederim

hanoglu

hanoglu

Üye
Bir önceki versyonda kendi kişisel çalma listelerimi oluşturdum.

Ancak sadece bir tanesini çalabiliyor. Diğer listeyi işaretliyorum, liste karşıma geliyor, çal dediğimde diğer listeden çalıyor. Kapatıp açtım, listeleri tekrar oluşturdum ancak sonuç alamadım.

Bu nedenle benim Ogg player eksik özellikleri olsada daha kullanışlı geliyor. Ancak TTPod serisini denemeye devam edeceğim.

Bilgilerinize.

idris-tolar

idris-tolar

Üye
eyvallah saool kardeşim skinlere daha çok yer ayırırsan çok daha iyi olur........

MEHMET ŞAHİN

Üye
Eline sağlık kardeş süper bir program

ITURKI

ITURKI

Üye
Kardeşim senin bu güzel emeklerini ancak iyi sözlerle taktir edebiliyorum. Sen daha Fazlasını hak ediyorsun. Yaptıkların gerçekten çok güzel. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM... " Onun adı MAHMUT KUTLU.." O bir dahi..

prenscin

prenscin

Üye
cok begendim ellerıne saglık, turkce olması da ayrıcalık tabıkı kılavyene saglık

xxolcay45x

xxolcay45x

Üye
allah razi olsun abi

alcatraz1907

alcatraz1907

Üye
eline saglık süper olmuş

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim senin bu güzel emeklerini ancak iyi sözlerle taktir edebiliyorum. Sen daha Fazlasını hak ediyorsun. Yaptıkların gerçekten çok güzel. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM... " Onun adı MAHMUT KUTLU.." O bir dahi..

Valla bu yoruma şaşırmadım desem yalan olur gerçekten paylaşım yapan biri için yazılacak en güzel yorum gerçekten çok etkili bir yorum olmuş şu ana kadar aldığım en harika yorumdu binlerce kez teşekkürler kardeşim.

nizam

nizam

Üye
kardeşim eline sağlık bizler için emek harcıyorsunuz sağol

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline sağlık bizler için emek harcıyorsunuz sağol

Sizler yorum yazdıktan sonra çalışmalarıma devam ederim emeğin karşılığı bir teşekkür sizde bunu göstermişsiniz. Güle güle kullanın.

kral7

kral7

Üye
saol kardeşim

Laz¥

Laz¥

Üye
teşekkürler:oke:

lord_keles

lord_keles

Üye
yaaaaaaaaaaaaa beyler ley lütfen yardım samsung i450 de çalıştıramadım ttpod un sitesinde destekler diyor ama???????*??

madi23

Üye
6120c ye yuklenmiyo hata weriyo

drnoname

drnoname

Üye
Bende de samsung i550w var. 3.51 sürümü çalışmıyor. Sisitem hatası veriyor. Ama 3.31 sürümü sorunsuz çalışıyor.

Üst Alt