TTPod v3.61 Türkçe +24 Final Skin +20 Renkli Efekt Entegreli | Son Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

vagrant_sweety

vagrant_sweety

Üye
teşekkürler arkadaşım

pralin

Üye
n 73 de çalışıyor mu

zavijah

Üye
programı indiriyorum fakat kurulurken sertifika hatası veriyor bu sorunu nasıl aşabileceğimi bilen varmı?

mtnymn

mtnymn

Üye
teşekkürler

melike91

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

önceki sürümü kaldırdığım halde güvenli değil korumalı olduğu için yüklemiyor ???

AL0neINaDarK

AL0neINaDarK

Üye
N90'da küçük görünüyor düzeltilebilirmi? şimdiden teşekkür ederim

köle

Üye
n70te denedim ama bilinmeyen dosya biçimi diyor :S
çok beğenmiştim..
nasıl halledilebilir bu sorun ?

:(

frmys

Üye
Hocam teşekkürler. En başarılı türkçelerştirme , sis kurulumu ve paket içerik zenginliği (skin ve plugin) size ait. Yeni versiyonlar 3.63 ve 3.70 için çeviri ve sis kurulumu yapacak mısınız?

Flashtecker

Flashtecker

Üye
sağolasın

kundullu

Üye
eline sağlık

eshabb_23

Üye
5800 xm için türkçe ttpod ve türkçe mp3 kesme proğramı myrington gibi pachi olmayan yokmu kurulmuyor sertifika vb gibi hatalar veriyor hafızlık için bu 2 proğramçok şiddetli derecede ihtiyacın var üztadım verirseniz türkçe pachsiz bir şekilde şimdiden allah hepinizden razı olsun tşk ederim

STaT!C

STaT!C

Üye
teşekkürler...:oke:

mustafazorlu197

Üye
saol arkadaş

slm5288

Üye
katkılarınıza çok teşekkur ederim.

makwen

Üye
güzel paylaşım teşekkürler emeğine sağlık

frmys

Üye
Hocam şu 3.70 versiyonunu çevirecek misiniz? Sonuçta sizin kurulum paketi daha sorunsuz ve daha güzel skin içeriyor.

jesus1905

Üye
sertifika hatası veriyo..

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şu 3.70 versiyonunu çevirecek misiniz? Sonuçta sizin kurulum paketi daha sorunsuz ve daha güzel skin içeriyor.

Aslında düşünüyorum ama sürekli güncelleniyor yaptığım çalışma boşa gidiyor yılda 1 kez güncellense bende sürekli güncellerim ama yetişmek zor sürekli yeni versiyon çıkıyor.

ysgul

ysgul

Üye
emeğe saygımız sonsuz

ykpydn

Üye
eline saglık

Üst Alt