Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TTPod v3.61 Türkçe +24 Final Skin +20 Renkli Efekt Entegreli | Son Sürüm
Sponsorlu Bağlantılar
vagrant_sweety
Üye
teşekkürler arkadaşım
pralin
Üye
n 73 de çalışıyor mu
zavijah
Üye
programı indiriyorum fakat kurulurken sertifika hatası veriyor bu sorunu nasıl aşabileceğimi bilen varmı?
mtnymn
Üye
teşekkürler
melike91
Üye
teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
önceki sürümü kaldırdığım halde güvenli değil korumalı olduğu için yüklemiyor ???
AL0neINaDarK
Üye
N90'da küçük görünüyor düzeltilebilirmi? şimdiden teşekkür ederim
köle
Üye
n70te denedim ama bilinmeyen dosya biçimi diyor :S
çok beğenmiştim..
nasıl halledilebilir bu sorun ?
frmys
Üye
Hocam teşekkürler. En başarılı türkçelerştirme , sis kurulumu ve paket içerik zenginliği (skin ve plugin) size ait. Yeni versiyonlar 3.63 ve 3.70 için çeviri ve sis kurulumu yapacak mısınız?
Flashtecker
Üye
sağolasın
kundullu
Üye
eline sağlık
eshabb_23
Üye
5800 xm için türkçe ttpod ve türkçe mp3 kesme proğramı myrington gibi pachi olmayan yokmu kurulmuyor sertifika vb gibi hatalar veriyor hafızlık için bu 2 proğramçok şiddetli derecede ihtiyacın var üztadım verirseniz türkçe pachsiz bir şekilde şimdiden allah hepinizden razı olsun tşk ederim
STaT!C
Üye
teşekkürler...
mustafazorlu197
Üye
saol arkadaş
slm5288
Üye
katkılarınıza çok teşekkur ederim.
makwen
Üye
güzel paylaşım teşekkürler emeğine sağlık
frmys
Üye
Hocam şu 3.70 versiyonunu çevirecek misiniz? Sonuçta sizin kurulum paketi daha sorunsuz ve daha güzel skin içeriyor.
Aslında düşünüyorum ama sürekli güncelleniyor yaptığım çalışma boşa gidiyor yılda 1 kez güncellense bende sürekli güncellerim ama yetişmek zor sürekli yeni versiyon çıkıyor.