TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

nazif41

nazif41

Üye
çok güzel C5'e yükledim hiçbirşey sormadı sertifika felan:oke:

erkangunes26

Üye
teşekkür

abbaa

Üye
sis hali yokmu

serdarca

Üye
Çok teşekkürler dostum. o kadar emek vermişsin.
bundan önce indirmiştim o yazdığın10 tane problem vardı kısmen.
zaman ayırdığın için sağol.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

mzo69

mzo69

Üye
Eline sağlık.

hizlitek

Üye
allah razi olsun calisiyor

grsy1453

grsy1453

Üye
kardeşim emeğine ellerine sağLık sayende E71 im kendine geldi harika bir program ara yüzler görünüm renkler daha nedim kop kop kop=)

35mutlu

Üye
teşekkürler hemde çoooooook

dark.nefer

Üye
çalışıyordur umarım :)

mhs77

Üye
eline sağlık

seyrisefa

Üye
Çok teşekkür ederim. N96 kullanıyorum ve şu imzalama işlerinden anlamıyorum. Geçen sefer bunun eski bir versiyonunu kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım ama ne yazıkki lisans süresi bitmişti. Aradım çok kez denedim benim tel ile uyumlu bulamadım ta ki bugüne kadar tekrar denedim ve ne güzeldirki hatasız kurdu. Nokianın kendi müzik çaları çokda işimi görmüyor. Tekrar teşekkür ederim ellerine ve aklına sağlık...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. N96 kullanıyorum ve şu imzalama işlerinden anlamıyorum. Geçen sefer bunun eski bir versiyonunu kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım ama ne yazıkki lisans süresi bitmişti. Aradım çok kez denedim benim tel ile uyumlu bulamadım ta ki bugüne kadar tekrar denedim ve ne güzeldirki hatasız kurdu. Nokianın kendi müzik çaları çokda işimi görmüyor. Tekrar teşekkür ederim ellerine ve aklına sağlık...

Rica ederim bu güzel yorum ve paylaşımın değerini bildiğin için. Şu ana kadar çıkan en sorunsuz versiyon ben hala bunu kullanıyorum bunun üst versiyonlarında hep bir sorun var birde yavaş çalışıyorlar gerçekten en düzgün versiyonu kullanıyorsun bence bu versiyona devam et.

ercanbabam

Üye
sistem hatası uyarısı veriyor ben de n95 8gb var nedeni ne olabilir?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
sistem hatası uyarısı veriyor ben de n95 8gb var nedeni ne olabilir?

Program kuruluyor ama çalıştırma esnasında sistem eror hatası veriyor doğrumu eğer böyle ise telefonunuzun hackli olması gerekir. Nedeni ise senin tel yeni versiyon olduğu için güvenlik nedeniyle engelleme yapıyor programda hiç bir sıkıntı yok ama malesef versiyonlar işi karıştırıyor.

sercanersoy

Üye
çok güzel bir programmış kardeş paylaşımın için çok saol çok beğendim :)

erenxs

Üye
tek kelimeyle mükemmel ellerine sağlık yapanın e63 de cayır cayır çalışıyor

oguzsulun

Üye
eline sağlık hocam.çok iyi olmuş

hs-yn41

hs-yn41

Üye
.m3u formatını çalıyor mu, yada çalan başka program önerebilir misiniz

Üst Alt