TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

vic353

vic353

Üye
hocam bu program müthiş bir şey ya kullandığım temayı da görebiliyorum bu özelliğini çok sevdim skinler de müthiş olmuş ellerine sağlık en beğendiğim müzik programı hem de setifikalı :)

ama stereo genişletme ayarını bulamadım daha doğrusu var mı böyle bir ayar nokia nın dandik müzik çalarında varsa bunda da vardır sanırım

--------------- Ekleme ---------------

tamam buldum ayarı müthiş bir ses yaw :D

sancakta

sancakta

Üye
tesekurler yeni yukluyorum ama yorumlara baktim denemeye gerek yok direk yorumlamak lazim sag olasin emegine saglik kardes

turgutgok

Üye
çok guzel iyisi çıkana kadar en iyisi bu son surumu niçin korumalı uygulama hatası veriyor anlamadım:oke:

maximert

Üye
emeğiniz için teşekkürler

kendal_47

kendal_47

Üye
teşekkürler verdiğn emekler için çok uğraşmışsın

onur1634

Üye
arkadaşım eline koluna sağlık n79 telofonumda ilk çalışan bu oldu senden allah razı olsun başarıları dilerim

hopeless_11

hopeless_11

Üye
5800 xm de kurdum özellik desteklenmiyor diyor yardimci oLursan sevinirim kardeş .

raki benim

Üye
tsk

karaman-355

karaman-355

Üye
teşekürler

PaTos5522

Üye
Harbiden süper olmuş begenmezdim kolay kolay ben bile beğendim eline sağlık.

mrt0806

Üye
Süpersin dostum...Teşekkürler :)

serkan6321

Üye
emegine sağlık

deneme721

deneme721

Üye
çok güzel paylaşım ama n80de tam ekran çalışan sürümü var mı?

ethem1010

ethem1010

Üye
Emeklerin ve paylaşımın için çok çok teşk!..

hcuzun

hcuzun

Üye
eyw:oke:

rdmrnl

Üye
teşekkürler :)

hastalık

Üye
ßuranın ttpod ksmıyla ılqılenen kısı eer no wereßiLrsenız sızı ßı aramak danısmak ıstıorum ..sımdıden tesekkurLeR:)

walla ßiraz aciL ßakarsanız harıka oLr canım cıktı saßhtan ßeri teLfnLa uqrasıom

yaaa biri bana yardmcı olsun tele yukledım kabul de etttı ama ole muzık calarda deısıklık yok nasıl ypcaz bırı yazsınn tel brakıom ben ararımm srun olms ....0506 796 00 64

ali.oren

ali.oren

Üye
süpeer kardeş sağol

sadkons

Üye
Nokı 5800 da kullanabileceğim ttpot varsa yardımcı olur musunuz?

Üst Alt