TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

sızırlıyım

sızırlıyım

Üye
emeğine sağlık....

jeshogh

jeshogh

Üye
Yüklenmiyor süresi geçmiş sertifika yazısı çıkıyor ?

starfish30

Üye
tesekkürrler tesekkürlerr

rasty35

Üye
evet süresi geçmiş sertifika

hamatilli

Üye
tşk arkadaşlar eyvallah

mdogan144

Üye
teşekkürler...

şamah

Üye
teşekkür ederim kardeş

diaura

Üye
TTPod'da font sorunu yaşıyorum. Fontlar ilk halinden daha büyük ev türkçe karakterler bozuk çıkıyor. programı kaldırdım tekrar yükledim defalarca ama düzelmedi. İlk yüklediğimde düzgündü, sonra bir bozuldu birdaha düzelmedi. N73 te aynı sorunu yaşıyan oldumu. Bunun dışında program mükemmel.

recep_89

Üye
sertıfıka suresı gecmıs dıe bı hata alıorum yklerken n73 kullanıorum neden kaynaklanmıs olabılır acaba

klavyeci52__

Üye
emeğine saglık

cihancndn

Üye
abim harikasin bitanesin en az 20 surum denedim bitek seninki calisti telim hackli degil hacklemek istemiyorumda... Ayni durumda olanlar indirebilirler %100 calisiyor... Abim mumkunse 3.7.1 surumunu ayarlayip paylasir msin? (son surum)
Saygilarimla

alonepoet

alonepoet

Üye
Kardeş şu an yakınımda olsan vallahi sarılır kucaklardım o derece yani...

10'un üzerinde program yükledim bu gün ttpod daha önceden kullanmıştım hepsi sertifika hatası verdi.

Senin programı denenedim umudum yoktu ama çok güzel bir şekilde çalışıyor eline emeğine sağlık,çok teşekkür ederim...

Allah razı olsun,modem ışıklarını söndürmesin :D

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
abim harikasin bitanesin en az 20 surum denedim bitek seninki calisti telim hackli degil hacklemek istemiyorumda... Ayni durumda olanlar indirebilirler %100 calisiyor... Abim mumkunse 3.7.1 surumunu ayarlayip paylasir msin? (son surum)
Saygilarimla

Telefonunu hacklemeyeceksen sadece bu sürüm çalışır diğerleri plmaz sertifika ister bunu özel yapmıştım sertifika istemeyen tek sürüm bu diğerleri farklı onları çözemedim sertifika istiyor yorum için teşekkürler.

Kardeş şu an yakınımda olsan vallahi sarılır kucaklardım o derece yani...

10'un üzerinde program yükledim bu gün ttpod daha önceden kullanmıştım hepsi sertifika hatası verdi.

Senin programı denenedim umudum yoktu ama çok güzel bir şekilde çalışıyor eline emeğine sağlık,çok teşekkür ederim...

Allah razı olsun,modem ışıklarını söndürmesin :D

Kardeşim çok teşekkürler bu güzel yorumun beni sevindirdi yapılan emeğin karşılığı bu olsa gerek sağol iyiki sizler varsınız.

-ali-

Üye
gercekten süper çalışmalarını devamını bekliyorum teşekkürler.

reoksit

reoksit

Üye
teşekkürler dostum

slm5288

Üye
krdeş emeğinize,katkınıza teşekkur ederim

nasirusmanov

Üye
Emeğin için çok sağ ol bende herkes gibi çok program denedim hiç biri çelışmamıştı.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler sertifikası olmayanlar veya telefonu hackli olmayanlar yeni sürümünü kuramıyor merak etmeyin en güzel ve en hatasız sürüm bu güle güle kullanın.

Üst Alt