TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

erhaner00

Üye
harikasın bide çalışırsa mukemmel

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
teşekkürler

utkuo

Üye
tüm maxicep te sadece yükleyipte kurabildiğim tek program çoook saoll

desperadooo06

desperadooo06

Üye
güncelleme hatası alıorum nedendir acaba kendi sertifakamıda yaptım yine aynı hataa:S:S

şeküre

Üye
yha abicim bu ttpod 3.3.1 bnm telde çalışıyor ama şarkıları okumuyor şarkı güncellemesi yaparken 140a geliyor aniden kapanıyor anlamadım bi türlü ne var bi yardım isteyecektim

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
yha abicim bu ttpod 3.3.1 bnm telde çalışıyor ama şarkıları okumuyor şarkı güncellemesi yaparken 140a geliyor aniden kapanıyor anlamadım bi türlü ne var bi yardım isteyecektim

Hafıza kartını temizle bozuk mp3 var olabilir yada virüs vardır programda hata yok şunu yapabilirsin hafıza kartındaki işe yarar verileri bilgisayarına yedekle kartı biçimlendir tekrar at müzikleri sorunun çözülür.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Şuan kullanıyorum sağlam çalışıyor. Teşekkürler

araknafobiatr

Üye
Bende 6288 vardı...Onun müzik playerinde son attığım şarkı en sona gidiyordu...İki klasötüm vardı...Biti yerli diğeri yabancı...
Yerli 1-60 arası yabancı 61-135 yarsı...Yerli klasörüne bir dosya atınca bu dosya music playerde yerlinin sonuna gidiyordu yani 61 şarkı oluyordu...Yabancıya attığımda en sona yani yabancının sonuna 136 ya gidiyordu....

Bu 5800 music playerlerinde hep isme göre sıralı...Bu neden böyle?Bir müzük player yokmu tarihe göre sıralayacak?
Yerli yabancı gibi yapmasada en son eklediğğim şarkılar en sona gitsin...Bunu yapan bir program var mı....Ne olur yardımcı olun...Şimdi 5800 da 500 şarkı vr yeni şarkı atınca nerde bulamıyorum :(

sabrikaraman777

Üye
teşekkürler

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Bende 6288 vardı...Onun müzik playerinde son attığım şarkı en sona gidiyordu...İki klasötüm vardı...Biti yerli diğeri yabancı...
Yerli 1-60 arası yabancı 61-135 yarsı...Yerli klasörüne bir dosya atınca bu dosya music playerde yerlinin sonuna gidiyordu yani 61 şarkı oluyordu...Yabancıya attığımda en sona yani yabancının sonuna 136 ya gidiyordu....

Bu 5800 music playerlerinde hep isme göre sıralı...Bu neden böyle?Bir müzük player yokmu tarihe göre sıralayacak?
Yerli yabancı gibi yapmasada en son eklediğğim şarkılar en sona gitsin...Bunu yapan bir program var mı....Ne olur yardımcı olun...Şimdi 5800 da 500 şarkı vr yeni şarkı atınca nerde bulamıyorum :(

Bu program aynen dediklerinize uygun tek program Link: http://www.maxicep.com/s60-3rd-muzi...n-20-renkli-efekt-entegreli-final-354256.html

suskun8288

Üye
tesekkurler

snoponline

Üye
n95 e sorunsuz kurdum,tek kelime ile süper,teşekkürler emeğine sağlık :oke:

barbarosdiler

Üye
emeğine sağlık dostum...yeni keşiflerini merakla bekliyoruz...

s3Fo

Üye
mükemmel teşekkürler

manisalee45

Üye
Kardesm Nokia n70de çalışırmı ?

yasarsin

Üye
Emeklerine cok tesekkürler,n79à yükledim,su an sorun yok,sizin gibi basarili ve üretken arkadaslari her zaman saygi ve sevgiyle anar,basarilarinizin devamini dileriz,hayir dualarimizi eksik etmeyiz...

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
emeye saygi.tesekkurler kardesim

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlar güzel sizlerde güzelsiniz.

bozkurtaq

Üye
:megafon: arkadşlar deniyom deniyom yok ya serfitika gçmş flan dyor yada trlrfna uyumlu değl diyor

Sahilyıldızı08

Sahilyıldızı08

Üye
Favorite En ii paylaşımları yapıosun teşekkür ederim :)

Üst Alt