TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sagol.

rogko46

rogko46

Üye
kardeş bende n73 var ama yüklemiyor sertifika henüz geçerli değil süresi dolmuş diyor,
yardım etsene kardeş

gurkooogurkooo

Üye
n73 telefonuma daha önce birçok müzik çalar yükledim..neredeyse her programı denedim.
bu dehşet ötesi bi program denemeden yazmak istemedim.hayatımda gördüğüm en iyi müzik çalar programı diyebilirim...en beyendiğim yönü görselliği oldu..birsürü ayarı var indirmeyenlere....................... Tavsiye Ederim.......................

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bende n73 var ama yüklemiyor sertifika henüz geçerli değil süresi dolmuş diyor,
yardım etsene kardeş
telefonun tarıhını ayarla deneyerek kurmayı dene...suresı gecmıs derse tarıhı gerı almayı dene...bu kadar basıt:aha:

Tugish

Tugish

Üye
Emeğinize sağlık :)

kefez

kefez

Üye
abi çok şahane saolasın

'Davut

'Davut

Üye
Teşekkürler Paylaşım için...:good:

dossts

dossts

Üye
n73 e sorunsuz yükleniyor. ve sorunsuz çalışıyor.çok sağol arkadaşım.

memolifurkan

Üye
kardeşim bu güzel görüntüleri temaları sis dosyalarınada uygulasanız gunahamı girersiniz lufen

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın

ozican

Üye
ben indirdim yükledim ama özellik desteklenmiyor yazısı çıktı yani bende çalışmadı yinede emegin için saol çalışsaydı iyi olurdu :(

melih_cn27

Üye
on numara progrm olms emeginize saglık:ehe

kqdircan

Üye
1 aylık emek için ayrı... Sitedeki tek signed ttpod olduğu için ayrı teşekkür ederim
çok uzun zamandır beklediğim bi programdı

telefonumu versiyon güncellemesi yaptıktan sonra hackleyemedim en çok da bu programı tekrar kuramadığım için üzülüyordum ne kadar mutlu oldum tahmin bile edemezsin... :)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
1 aylık emek için ayrı... Sitedeki tek signed ttpod olduğu için ayrı teşekkür ederim
çok uzun zamandır beklediğim bi programdı

telefonumu versiyon güncellemesi yaptıktan sonra hackleyemedim en çok da bu programı tekrar kuramadığım için üzülüyordum ne kadar mutlu oldum tahmin bile edemezsin... :)

Gerçekten bu yorumun üstüne bende sizin kadar sevindim insanlara faydalı olmak güzel bir şey yorum için ayrıca teşekkür ederim.

by.celik

Üye
ellerine sağlık cook saol

m.yasar-1903

Üye
cok sağol kardes.

STaT!C

STaT!C

Üye
tşkkrler ama n80 in ekranında küçük kalıyoro konuya da bi el atarsanız memnun olrm

soner_kskn

Üye
kardeşim ilk defa yorum yapıyorum derdime derman oldun allah razı olsun süper olmuş eline koluna emeğine sağlık sırf bunun için üye olmuştum ara ara daha yeni buldum(pek anlamam bu işlerden) :D:D ayrıca bende n73 var tavsiye ettiğin güzel program ve oyunlar varsa yardım bekliyorum

_dgncn_

_dgncn_

Üye
s60v5 içinde çalışırmı?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
tşkkrler ama n80 in ekranında küçük kalıyoro konuya da bi el atarsanız memnun olrm

N80 için burada konu açmıştım zaten link: http://www.maxicep.com/s60-3rd-muzi...ni-modifiyeli-e60-e70-n80-icindir-276413.html

kardeşim ilk defa yorum yapıyorum derdime derman oldun allah razı olsun süper olmuş eline koluna emeğine sağlık sırf bunun için üye olmuştum ara ara daha yeni buldum(pek anlamam bu işlerden) :D:D ayrıca bende n73 var tavsiye ettiğin güzel program ve oyunlar varsa yardım bekliyorum

zaten program ve özellikleri yazar uyanı indirirsin yorum güzel olmuş teşekkürler.

s60v5 içinde çalışırmı?

denemek zor değil bir dene istersen v5 hiç kullanmadım bilemiyorum.

huss35

Üye
program gerçekten çok güzel emeğin için teşekkürler ancak ben bir süre kullandıktan sonra program kendiliğinden kapandı +ve bir daha açamadım. başlatıyorum açılıyor, tam çalışıyor 1-2sn sonra anında kapanıyor? sorun ne olabilir sizce?

Üst Alt