Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!
Sponsorlu Bağlantılar
erdalbattal
Üye
çok gusel eline salık kardes
revenGe qu3rra
Üye
kardes bende n95 8gb war eqer bi calısırsa warsa Allah senden 1.000 kere razı olsun ya. süper bişi emeqine saqlık
casstello1
Üye
kardesım elıne sağlk dehset i vahset
idris-tolar
Üye
ilk önce bişe sormak istiyorum ....görüntülerdeki skinler senin verdiğin gibi değil.........birde lrick şarkı okumasını nasıl değiştire biliriz ...........
p.için tşk 1.2 tane hatası var ama hakikaten güzelmişşş..............
ilk önce bişe sormak istiyorum ....görüntülerdeki skinler senin verdiğin gibi değil.........birde lrick şarkı okumasını nasıl değiştire biliriz ...........
p.için tşk 1.2 tane hatası var ama hakikaten güzelmişşş..............
Öncelikle oradaki skinler indirmiş olduğun programın skinleridir bizzat kendi telefonumda müzik çalarken resim yakalama programıyla yakaladım ve buraya ekledim.
Birde programdaki hatayı bizede öğret neymiş bizde bilelim. Ben 4 aydır kullanıyorum hata bulamadım ama helal olsun sen bir günde şıp diye buldun.
seenyour
Üye
kardeşim emeğine sağlık
ben de n 70 var ama benim tlefonum kurmuyo programı desteklenmeyen dosya biçimi diyo bu pprogram s60 deilmi ?
yoksa benim telefonda mı bi ayarsızlık var teşekkürler
cuneytgundogdu
Üye
kardesım cok cok guzel emegıne saglık tek kelımeyle harıka
kardeşim emeğine sağlık
ben de n 70 var ama benim tlefonum kurmuyo programı desteklenmeyen dosya biçimi diyo bu pprogram s60 deilmi ?
yoksa benim telefonda mı bi ayarsızlık var teşekkürler
S60 3RD Uygulamasıdır senin telefon S60 V2 olduğu için desteklemez.
fener42
Üye
helalin var
adamslast
Üye
Merhaba,
Çok güzel olmuş, teşekkürler. Ancak Menüde 4-Müzik servisleri içinde 7 Sıcak listede sıcak kelimesi sıçak olarak çıkıyor. Küçük bir düzeltme yaparsanız mükemmel olur.
Merhaba,
Çok güzel olmuş, teşekkürler. Ancak Menüde 4-Müzik servisleri içinde 7 Sıcak listede sıcak kelimesi sıçak olarak çıkıyor. Küçük bir düzeltme yaparsanız mükemmel olur.
mahmut bey sizden bir ricam var bu ttpod un adını müzikçalar simgesinide n96 ki gibi değiştirip eklenti halinde sunabilirmisin sadece kişisel bir istek yapmazsanda saygı duyarım tekrar ellerini sağlık gerçekten müthiş çalışma.
mahmut bey sizden bir ricam var bu ttpod un adını müzikçalar simgesinide n96 ki gibi değiştirip eklenti halinde sunabilirmisin sadece kişisel bir istek yapmazsanda saygı duyarım tekrar ellerini sağlık gerçekten müthiş çalışma.
Simge değiştirmek bir şey değil o kolay yalnız TTPod ismini değiştirmek düşündüğün kadar kolay değil ayrıca ismini değiştiririm ama program çalışmaz nedeni ise Program TTPod adına imzalıdır değiştirdiğin anda hata verir çalışmaz bir harfini dahi değiştiremessin ben bununla ilgili çalışma yaptım ama istersen simgesini değiştirebilirim.
sedatsedat
Üye
cevap için teşekkürler ortadaki media player simgesi olabilir.birde sorunum var mesela tlf n96 700 tane mp3 var liste yapmadım karışık modda çaldığım zaman 10 şarkıda aynı müzikler tekrarlanmaya başlıyor karışık modda genelde aynı mp3 ler çalıyor fikrin varmı teşekkürler iyigeceler...