TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

erdalbattal

erdalbattal

Üye
çok gusel eline salık kardes

revenGe qu3rra

revenGe qu3rra

Üye
kardes bende n95 8gb war eqer bi calısırsa warsa Allah senden 1.000 kere razı olsun ya. süper bişi emeqine saqlık

casstello1

Üye
kardesım elıne sağlk dehset i vahset

idris-tolar

idris-tolar

Üye
ilk önce bişe sormak istiyorum ....görüntülerdeki skinler senin verdiğin gibi değil.........birde lrick şarkı okumasını nasıl değiştire biliriz ...........

p.için tşk 1.2 tane hatası var ama hakikaten güzelmişşş..............

freder

Üye
teşekürler kardeş emeğine saglık

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce bişe sormak istiyorum ....görüntülerdeki skinler senin verdiğin gibi değil.........birde lrick şarkı okumasını nasıl değiştire biliriz ...........

p.için tşk 1.2 tane hatası var ama hakikaten güzelmişşş..............

Öncelikle oradaki skinler indirmiş olduğun programın skinleridir bizzat kendi telefonumda müzik çalarken resim yakalama programıyla yakaladım ve buraya ekledim.

Birde programdaki hatayı bizede öğret neymiş bizde bilelim. Ben 4 aydır kullanıyorum hata bulamadım ama helal olsun sen bir günde şıp diye buldun.

seenyour

seenyour

Üye
kardeşim emeğine sağlık
ben de n 70 var ama benim tlefonum kurmuyo programı desteklenmeyen dosya biçimi diyo bu pprogram s60 deilmi ?
yoksa benim telefonda mı bi ayarsızlık var teşekkürler

cuneytgundogdu

Üye
kardesım cok cok guzel emegıne saglık tek kelımeyle harıka

mertgfb

Üye
eline emeğine sağlık arkadaşım sağol

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Gerçekten güzel bir çalışma teşekkürler

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim emeğine sağlık
ben de n 70 var ama benim tlefonum kurmuyo programı desteklenmeyen dosya biçimi diyo bu pprogram s60 deilmi ?
yoksa benim telefonda mı bi ayarsızlık var teşekkürler

S60 3RD Uygulamasıdır senin telefon S60 V2 olduğu için desteklemez.

fener42

Üye
helalin var

adamslast

Üye
Merhaba,
Çok güzel olmuş, teşekkürler. Ancak Menüde 4-Müzik servisleri içinde 7 Sıcak listede sıcak kelimesi sıçak olarak çıkıyor. Küçük bir düzeltme yaparsanız mükemmel olur.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Çok güzel olmuş, teşekkürler. Ancak Menüde 4-Müzik servisleri içinde 7 Sıcak listede sıcak kelimesi sıçak olarak çıkıyor. Küçük bir düzeltme yaparsanız mükemmel olur.

Buyur kardeş mükemmel olsun sıçak kelimesi sıcak olarak değiştirildi 1. Sayfaya eklenmiştir.

adamslast

Üye
Teşekkürler. Hızınıza yetişmek zor.:oke:

sedatsedat

sedatsedat

Üye
mahmut bey sizden bir ricam var bu ttpod un adını müzikçalar simgesinide n96 ki gibi değiştirip eklenti halinde sunabilirmisin sadece kişisel bir istek yapmazsanda saygı duyarım tekrar ellerini sağlık gerçekten müthiş çalışma.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
mahmut bey sizden bir ricam var bu ttpod un adını müzikçalar simgesinide n96 ki gibi değiştirip eklenti halinde sunabilirmisin sadece kişisel bir istek yapmazsanda saygı duyarım tekrar ellerini sağlık gerçekten müthiş çalışma.

Simge değiştirmek bir şey değil o kolay yalnız TTPod ismini değiştirmek düşündüğün kadar kolay değil ayrıca ismini değiştiririm ama program çalışmaz nedeni ise Program TTPod adına imzalıdır değiştirdiğin anda hata verir çalışmaz bir harfini dahi değiştiremessin ben bununla ilgili çalışma yaptım ama istersen simgesini değiştirebilirim.

sedatsedat

sedatsedat

Üye
cevap için teşekkürler ortadaki media player simgesi olabilir.birde sorunum var mesela tlf n96 700 tane mp3 var liste yapmadım karışık modda çaldığım zaman 10 şarkıda aynı müzikler tekrarlanmaya başlıyor karışık modda genelde aynı mp3 ler çalıyor fikrin varmı teşekkürler iyigeceler...

kl_emre_1905

Üye
Tek kelimeyle mükemmelsin.

Üst Alt